- 13 Mayıs 2016
- 1.374
- 2.865
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklasinema.com dan faydalanıyorum ben çocuklara film seçerken. Filmin içeriği, yaş grubu ve özelliklerini ayrıntılı yorumluyor. Tavsiye edebilirimGünaydın
Çocuklarla izlenebilecek film önerileri:
Ratatouille
Şarkını söyle
Madagaskar penguenleri
Sizlerin de varsa tavsiyeleri öğrenmek isterim
İyi haftalar
Sen nerelerdesin yaçocuklasinema.com dan faydalanıyorum ben çocuklara film seçerken. Filmin içeriği, yaş grubu ve özelliklerini ayrıntılı yorumluyor. Tavsiye edebilirim
Canım sanırım denetimi var iş yerinde .elecda nasılsın?Her şey yolunda mı?
Günaydın pancar haşlaması tadı nasıl neye şifa?Spor dışında sabah rutini tamamlandı.
Kahvaltım: Dukan krep+ zeytin(9)+ Ezine peyniri+ Züber lokma (2)+ pancar haşlaması+ kırmızı biber.
Geçmiş olsun elecda, iradene hayranımSelamlar Hanımlar,
İşyerinde denetim, ardından da grip derken buraya epeydir uğrayamadım. Bu sabah silkinip kendime geldim ve şu rutini uyguladım:
05:30 Kalkış
05:40-06:00 Transandantal Meditasyon
06:00-06:20 Sabah Sayfası
06:20-06:40 Kuran Meali Okuma
06:40-07:00 Egzersiz
07:00-08:00 Kızların Okul Rutini
08:00-08:20 Ev Toplama
08:20-08:40 nefes Egzersizi ve Diksiyon çalışması
08:40-09:00 Bantta yürüyüş ve 1 tane youtube videosu seyretme (Fulya Çalar)
09:00-09:30 Duş, hazırlanma ve evden çıkış
Yolda Beliz Güçbilmez'in "Anne Ben Düştüm mü?" kitabını dinledim. Geçen ay kendisinden Tersine Mühendislik Başlangıç Atölyesi eğitimini aldım. İnanılmaz verimli ve keyifli bir eğitimdi. 2. aşama eğitim şubat sonu başlayacak, heyecanla bekliyorum. Bu arada kitabını dinlemek istedim. Altını çizmek istediğim çok fazla cümle olduğu için kitabı basılı olarak satın alacağım.
Ofise geldim ve geçen haftanın e-postalarını kontrol ederek, kendime bugün için bir iş planı yaptım. "Acil ve Önemli" kategorisinde olanları belirledim ve öğle arasına kadar olan kısımda hallettim. Öğleden sonra da "Acil olmayan ama Önemli" kategorisindeki işler ile devam edeceğim.
Herkese verimli bir hafta diliyorum.
Ben de sabah pırasa yemeğine sulandim ama yumurta yiyemm diye yemedimMerhaba, ilginiz için teşekkür ederim.
Annem yapmıştı ismini öyle yazdım da aslında pancar salatası. Kırmızı pancarı haşlayıp küp doğruyor üzerine zeytinyağı limon. Akşam yemeğinden kalmıştı ve ben akşam yemeginden kalanları yemeyi çok severim kahvaltiliktan ziyade.
Ben de küçüğe yatarken kitap okumaya devam ediyorum. Büyük ile artık okuma saatimiz var ve bundan çok memnunum:)elecda oğlum da bu ara Jules Verne okuyor, daha doğrusu yeni başladı, hediye bir kitap gelmişti, macerayı sevdi, sürükleyici diye hemen ordan yürüdüm 2 kitabını daha aldım (kısaltılmış metin olanlardan), evet akşamları yatarken kitap okuyorum çocuklarıma,bu rutinimiz oldu, okumadan uyumak istemiyorlar ama bu durum oturup tek başına kitap okumasını çok sağlamadı. Hem kitap okuyarak örnek olmaya hem de sürükleyici kitaplarla ilgisini çekmeye çalışıyorum. Bu arada Jules Verne ben de çok severim, arada storytelden dinliyorum
"Kendimde emeğim var" sözü çok hoşuma gider benim. Kendimden vazgeçmeyeceğim yazdığınızı okuduğumda aklıma geldi ve paylaşmak istedim.Şu an mesaideyim ve kendime bir söz verdim.
26 yaşındayım. Bu sene 27 olacağım.
Kendimden hiç vazgecmeyecegim. Battı balık yan gider demeyeceğim.
Rutinlerin birkaçını da yapsam bırakmayacağım. Böyle böyle oturur inşallah alışkanlık olur.