Popüler Konu Verimli Rutin

Evde klima ile ısınıyoruz çocuklar biraz büyüyünce benim de hayalim halısız kilimsiz ev.
Sarar a da bakayım.
Şöyle bayıldığım işte bu dediğim bir desen bulamadım henüz.
Sadece bir tane alacağım için fiyatı önemli değil beğenmem yeter :)

Ben de tam aradığımı bulamadım, zaten çok kaliteli değil ama çok pratik.

Canım ben de senin gibi düşünüyorum. Hele evde çocuk varken çok zor.
Kendi uygulamam şöyle; ya haftada 1 veya 2 gün günde tek öğün gluten ya da o haftayı yapabilirsem glutensiz.
Süt ürünlerinde ise, süt ve sütlü tatlı hiç yok ya da çok ama çok nadir. Dondurma yersem doğal keçi dondurması. Onun dışında yoğurt az, peynir ağırlıklı.
Yani bu gebelik öncesiydi tabi :))) durumlar biraz karışıyor hamilelikte. Ama öncesinde böyleydi ve rahattım
Gerçi şimdi de yine gluten tüketimim minimum diyebilirim

Hadi hayırlı olsun. Girmeyen yerler için imkanın varsa mobilyacılarda ayaklarını yükseltme yapabilirsin. Malzeme getirip evde ayaklarını değiştiriyolar
Shagy halı tam bir çile normal süpürge için bile zor. Umarım en kısa zamanda değiştirirsin :))
Yıkanabilir halı için de pierre cardin e de bak istersen. Ben de yok ama arkadaşım almıştı. Beğenerek aldı.
Bence bulunduğun yerde bir kaç halıcıya da bak. İlla bilindik bir marka olması gerekmiyor işlevi uygun olsun yeter.
Ha bir de instagramda miocasa diye bir sayfa vardı. Bak istersen.

Mobilyalar 10 yıllık revize etmek yerine değiştirmeye niyetliyim.
Ben de halıcıda görüp alayım diyorum tabi şu yasaklar biterse .
Bahsettiğin yerlere de bakayım teşekkür ederim.

Hayırlı olsun shagy halı gerçek anlamda robot süpürge düşmanı. Makina hem tenizleyemiyor onları hem de çok efor sarf ediyor üzerinde, şarjını yiyor. Mutfakta ve çocuk odasında yıkanabilir halı/kilim kullanıyorum. Koridorum uzun parlak seramik hem şık bulmadığımdan hem de temizlik sıkıntısından o kısımlarda halı kullanmıyorum. Salonda eko halıdan ince bir halı kullanıyorum, yatak odasında dekoratif minicik bir post halı. Yani çocuklar olmasa halıyı hayatımdan tamamen çıkarabilirim zaten oldukça az kullanıyorum, başta ev boş gibi gelse de sonra alışıyor insan. Halı konusu ciddi kir yuvası gibi geliyor bana hele o maytlar konusu falan Evde aradığım sıcaklığı halı ile değil bitki ve güneş ile yakalamaya çalışıyorum

Bravo iradeni takdir ediyorum

Halı bana da çok kirli birşey gibi geliyor.

Selamlar hanımlar,

İpek’in kreş başlangıcını bir hafta erkene çektim. 29 Mart’ta başlıyor kısmetse. İlk gün yarım saat, ikinci gün 1 saat şeklinde ilerleyecekmiş.

Ela’nın okuldan bir açıklama gelmedi henüz ama pazartesi başlayacaklar diye anlıyorum.

Çocukların okulu bir rutine girerse salonumu yenileyeceğim. Bu sefer kendi başıma iş yapmamaya karar verdim. Eşimle hem dekorasyon zevkimiz çok farklı hem de bu işten anlamıyoruz ikimiz de:) Ne istediğimi ve ne istemediğimi biliyorum ama birinin bunları bulup, bir araya getirmesine ihtiyacım var. Pazartesi bir mimardan randevu aldım. Bir görüşelim bakalım, bütçeyi ayarlayabilirsem başlayacağım. İpek biraz daha büyüse daha iyi olurdu ama eşyalarımız hep kırıldı. 12 senelik mobilya, 3 kez de taşınınca epey zarar gördüler. Salon hem çok hızlı dağlıyor, hem de baktıkça beni mutsuz ediyor. Kütüphane, mum ve bitki olan, u şeklinde ve minderleri çıkmayan koltuk istiyorum:)

