Merhaba arkadaşlar,
Bende uzun süredir bu topiği takip ediyorum
37 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var eşimden 1 yıl önce ayrıldım kendisinin işi dolayısıyla psikolojisi çok bozulmuştu alkol almaya başladı ve bunu hergün yapıyordu 1 Hafta içinde aileme haber vermeden ayrıldım aslında gerçekten dünya iyisi birisiydi yaşadıkları aağır geldi tabiki bunu yapması çözüm değil o içmeyi tercih etti ben destek alması için çok ısrar ettim oda işinden dolayı özel yerlere gitti bulunduğumuz yer küçük olduğu için bir doktor vardı oda eşimin psikolojisini iyice alt üst etti ve iyice çaresiz bıraktı artık kurtulamayacağını düşündü. O ayrıldığımız şehirde kaldı bende Ankaraya taşındım.
Eski eşim 10 gün önce işinden herşeyden vazgeçip silahını teslim edip tedaviye başladı çok fazla sıkıntılı süreçler geçirdim bunlara rağmen kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum iki çocuğum var verimli rutin oluşturmak istiyorum ama çok zorlanıyorum Ankaraya ablamın olduğu apartmana taşındım hem çok iyi hemde kötü oldu benim için onunda üç çocuğu var okadar yıl herkesten uzak bir hayat yaşadıktan sonra bu kadar kalabalık olmak bana ağır geldi evlerimiz ayrı ama apartman bir olunca karşı komşum bazen çocuklardan dolayı çıldırıyorum neyse ki çalışıyorum da çalışma yerim resmen Bunca yıl O kadar boş yaşadığımı düşünüyorum ki ben 11 yıldır devlet memuruyum borçtan başka birşeyim yok iki çocuk ev kira ve nafakada almıyorum kendisinin durumuda iyi değil olunca gönderiyor. Şimdi 10 liramın hesabını yapıyorum başkalarına kefil olduğum için birde kredi çekitğim için onların borcunu ödemekten kendi ve çocuğumun ihtiyaçlarını bile doğru düzgün karşılayamıyorum.
Herşeye Rağmen hayat devam ediyor geçmiş geçmişte kladı diyorum ve kendime yeni bir sayfa açtım bunların hepsi benim için kötü bir tecrübe oldu ama aklım başıma geldi.
elecda hanımın yüklemiş oldğu monay uygulamasını indridim gelir giderlerimi kontrol ediyorum dikkatli davranıyorum sonra Multi notes ve yapılacaklar listesini indirdim bu uygulamalar çok işime yaradı günlük işler ve yapılacaklarla ilgili.
Günlük yapmak istediklerim - 6:00 da uyanmak
- Nefes egzersizleri yapmak
- meditasyon yapmak
- Sabah Namazına başlamak
- şükür defterini yazmak
- yüz yogası yapmak
- Diksiyon çalışmak (müdürlük sınavına gireceğim çok fazla şehir değiştirdiğim için konuşmam çok bozuldu)
Bunları 6:00-07:30 saatleri arasında yapmam gerekiyor sonra oğlumun okulu için beslenme hazırlamam ve iş için hazırlanmam gerekiyor
Bugün 6:30 ta kalktım
nefes çalışması yaptım, su içtim, dışarıyı seyrettim, meditasyon yaptım tam oadaklanamdım, şükür defterimi de yazdım
ilk gün tam yapamadım herşeyi ama benim için adım atmak bile önemliydi çok şükür başlayabildim.
Burası İlham oluyor benim için