ilk haritalama yaparken eşyaları duvardan öne çeksem olur mu evin tam haritasını çıkarması için.Uzun perde varsa duvar gibi algılıyor, perdeleri iyice kenara çekip, peteğin üzerine kaldırıyorum. Su haznesine az bir miktar sıvı yüzey temizleyici ekliyorum.
Valla ben çok memnunum umarım sen de memnun kalırsın. Bizim evde yataklar ve koltuklar yerden yüksek olduğu için ayrıca derin temizliğe gerek kalmıyor artık.
Eşyaya denk gelirse 1-2 kez zorlayıp geçiyor etrafından. Ben koltuklarıilk haritalama yaparken eşyaları duvardan öne çeksem olur mu evin tam haritasını çıkarması için.
Sonra eşyalar yerine gelince kafası karışır mı
Balkonları da temizletiyor musun
benimde eşyalarım yerden yüksek. Umarım çok iyi anlaşırız.
Yeni demir döküm tavaları emaye kapladıkları için artık bulaşık makinesinde yıkanabiliyormuş. Gerçi elde yıkamak daha mantıklı olabilir.Lava değil ama başka markadan döküm tava kullandım.
Döküm tencere ve tavalar kullanışlı gelmiyor bana.
Çok ağırlar bir kere.
Bulaşık makinesine koyamıyorsunuz.
Benim elektrikli ızgaram var balığı, köfteyi, ciğeri onda pişiriyoruz çakma mangal gibi oluyor.
Canım ben kullanıyorum lavanın tavasını. Yani zorluğu da var iyi yanı da. Ama bir de dökümcübabaya bakmanı tavsiye ederim. Yerli üretim ve epey iddialı. Karnıyarık tenceresi almayı planlıyorum.Hanımlar merhaba
Aranızda demir döküm tava kullanan var mı? Lava’nın ızgara tavasını almayı düşünüyorum ama bizim ocakta tabanı mıknatıs tutmayan hiç bir tava çalışmıyor.
Duyduğumda şok oldum. Akşam Özgür Bolat la olan yayını için alarm bile kurmuştum. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Doğan Cüceloğlu hocamızı kaybettik
çok üzgünüm.
Gara şehitlerinin üzerine tuz biber oldu bu haber.
Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.
O kadar derinden etkinlendim ki bende bu kadar yer ettiğini bilmiyordum, doğduğu mahallenin okulunda öğretmenlik yapıyorum. Hep bir gün karşılaşırız diye umuyordum kısmet olmadı...Duyduğumda şok oldum. Akşam Özgür Bolat la olan yayını için alarm bile kurmuştum. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Duyunca ailemden birini kaybetmiş gibi hissettim kendimi. Ama düşününce arkandan bir sürü kişiye fayda sağlamış bir hikaye bırakıyorsun. Keşke hepimize bu kadar anlamlı bir hayat nasip olsaDoğan Cüceloğlu hocamızı kaybettik
çok üzgünüm.
Gara şehitlerinin üzerine tuz biber oldu bu haber.
Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.
Rica etsem tavanın altına bir buzdolabı magneti tutabilir misin? Sadece magnet yapışıyorsa bizim ocakta çalışıyor çünkü.Canım ben kullanıyorum lavanın tavasını. Yani zorluğu da var iyi yanı da. Ama bir de dökümcübabaya bakmanı tavsiye ederim. Yerli üretim ve epey iddialı. Karnıyarık tenceresi almayı planlıyorum.
Ha bu arada emaye kaplıyı çok tavsiye etmem. Çünkü emaye çok kolay atıyor. Bu sefer tava komple heba oluyor yenisini almak gerekiyor.
Ayrıca eliminasyon diyetine başlaman çok yerinde bir karar olmuş. Ben 2 yıldır her yıl bir kere yapmaya çalışıyorum. Şimdi gebelik girdi araya. İnanır mısın 2 3 yılda her seferinde farklı bir reaksiyon aldım. İnsan vücudu sürekli değişim halinde. Ve vücudunu daha iyi tanıyorsun.
