- 5 Aralık 2012
- 60
- 0
-
- Konu Sahibi VerEliniHayat
vallah hergün hazir hissediyorumm ama basliyamiyorumm hehehe
öyle olmuyor canim esimde cok iciyor cikolata filanda kizim benim gibi oda seviyor ya sorunn bende iradesizimmmm
canim sen cok iyi birisin tsklerrrr
Kizlar moralim bozuldu cok ben 10 gunde 62 den 58 inmistim..yeni bi ilac kullaniyorum iki gundur esime dedim kendimi surekli sis gibi hissediyorum tartildim 59 kilo olmusum nasil oldu anlamadim vcudum su mu topluyo yoksa aclik bende kilo mu yapiyo)
öncelıkle merhaba bence cok ıyı kılo vermıssın 10 gunde 4 kılo buyuk basarı nasıl verdıgını anlatırmısın ne yedın ne yaptın
ne ılacı kullanıyorsun bu arada ıyısallah zayıflama degıldır belkı ılactan belkıde reglı gunun yaklasmıstır bunlardan dolayı vucut su tutmus odem yapmıs olabılır o 1 kıloda ondandır dert etme bence tuzu azalt bendede su an cok odem var ellerım sıs ordan anlıyorum
Kizlar moralim bozuldu cok ben 10 gunde 62 den 58 inmistim..yeni bi ilac kullaniyorum iki gundur esime dedim kendimi surekli sis gibi hissediyorum tartildim 59 kilo olmusum nasil oldu anlamadim vcudum su mu topluyo yoksa aclik bende kilo mu yapiyo)
cankız ve beyaz bulut sızede merhaba demeden gecmeyeyım ıyısallah hepberaber baslar ve sonuclandırırız bu ısı
cıkulataya gelınce benımde en bayıldıgım sey ama bende ınsulın dırencı var ve yedıkce yıyesım gelıyor yanı 1 tane asla yetmıyor baslayınca gerısı gelıyor bugun onu dusundum bana ne kazandırıyor kılodan baska doyurmuyor dahada tatlı ıstegımı tetıklıyor bugun ıtıbarıyle bırakıyorum cıkulatayı sadece haftaya dogum gunum var ve 1 ınce dılım pasta hakkı verdım kendıme 54 olana kadarda bır daha yemeyecegım sızde oyle yapın bence sadece 1 anlık mutlu edıyor ama sonra daha cok uzuyor bızı
nedense seni kendime çok yakın hissettim
baştaki yazdıklarından olsa gerek
bende sürekli diyete başlayıp akşama deli gibi yiyerek buluyordum kendimi
sürekli yiyordum karnımın acıkmasına gerek kalmıyordu
sonrasında hissettiğim duyguları anlatsam sanırım sayfalar dolar
bende dün de itibaren artık dur dedim bu gidişe
allahın izniyle busefer başarıcam
istersem yapamıyacağım hiçbişey yok dedim ve başladım
burda yazarım sana arada sırada sürekli menü paylaşmak beni sıkıyor açıkçası devam edemiyorum oyüzden
daha önce sayısız kilo verme topiğine yazdım ama hep yarım kaldı
benim ihtiyacım olan güzel ve inançlı yorumlar..:)
kilolu olunaca insan giyinip süslenmek bile istemiyor