- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
- Konu Sahibi VerEliniHayat
canim sirkeli suyu denedinmi hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sirkeli suyu denedinmi hic
yok onun icin degil kilo verdiriyormus ben denedim migdem agridi ama sirkeden degilmiss
bakalim ben yarin baslarsam onuda denicemmm
aminn canim sen bariii söylee esim sen 100kilo olsanda ben seni begenirim diyor nezaman baslasam beni kandirip vaz geciriyorr kendimden tiksiniyorummm esimdende utaniyorumm hadi canim yarindan itibaren baslicam söz sende bana destek cik
ben biraz grip olmusumda sana iyi gecelerr öptümmm
sabah kahvaltim olarak bunlari yedimm 3tane yumurta yarim domates 3dilim sucuk az birseyde beyaz peynir ekmek yokkk bide sirkeli su ictim nasil sencee
offff canim ya evlilik yildönümümüz vardi esim beni gine kandirdi yagli yagli yemeklerr pastalarr ee tabi bende bozuldu diyee vazgecilmezimm olan redbullum ve cikolatalrimi birgüzelll yedimmm pismanimmm sistikce sisiyorummm napcami bilmiyorummm offfff
tabi diyete veya saglikli beslenme diyelim suna, evlilik yildonumu gununden baslamak belki pek dogru olmamistir cnm. o yuzden sucluluk duyma sakin. kim olsa ayni sey olurdu. demek ki bugunu unutuyoruz 1 defaya mahsus olmak sartiyla, yarindan Bismillah diyerek basliyoruz tmm mi? Bu arada evlilik yildonumun kutlu olsun. Hep birlikte mutlu ve huzurlu bir omur gecirin insaallah:)
cokkk tsklerr canimm ama ben en iyisi pazartesi basliyimm senii de tebrik ederimm iyiii gidiyorsunnn