Diyeti profesyonel birinin danışmanlığında mı yapıyorsunuz?Rica etsem tavanın altına bir buzdolabı magneti tutabilir misin? Sadece magnet yapışıyorsa bizim ocakta çalışıyor çünkü.
3 gündür iyi gidiyor diyet. Aç hissetmiyorum. Şişkinlik ve gaz hissi bitti, ama umarım bana peynir, yoğurt dokunmuyordur. Çok severim ikisini de
Evet, Yeşim Temel Özcan’dan online diyet danışmanlığı alıyorum. Kendisi İstanbul’da çalışıyor. Bir form doldurdum detaylı, bazı tahliller istedi, onları gönderdim. Whatssapp üzerinden devam ediyoruz. Günlük yediklerimin görsellerini gönderiyorum.Diyeti profesyonel birinin danışmanlığında mı yapıyorsunuz?
Yapıştı canım magnet.Rica etsem tavanın altına bir buzdolabı magneti tutabilir misin? Sadece magnet yapışıyorsa bizim ocakta çalışıyor çünkü.
3 gündür iyi gidiyor diyet. Aç hissetmiyorum. Şişkinlik ve gaz hissi bitti, ama umarım bana peynir, yoğurt dokunmuyordur. Çok severim ikisini de
Harika bir diyetisyen kendisi. Zaten ilk fonksiyonel tıp diyetisyeni.Evet, Yeşim Temel Özcan’dan online diyet danışmanlığı alıyorum. Kendisi İstanbul’da çalışıyor. Bir form doldurdum detaylı, bazı tahliller istedi, onları gönderdim. Whatssapp üzerinden devam ediyoruz. Günlük yediklerimin görsellerini gönderiyorum.
Gluten beni de çok etkiliyor ama bu hayatta en sevdiğim şey yağlı hamurYapıştı canım magnet.
Benim de gluten hassasiyetim var. Ama son yaptığımda yumurta da biraz sıkıntı yaşadım fakat geçici birşeydi.
Süt zaten normalde tüketmem, peynir için de aşırı rahatsız edici bir durum yaşamadım. Ama gluten inanılmaz fark ediyor. Fakat malesef gluteni tam anlamıyla hayatımdan çıkarmam şuan için söz konusu değil(
Senin de inşallah peynire hassasiyetin çıkmaz. Ben de Peynirsiz bir beslenme düşünemiyorum
Evet youtube videoları ile instagram sayfasını epey inceleyip karar verdim ben de. Aylık 1000 lira canım online diyet. Yüzyüze ne kadar bilemiyorum.Harika bir diyetisyen kendisi. Zaten ilk fonksiyonel tıp diyetisyeni.
Ücreti ne kadardı canım?
Aaa tabi ki kilo değil. Sağlık için çok önemli zaten. Kilo da bonusu oluyor :)Gluten beni de çok etkiliyor ama bu hayatta en sevdiğim şey yağlı hamurAma bu sefer başa sarmayacağım. Bu sene sonuna kadar 60 kg’ı görmek istiyorum. Sorun sadece kilo da değil, bu yaştan sonra sağlık riski yaratıyor.
Merhaba elektriki ızgaranızın markası nedir? Ben de bakımın ve kullanımının zorlugundan çekinip Demir döküm alamıyorum. Izgara kullanırken yapışma yada duman yapıyor mu? Balkonda değil mutfakta kullanacagımLava değil ama başka markadan döküm tava kullandım.
Döküm tencere ve tavalar kullanışlı gelmiyor bana.
Çok ağırlar bir kere.
Bulaşık makinesine koyamıyorsunuz.
Benim elektrikli ızgaram var balığı, köfteyi, ciğeri onda pişiriyoruz çakma mangal gibi oluyor.
MerhabaMerhaba elektriki ızgaranızın markası nedir? Ben de bakımın ve kullanımının zorlugundan çekinip Demir döküm alamıyorum. Izgara kullanırken yapışma yada duman yapıyor mu? Balkonda değil mutfakta kullanacagım