- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
Epey gezmişsiniz :)Evet stres yönetimi iyi olmalı, yola çıkana
aynen yaz yapalım 13 kilo fazlaymış ama ben en son kızlar 3 yaşında iken karadeniz gezisinde kullandım kanguru ama zorlandım. Yurtdışında henuz bebek adımlarındayız ya; 10 ülkeyi ziyaret ettik.
Makedonya(üsküp,ohrid,tetova,matka kanyonu, sveti naum) İtalya(Roma, floransa, napoli, pompei, pisa, siena, garda gölü, sirmione, venedik, verona), Vatikan, Çek Cumhuriyeti(prag, karlovy vary), Avusturya(viyana), Macaristan(budapeşte), Almanya(dresden), Slovakya(Bratislava), Gürcistan(batum), Yunanistan(rodos, mikanos, santorini adaları)
Yurtdışına bazen turla gitmek daha ekonomik oluyor, o durumda turu satın alıp konaklamayı transferleri turla sağlıyoruz ama şehir gezilerini, ektra turları kendimiz planlıyoruz. Yerel halkın arasına katılıp toplu taşıma kullanmaya dikkat ediyoruz. 2 sene üst üste planladığımız yurtdışları özel sebeplerden iptal oldu( mısır ve kıbrıstı) Sonrada pandemi patladı işte. Hoş pandemi çıkmasa da kurlar çok fena, nasıl gezilir kii lk yurtdışı seyehatimde euro 2,10 tl idi, hey gidi
Evet kurlar böyleyken Avrupa iyice zor. Çocuklar küçükken herşeyi ucuza getirmek olmuyor. Bu dönem ucuz ve yakın ülkeler teecih edilebilir. Pegasusta şu an seneye kış biletleri satılıyor, epey uygun bakmak istersen.
Biz Kanada'da Quebec, Montreal ve Torontoya, Tayland'da Bangkok, Koh Samui ve Koh Tao adalarına, İtalya da Romaya ve bir de yurt dışı sayarsak Kıbrıs'a gittik.
Bir arkadaşımız Japonya'da yaşıyor, pandemi biterse oraya gidebiliriz, bir de Öncelikli Barselona ve Amsterdam'ı çok merak ediyorum.