Popüler Konu Verimli Rutin

Uyku sorununu ben de yaşıyorum. Benim oğlum hala emiyor. İpek i kesmiştin dimi sütten? Uyanıp ne yapıyor
İpek’ 24 aylıkken kestim sütten. 27 aylıkken de odasını ayırdım. Şu an 30 aylık. “Anneeeeee” diye bağırıyor gecenin 3’ünde Su istiyor genelde. Suyunu içirip yanına uzanıyorum. Saçımla oynayarak geri dalıyor. Şanslı günümdeysem 3’te uyanıp sabah 07:30-08:00’e kadar uyuyor. Değilsem 03:00-05:00-07:00 şeklinde uyanıyor sürekli. O günler çok fena

Baş edemiyorum:) Birbirimizi öyle kabul etmeye çalışıyoruz karşılıklı:)) O beni fazla rahat buluyor, ben onu fazla pimpirikli buluyorum, geçinip gidiyoruz:)
zor oluyordur. mesela kızımın üst baş kirletmesine izin vermiyo bi batirdi mi kıyamet kopuyor bende bırak makinede yıkarım diyorum anlamiyor. çocuk o batirabilir kirletir. agzlari çikolatalari yaymış üst baş kirlenmiş çocuklara çok özeniyorum:) benim kızım hiç öyle büyümedi o da ayni babasi gibi pimpirikli olma yolunda. Yemek döküldü mü anne bak döktün der bende yıkarim bişey olmaz diyorum. ben çok rahat büyüdüm. eşimin ailesi de pimpirikli maalesef.

Benim eşim, çocuğun veya evin kirlenmesi konusunda pimpirikli değil. Daha çok çocuklar üşütmesin, ağlamasın, tehlikeli bir iş yapmasınlar konusunda pimpirikleniyor. Ben üşümesinde, ağlamasında ya da yeni şeyler denemesi konusunda daha rahatım. Çocuktur düşer, çocuktur hasta olur kafasındayım.

Büyük oğlumla aynı sorunu yaşadık. 20 aylıkken sütten kesmiştim 22 aylıkken odasını ayırdım. Odasına hemen alıştı ama gece defalarca uyanıyordu. Ben tekrar hamile kalıp kış da gelince kendi odamıza geri taşıdım. Gece defalarca uyanan çocuk aynı odaya gelince deliksiz uyumaya başladı. Şimdi hala odamızda yatıyor. Artık yaza ikisinin odasını beraber ayrırım dedim bakalım nasıl olacak

Merhaba, hoş geldin
Seni tekrar gördüğüme çok sevindim. Nasılsın, neler yaptın anlat biraz, uzun zaman oldu
Hoşbuldum

İyiyim, hamileyim Martta ikinci bebeğimizi kucağımıza alacağız nasip olursa :) Onun dışında birçok şey aynı :) Sen nasılsın, prenseslerin nasıllar Özlemişim

Ay ben geri alamam, yeni kurtuldum kafama tekme yemekten:)

Hoşbuldum

İyiyim, hamileyim Martta ikinci bebeğimizi kucağımıza alacağız nasip olursa :) Onun dışında birçok şey aynı :) Sen nasılsın, prenseslerin nasıllar Özlemişim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim de büyük kız ilkokul 2. sınıfta bu sene. Küçük 30 aylık oldu.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim de büyük kız ilkokul 2. sınıfta bu sene. Küçük 30 aylık oldu.
Maşallah ikisine de Okula giden çocuklar için dönem biraz sancılı ama sizin nasıl geçiyor?

Canım benim ya kıyamam. Allah kolaylık versin. Okul çağı çocukları heba oldu. Kızın da haklı napsın çocuk. İnşallah seneye artık bu durum olmaz.
İnşallah ikinci dönem herşey yolunda gider de okullar açılır. Öğrenci, öğretmen, veli herkes ayrı yıprandı bu süreç içerisinde.

Ooo seni de burda görmek çok güzel canım ben de çok özlemişim gerçekten. Asaf iyi abi oluyor :) Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
Çok şükür iyiyim canımcım
İş güç
Ertuğrul da evde. Ben işteyken. Dönüşümlü çalışıyorum.
hala aynı şehirde miyiz?
Asafcık kocaman olduuuu
Bebii sağlık huzurla gelsin

Çok şükür iyiyim canımcım
İş güç
Ertuğrul da evde. Ben işteyken. Dönüşümlü çalışıyorum.
hala aynı şehirde miyiz?
Asafcık kocaman olduuuu
Bebii sağlık huzurla gelsin
Sağol canım benim. Asaf ta evde. Kreşe gidiyordu ama benim için çok riskli olması sebebiyle 2 aydır göndermiyoruz. Ben de evdeyim zaten ama gerçekten çok zorlanıyorum Asaf ı durdurmak çok zor
Evet hala Mersin deyiz :) Bu yıl tayin isteyeceğiz, gideriz belki bakalım hayırlısı.
Senin de dönüşümlü çalışman iyi olmuş bu süreçte. Ben de 24.haftadan beri evdeyim, idari izin kullandım.

Herkese merhaba;
İş yerimde üzerime biriken yük beni baya zorlamaktaydı. Bu da benim hayat kalitemi engelliyordu. Bu aralar hayatımdaki en önemli sorun olan zaman yönetimi konusunu ele aldım. İş yerimde pomodoro uygulamaya başladım. Uzun işler için 3 seans 50+10, kısa işler için 4 seans 25+5 şeklinde . 1 aydır sürekli kafamı meşgul eden ve beni mutsuz eden yükten 1. hafta sonuna gelmeden büyük bir çoğunlukla kurtuldum. Eve biraz daha yorgun gidiyorum ama bu yorgunluk bile büyük bir haz kaynağı oluyor benim için.
Sırtımızdaki kamburlardan kurtulalım, başımızı daha fazla güzelliklere çevirelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…