İşte neden böyle ya tuhaf yani, elaya söylese hem çocuk hatasını öğrenecek hem de daha fazla sorumluluk alacak belki. Veliye iletmek daha mı kolay oluyor acaba..Ben özellikle ödev işinin öğretmen ile çocuk arasında bir mesele olduğunu düşünüyorum. Başından beri anlaşamadık öğretmeni ile bu konuda. O kontrol etmemiz gerektiğini söylüyor ve ödevdeki eksikleri veya yanlışlıkları Ela’ya söylemek yerine bana whatssapp’tan hem resim atıp hem sesli mesaj olarak gönderiyor.Bir de yapmadıklarının hesabını arayıp bana soruyor Kocamdan çok mesajlaşıyoruz kendisiyle:)
Bence yeni nesil özel okul velisi talebi bu. Öğretmenler de veliyi memnun etme çabası içerisinde girmek durumunda bırakılıyorlar.İşte neden böyle ya tuhaf yani, elaya söylese hem çocuk hatasını öğrenecek hem de daha fazla sorumluluk alacak belki. Veliye iletmek daha mı kolay oluyor acaba..
Süt ürünleri derken peynir ve yoğurt da mı yasak?Günaydın Hanımlar,
Dün online diyet listem geldi. 1 ay boyunca un, şeker, tahıl, baklagil, süt ürünleri ve meyve yasak
Günde iki öğün 8/16 düzeninde besleneceğim. İyot ve magnezyum takviyesi verdi.
Bebekleri ek gıdaya geçirirken yaptığımız gibi 1 ay sonra besin grupları sıra ile vücuda tekrar tanıtılacak ve bedenin verdiği tepkiler izlenecek.
Evet hepsi, tereyağ da dahil. Şu an amaç bağırsak florasını sıfırlamak. Bağırsak terapisi diye geçiyor. Ardından tekrar süt ürünleri tükettiğimde vücudun tepkisine bakıp, bana iyi gelip gelmediğini kontrol edeceğiz.Süt ürünleri derken peynir ve yoğurt da mı yasak?
Süt ürünlerinin olmadığı bir beslenme düzeni benim için çok zor o nedenle sordum.Evet hepsi, tereyağ da dahil. Şu an amaç bağırsak florasını sıfırlamak. Bağırsak terapisi diye geçiyor. Ardından tekrar süt ürünleri tükettiğimde vücudun tepkisine bakıp, bana iyi gelip gelmediğini kontrol edeceğiz.
Birşeylerin dokunduğunu hissediyorum hep ama ne olduğunu tespit edemiyordum. Bazen ciltte döküntü oluyor, bazen aşırı bir şişkinlik hissediyorum. Bir anlayalım bakalım. Bu arada da tekrar zayıflayıp, orada kalmayı istiyorum.
Benim için de çok zor. Peynir-tereyağı ve yoğurtlu meze üçlüsü olmadan nasıl yaşarım bilemiyorum. Ama 1 ay deneyeceğim bakalım:)Süt ürünlerinin olmadığı bir beslenme düzeni benim için çok zor o nedenle sordum.
Hiç girmeyeyim böyle alengirli işlere.
Üç beş kilo fazlamla ve peynir tabağımla yuvarlanıp gideyim en iyisi.
Bende merakla bekliyorum cevapları. Benim canavarlar 2 ve 4 yaşında. Aldığımız hiç bir oyuncak evdeki materyaller kadar uzun süreli oyalamıyor.Selam hanımlar, benim sizlerden bir ricam var. Çok konuya müdahil olmasam da, güncel yazılarınızı sürekli okuyorum, takip ediyorum. Soracağım konuda benden çok daha fazla tecrübeniz olduğu için sizlerden fikir almak istedim.
2 yaşında yeğenim var, kendisine şu an ne tür aktivite kitapları ya da oyunlar almalıyız? Sıradan oyuncaklar almak yerine daha çok eğitici kitaplar, zihinsel gelişimine faydası olacak oyuncaklar almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Selam hanımlar, benim sizlerden bir ricam var. Çok konuya müdahil olmasam da, güncel yazılarınızı sürekli okuyorum, takip ediyorum. Soracağım konuda benden çok daha fazla tecrübeniz olduğu için sizlerden fikir almak istedim.
2 yaşında yeğenim var, kendisine şu an ne tür aktivite kitapları ya da oyunlar almalıyız? Sıradan oyuncaklar almak yerine daha çok eğitici kitaplar, zihinsel gelişimine faydası olacak oyuncaklar almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar ben de takipteyimBende merakla bekliyorum cevapları. Benim canavarlar 2 ve 4 yaşında. Aldığımız hiç bir oyuncak evdeki materyaller kadar uzun süreli oyalamıyor.
Hafta sonu çamaşır sepeti ile oynayarak geçti. Bir ara araba oldu diğeri polis sonra uzay gemisi oldu marsa gittiler inip uzay yürüyüşü yaptılar. Sırtlarına aldılar kaplumbağa oldular.
3 yaştan kullandıklarımızSelam hanımlar, benim sizlerden bir ricam var. Çok konuya müdahil olmasam da, güncel yazılarınızı sürekli okuyorum, takip ediyorum. Soracağım konuda benden çok daha fazla tecrübeniz olduğu için sizlerden fikir almak istedim.
bence gayet güzel oynamışlar, kardeş ile birlikte birbirlerine bir çeşit akran görevi görmüşler :)Bende merakla bekliyorum cevapları. Benim canavarlar 2 ve 4 yaşında. Aldığımız hiç bir oyuncak evdeki materyaller kadar uzun süreli oyalamıyor.
Hafta sonu çamaşır sepeti ile oynayarak geçti. Bir ara araba oldu diğeri polis sonra uzay gemisi oldu marsa gittiler inip uzay yürüyüşü yaptılar. Sırtlarına aldılar kaplumbağa oldular.
Nora benim kızım da 2,5 yaşında. En çok oyun hamuru ve boyalar ile oynuyor. İş Bankasının hareketli kitaplarını seviyor. Onun dışında tamir çantası, oyuncak sebze meyve, pişirme oyuncakları, doktor seti ile oynuyor.Selam hanımlar, benim sizlerden bir ricam var. Çok konuya müdahil olmasam da, güncel yazılarınızı sürekli okuyorum, takip ediyorum. Soracağım konuda benden çok daha fazla tecrübeniz olduğu için sizlerden fikir almak istedim.
Lava değil ama başka markadan döküm tava kullandım.Hanımlar merhaba
Aranızda demir döküm tava kullanan var mı? Lava’nın ızgara tavasını almayı düşünüyorum ama bizim ocakta tabanı mıknatıs tutmayan hiç bir tava çalışmıyor.
roboroc s 5 den ben de aldım bugün. Kargo bekliyorum. Özellikle şuna dikkat et ya da ilk kurulumda önemli dediğin şeyler var mı? En deneyimlimiz sensinHayırlı olsun, hangi araca karar verdiniz?
Robot süpürgeyi çok ertelemeyin. Ben dahil alan herkes neden daha önce almamışım dedi:)
Uzun perde varsa duvar gibi algılıyor, perdeleri iyice kenara çekip, peteğin üzerine kaldırıyorum. Su haznesine az bir miktar sıvı yüzey temizleyici ekliyorum.roboroc s 5 den ben de aldım bugün. Kargo bekliyorum. Özellikle şuna dikkat et ya da ilk kurulumda önemli dediğin şeyler var mı? En deneyimlimiz sensin