Dur takdir etmek için henüz çok erken:) Her gün peynir ve yoğurt tüketen ben 6 hafta kendimi tutabilirsem o zaman takdir et beni:)
Baslamak bitirmenin yarısıdır, ki sen süreci yarıladın bile. Ben bukonularda hiç idare gosteremiyorum ya, kilolu değilim ama vermek istediğim 4 kilo var, mumkun değil irade gösteremiyorum yemeği çok seviyorum işte seni tam da sevdiğin birseye direnç gösterebildiğin için kutluyorum

12 sene masallah dayanmış eşyalar mimar iyi fikir, ama biraz maliyetli olabilir. Biz de yeni eve geçince yenilemeye basladık esyaları ama hiç acelemiz yok. Ben biraz takım şeylerden hoşlanmıyorum, bi 3lü deri koltuk beğendik aldık, sonra bi koltuk daha. Berjer tipine hala karar veremedik mesela. Yemek odam tepe mobilyadandı ve hiç hasarı yok. Onun konsolunu kestik küçülttük ayak takıp boyuyacağız, yani tam o ebatta renkli bir konsol istiyorduk neden elimizdekini değerlendirmeyelim dedik 3 hafta kadar once kitaplık siparişi verdik, tüm duvara, deri koltuk biraz içine girecek gibi, koltuk üstüne aplikler düşünüyorum. Salonum küçük bir salon değil ama fazla büyükte sayılmaz, o nedenle yemek kısmı ve oturma kısmı alanını agaçları seperatör olarak kullanıp alan bölümlemesi yapmaya çalışıyoruz. Salon camın onune minimal berjerler seçip bitkilerle biraz bohem bir hava estirmeyi düşünüyorum. Kitaplık siyah metal, merdivenli ve ahşap raflı onununla ve deri koltukla hafif loft tarzı olacak, yemek alanındada sandalye seçimine gore baska bir tarz. Ben karıştırmayı sevdiğimi fark ettim bu nedenle bu evde yavaş yavaş gidip baska bir yere benzemeyen biraz eklektik tarzda hikayeleri olan yaşayan bir ev olsun istiyorum YouTube da dairenin videolarını izliyorum surekli pinterestten de çıkmıyorum. Bakalım neler olacak

Ya çol güzel anlatmışsınız yapınca paylaşır mısınız?

Ya çol güzel anlatmışsınız yapınca paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim, tabiki ama bu süreç yakın zamanda bitmez. Dekorasyon çok geniş bi konu gerçekten insan içine daldıkça beğenileri gelişiyor. Evlenirken hiç bunlara kafa yoracak vaktimiz yoktu zaten o bilinçte de değildik ama şimdi evim bana özgü olsun, benim beğenilerimi yansıtsın, kişiselleştirilmiş alanları ile başkasının evinde olmayan bi tarzda olsun istiyorum

Maliyetli olacaktır dediğin gibi ama en azından al-ver döngüsü olmayacak bu sefer. Sen ne güzel ilgilisin ve araştırmaktan hoşlanıyorsun. Benim hem ilgim yok hem de öğrenesim yok:)

Merhabalar
Uzun zamandır sayfanın takipçisiyim verdiğiniz öneriler çok değerli benim için. Naturalive markasının diş macununu deneyen bi arkadaşımız vardı sanırım. Florürsüz SLS siz macun arıyorum . Hem kendim hem 3 yaşındaki oğlum için almayı düşünüyorum. Kullanan var mı acaba?

Ben kullanıyorum, çocuklara da çocuk diş macunu kullanıyorum. Memnunum.

Naturalive’de en memnun olduğum ürünler el kremi, dudak balmı, diş macunu, şampuan, duş jeli ve oxi leke çıkarıcı.

Çamaşır ve bulaşık eskiden iyiydi, sonra bozdu. Almadım bir daha. Makyaj ürünleri de kötü hep akıyor bb krem, göz kalemi vs. O kısma bulaşmayın:)

Günaydın hanımlar,

Pazartesi Ela’nın okul açılıyor. 5 gün açılacak, 09:10-16:00 arası. İsteyen okula gönderecek, isteyen online devam edecek. Ben göndereceğim. Umarım tekrar kapanmaz. Martın son haftası da İpek kreşe başlayacak. Çocukları al-bırak maratonu başlıyor aman okullar başlasın da, bir daha bu tarz işlerden şikayet etmeyeceğim:)

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Hemen sipariş vereceğim

Yeni döneminiz hayırlı olsun canım. Saglıkla rutinlerimize dönsek koşturmalara razıyız Umarım ipekcik de cabuk alışır kreşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…