Popüler Konu Verimli Rutin

Epey gezmişsiniz :)
Evet kurlar böyleyken Avrupa iyice zor. Çocuklar küçükken herşeyi ucuza getirmek olmuyor. Bu dönem ucuz ve yakın ülkeler teecih edilebilir. Pegasusta şu an seneye kış biletleri satılıyor, epey uygun bakmak istersen.

Biz Kanada'da Quebec, Montreal ve Torontoya, Tayland'da Bangkok, Koh Samui ve Koh Tao adalarına, İtalya da Romaya ve bir de yurt dışı sayarsak Kıbrıs'a gittik.
Bir arkadaşımız Japonya'da yaşıyor, pandemi biterse oraya gidebiliriz, bir de Öncelikli Barselona ve Amsterdam'ı çok merak ediyorum.

Çok güzel yerler tebrik ediyorum Umarım saglıklı bir yıl olurda keyifle baslarız gezilerimize Biletlere göz atacagım, tesekkur ederim

Benim de kuruya dönük karma. Yalnız vücudum epey kuru. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum nemlendirmek için ancak yeterli gelmiyor. Pul pul dökülüyor. Önerebileceğin bir vücut losyonu/kremi var mı?
elecda cım benim oğluşun cildi de çok kuru, doktorun önerdiği krem hem çocuklar hem yetişkinler için, la roche lipikar baume AP+
Kesinlikle çok başarılı arada kendim için de kullanıyorum, tavsiye ederim

Eşim de çok geriliyor kızlar arıza verince. Her Eskişehir’e gidiş veya dönüşte mutlaka hız cezası yiyoruz, zira İpek her ağladığında gaza basıyor kendisi

Çok teşekkür ederim
Ekran görüntüsünü aldım. Deneyeceğim.

Benim eşim de pimpirikli çok. Ben daha rahatım ama kendisi beni rahat bırakmıyor

Selamlar Hanımlar,

Günün sorusu geliyor:)

Kazanmak istediğin alışkanlık ile ilgili harekete geçmeyi neden ertelediğin konusunda dürüst bir değerlendirme yap. Hadi bakalım:)
Aslında bu konu hakkında tüm bahaneler çürütülebilir. Benim en büyük bahanem zaman olmaması. Sadece çalışan bekar ve tek yaşayan biriyken de zamanım olmamasından yakınırdım. Kendimi sıktıkça daha fazla zaman yaratmaya başladım. Tek yapılması gereken üzerimizdeki tembellikten kurtulmak... Yoksa tabletten oyun oynamak için pekala zaman bulabiliyorum.

Yazılabilecek bir neden olarak uzun süre isteyen bir rutin için (örneğin yarım saatlik bir meditasyon) zaman bulamamak. 10 dakikalık, 5 dakikalık rutinler tamam. Yapılan bir işin içine başka iş de entegre edebiliyorum. (çocuğu uyuturken kitap okumak,yürüyüş yaparken müzik dinlemek, kahve keyfi yaparken ev ahalisi ile sohbet etmek gibi...)Ancak yarım saat tek başıma kaldığım bir zaman dilimi bulmak gerçekten benim için zor. Fikirlerinize açığım. :)

Kazanmak istediğim alışkanlıkları neden erteliyorum:
-günde en az 2 lt su içmek- hesabını tutmak zor geliyor ama elecdanın 1er ltlik 2 şişe kullanma fikri mantıklı
-günde 15 dk da olsa spor yapmak-aşırı aşırı aşırı üşeniyorum.
-ekmek yemeyi azaltmak - ekmeksiz keyif vermiyor sanki
-sosyal medya kullanımını azaltmak-gerçek hayatta sosyalleşemeyince ekran sürem arttı. Bağımlı gibi Elim gidiyor sürekli.

Merhaba, elecda hala yazıyorsun sanırım, seni gördüğüme çok sevindim. Uzun bir aradan sonra yeniden burada olmak ve seni de burada görmek mutlu etti beni :)

Benim bu konuda verebileceğim tavsiye sabah 15 dakika erken kalkmak veya gece 15 dakika geç yatmak olur. Ben meditasyonu 10 dakika, Yoga’yı da 10-15 dakika aralığında tutuyorum şu an, başka türlü uzun uzun yapma şansım yok. Atabileceğin en küçük adımı atıp, her gün aynı saatte sürdürmeye çalışmak gerekiyor.

Bunların içinden bir tanesini seçip, her gün onunla ilgili küçük bir adım atmayı denesen, birini halletmeden de diğer konuya geçiş yapmasan nasıl olur?

Benim rutinlerimi aksatmama ya da ertelememe sebep olan şey İpek:)). Daha doğrusu İpek’in uyku problemi.

Gece hala uyanıyor. Bazı geceler sık uyanıyor. O zaman erken kalkamıyorum ve sabah rutinlerim aksıyor.

Akşam yatağına yatırdığımda da bazen uyuması uzun zaman alıyor ve benim çok uykum geliyor. O zaman da yatmadan önceki rutinlerimi ihmal ediyorum.

Ela’nın kesintisiz uykuya geçişi 4 yaşını bulmuştu, umarım İpek’in bu kadar uzun sürmez.

Bunların içinden bir tanesini seçip, her gün onunla ilgili küçük bir adım atmayı denesen, birini halletmeden de diğer konuya geçiş yapmasan nasıl olur?
5 gündür 2 lt suyumu içiyorum. Ekmek için de küçük bir adım attım bakalım devamı gelecek mi diğerlerini dediğin gibi Bunlar oturunca ekleyeceğim

Uyku sorununu ben de yaşıyorum. Benim oğlum hala emiyor. İpek i kesmiştin dimi sütten? Uyanıp ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…