Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolda bir türlü gelemedi
Kargo hafta sonu geldiğinde işyeri kapalıysa takip eden ilk iş günü tekrar gelip, bırakıyor paketinizi.Yolda bir türlü gelemedi
Umarım hafta sonuna kalmaz çünkü iş yerinde kimse olmuyor.
Ben hafta sonu kurulumunu yapıp kullanmayı hayal ediyordum da :)Kargo hafta sonu geldiğinde işyeri kapalıysa takip eden ilk iş günü tekrar gelip, bırakıyor paketinizi.
Daha önce başıma geldi ordan biliyorum.
Geliş gidiş ben de alacağım bu süpürgeden.Ben hafta sonu kurulumunu yapıp kullanmayı hayal ediyordum da :)
Ben kaç defa almak için uğraştım hep bir aksilik oldu.Geliş gidiş ben de alacağım bu süpürgeden.
Gerçi eşime ‘Haziran’a kadar şunu alalım demeyeceğim’ dedim ama...
Ocak üstünde kullanımı ve ızgara altına aleminyum folyo fikri çok iyi oldu ya Yani evde mangal tadı istiyor bazen insan, özellikle su pandemide. Ben evde pek çeşitli balık yapmam, haftada 1 norveç somon onu da fırına atıyorum ama kofte için denenebilir. Tesekkur ederim araştıracağımMerhaba
Shafer marka basit bir ızgara.
Üst kapakta kapalı rezistans var.
Ben rezistansın boşluklarından üst kapağa alimünyum folyo yayıyorum ki yukarı sıçrayan yağ ve et parçalarından kirlenmesin.
Alt tabana da aynı şekilde folyo yayıp üzerine pişirme telini koyuyorum.
Telin üstüne ne pişireceksek onu diziyoruz.
Özellikle balık mangalda pişmiş gibi oluyor.
Balığı zeytinyağı ile hafif yağlıyoruz.
Ciğeri de baharat ve yağla mıncıklayıp diziyoruz tele.
Köfteyi direk koyabilirsiniz.
Sık tüketmesek de sucuğu da bu ızgarada pişiriyoruz yağı alta aktığı için hafif oluyor.
Tele yapışmıyor pişen malzeme.
Mutfakta ocağın üstüne fırın tepsisi koyuyorum üzerine ızgarayı yerleştirip aspiratörü de açınca fazla koku olmuyor.
msf2407 tavanın altına magnet yapışıyor diyince sipariş verdim canım lavanın krep ve ızgara tavasını.Merhabalar,
elecda ben de lavanın döküm tavasını kullanıyorum çok memnunum gerçekten. Yıkaması biraz zor makineye girmediği için, ben yemekten hemen sonra sıcak suyla kaynatıp ardından yıkıyorum. Bazen altında tortu kalabiliyor onun için de biraz süt ekleyip kaynatıyorum hepsi çıkıyor. Yemek performansı çok iyi cidden.
Bende de elektrikli ızgara var, markası filan yok sobacılar çarşısından almıştım o da baya iyi gerçekten. Yalnız lavayı aldığımdan beri hiç kullanmadım ızgarayı.
Ben hiç duymadım ama bakayım kimmiş:)Merhaba arkadaşlar, piraye erdoğanı tanıyan vardır kesin aranızda. Ben adını seyir kitabı ile birlikte ilk defa duydum. En yakın zaman da kitabı edinip piraye hanımında videolarından izlemek istiyorum. Kendisi ve zihin yönetimi konusumda bilgi paylaşımı yapmak isteyen olursa seve seve okurum
Merhaba ben de kullanıyorum robot süpürgeGeliş gidiş ben de alacağım bu süpürgeden.
Gerçi eşime ‘Haziran’a kadar şunu alalım demeyeceğim’ dedim ama...
Bence pişman olmayacaksınız ama mutlaka interneti iyi çekebilceği bi yerde olsun sarj istasyonu ben ilk zamanlar onun sıkıntısını çok yaşadımGelmiş benim robot süpürge,
Hafta sonu deneyelim bakalım anlatıldığı kadar var mı
teşekkür ederimBence pişman olmayacaksınız ama mutlaka interneti iyi çekebilceği bi yerde olsun sarj istasyonu ben ilk zamanlar onun sıkıntısını çok yaşadım
Eşyalarınız ayaklıysa heryere rahatça girebiliyor
Tabi oğlumun ve kedimin oyuncaklarını almam lazım yerden yoksa onlara takılınca harita bozuluyor istasyona dönmesi gerekiyor o zaman
Altta olan fırçaya çok saç dolanıncada süpürme işi bozulabılıyor.
Güzel günlerde kullanın.
Hadi bakalım hayırlı olsunGelmiş benim robot süpürge,
Hayırlı olsun, deneyip mutlaka yaz. Fikirlerini merak ediyorum ben de :)Gelmiş benim robot süpürge,
Ev berbat durumdaydı temizlik için ablanın gelme zamanıydı süpürgeyi denemek için erteledik.Hayırlı olsun, deneyip mutlaka yaz. Fikirlerini merak ediyorum ben de :)
Ben çok kirlenen alanların yani mutfak, antre ve çocuk odası halılarını yıkanabilir halıya çevirdim. Bir sürü firma var satan. Ben sarar’ı tercih ettim ama istediğim renk ve deseni orada bulduğum için. Aralarında çok kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.Ev berbat durumdaydı temizlik için ablanın gelme zamanıydı süpürgeyi denemek için erteledik.
İlk etapta çok beğenmedim ama çocuklar oyuna çevirdi tüm evi en az beş defa süpürmüştür resmen halılar parladı :)
Kızım hastaydı onun için eşim kurulumu ve haritalamayı yaptı o konuda da sorun yaşamadık.
Çalıştığı an evin haritasını gösteriyordu zaten sonra da gezerek eşyaların yerlerini belirledi.
Koltuklarım ve yatağım yüksek altlarına kolaylıkla girdi ama diğer tüm mobilyalar 7 cm yükseklilkte olduğu için onların altına giremedi.
Çocuklar peşinden ayrılmadığı için silme özelliğini deneyimleyemedik.
Tüm odalarda eşik var onları da rahatlıkla geçti.
Beni bırakın eşimden tam not aldı:)
10 yıl öncesinden yani çeyizimden halılar malesef hepsi shagy.
Koridor ve yattak odasındakileri kolay süpürdü ama salondaki çok tüylü onda zorlandı sayesinde halımı değiştireceğim.
Halı için önerilerinizi istiyorum.
Mümkünse Çamaşır makinesinde yıkansın .