-
- Konu Sahibi LimonReceli
Yavrum yazık yaVallahi içimden geçen de bu aslında, ama hanımefendi kalmaya çalışıyorum
Az önce yine boncuk boncuk ağladı, içim parçalandı. Ve asla yalan söylemez, kessem doğrudan dönmez. Elimde büyüdü. Kesinlikle bu olayın arkasını birakmayacagim
Yok artık bir de çocuğu mu sıkıştırmış. Hemen yarın milli eğitime gidip bir şikayet dilekçesi verin sonra bimer i arayıp bir de oraya şikayet edin. Ama mutlaka dilekçe verin. Ondan sonra öğretmenliğin adı kötüye çıkıyor.Öğretmenle konuşmaya çalıştık ama inkar ediyor. Öyle bi olay olmadı diyor. Hadi bizim cocugumuz yalan soyledi diyelim, diğer çocuklar da mi yalan söylüyor dimi? Bugün de çocuğu sıkıştırmış, ailene burda olanları bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim demiş. Çocuk okula gitmek istemiyor
Ilk cumlenizi okuyunca gözlerim doldu, çok teşekkür ederim iyiki geldiniz.Ne iyi yüreklisiniz siz öyle,sizi çok iyi anlıyorum ben de çok duskunumdur yegenlerime.
Bir öğretmen olarak yorumlayacaksam maalesef öğretmenin yaptığı davranış cidden çirkin olmuş,belki de gerçekten kopya çekmişte olabilir ama muamele bu olmamaliydi,öğretmenle de konusmussunuz ilk adım bu olmalı,bence bu saatten sonra takipte kalın mutlaka ve başka bir sorun görurseniz öğretmenle alakalı şikayet edin bir üst merciye,kimse çocuğu hakarete uğradsin diye okula göndermiyor cocuklarini.
Bu ilaçlardan benim bir öğrencim de kullanıyor ve resmen çocugu aptallastirdi yane güzel siz de ise yaramis umarim sorunlarıniz çözülür.
Teşekkür ederim, işini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz iyiki varlar ve bana da yol gösterenler oldu sağolsunlar. Yarın gelişmeleri yazacağım tekrarYok artık bir de çocuğu mu sıkıştırmış. Hemen yarın milli eğitime gidip bir şikayet dilekçesi verin sonra bimer i arayıp bir de oraya şikayet edin. Ama mutlaka dilekçe verin. Ondan sonra öğretmenliğin adı kötüye çıkıyor.
Rehber öğretmeninin yapabileceği çok bir şey yok çocukla görüşüp tutanak altına alır ama disiplin merci idare bir de velisi gerekiyor sizi okulda muhatap almazlar . Yanınızda veliyle gidinOkul yönetimi yoktu bugün, sadece rehber öğretmenle görüşebildim. Yarın yine gideceğim. Çözülmezse de Milliegitime
Ben de o yüzden hassas davranıyor. Bizim ufaklık yalan söylemez eminim ama nihayetinde çocuk. Diğer konu ile ilgili olarak başka veliler çocuklarına sordu onlar da aynı şekilde anlatiyorbu tuvalete kitleme olayı doğruysa büyük tramva. Olayı iyice öğrenin ama.zamaninda 3-4 öğrenci bana iftira atmıştı demedigim şeyleri dedim diye söylemişler filan.
Evet resmi işlerde benim etkim olmuyor malesef :)Rehber öğretmeninin yapabileceği çok bir şey yok çocukla görüşüp tutanak altına alır ama disiplin merci idare bir de velisi gerekiyor sizi okulda muhatap almazlar . Yanınızda veliyle gidin
Evet haklısınız, ben tanıdığım velileri aradım. Rica ettim çocuğunuza sorar mısınız laf arasında diye. Kesinlikle başka çocuklarla görüşmem zaten. Teşekkürler tavsiyeniz içinŞu da var direk şikayet etmekte doğru değil . Bir öğrencim ısrarla şiddet grodugunu söylüyordu sonra ortaya çıktı ki kardeşi olmuş şiddet gördüm deyince velisi daha fazla ilgilendi vs . Bir de siz öğrencilerle muhatap olmazsınız okul idaresi ve rehber öğretmen görüşür sizin diğer çocuklara soru sormanız da uygun degil
Dilekçe okul idaresine verilir rehber öğretmen disiplin merci değil bu konuda idarenin bir şeyler yapması gerekiyor . Rehber öğretmenle diğer öğretmenin statüsü eşit ve öğretmen şikayeti idareye yapılırRehber öğretmene sözlü değil yazılı başvurun. Sözlü olduğu için ilgilenmez. Şimdi bir dilekçe yazın yarın götürüp eline verin. O zaman mecburi işleme koymak zorunda . Lütfen her işleminizi yazılı yapın.
Ben de rehber öğretmeniyim maalesef bazen veliler yanlış adımlar atabiliyor tebrik ederim siziEvet haklısınız, ben tanıdığım velileri aradım. Rica ettim çocuğunuza sorar mısınız laf arasında diye. Kesinlikle başka çocuklarla görüşmem zaten. Teşekkürler tavsiyeniz için
Aaa çok teşekkür ederim, bu hiç aklıma gelmemişti. Hatta önce iş yerimdeki şirket mailimden göndereyim okula, ardından da dilekçeyi teslim edeyim. Annesinin imzasıyla yazarım dilekceyiRehber öğretmene sözlü değil yazılı başvurun. Sözlü olduğu için ilgilenmez. Şimdi bir dilekçe yazın yarın götürüp eline verin. O zaman mecburi işleme koymak zorunda . Lütfen her işleminizi yazılı yapın.
Çok memnun oldum, konunun direkt muhattabı konumunda birinden fikir almak çok kıymetli benim için :)Ben de rehber öğretmeniyim maalesef bazen veliler yanlış adımlar atabiliyor tebrik ederim sizi
Ben de bunu kabullenemiyorum zaten, defalarca konuşmaya gittim. Tedavi sürecinde desteğini bekledim. Hiç önemsemedi, mecburen rehber öğretmenle devam ettim sürece.Sınıf öğretmeniyim benimde hiperaktifliğe yakın öğrencim var ileri derecede dikkat dağınıklığı var 5 dk ilgisini sabit tutabilmiş göremedim. Ders dinlemediği gibi arkadaşlarının dinlemesine de engel oluyor. Böyle durumlarda sabrım taşıyor tabi ama sadece sözel olarak uyarmakla kalıyorum. Öğretmenin yaptığı çok çirkin. Nasıl olur da 3. Sınıfa kadar getirdiği öğrencinin zekası hakkında bilgi sahibi olamaz? Ve nasıl olur da sınıfta full doğru yapan yokken onu kopya çekmekle suçlar? Akıl alır gibi değil.
Teşekkür ederim düzelttiğiniz için. Doğru diyorsunuz idareye vermek lâzım. Yanlış olmuş rehber öğretmen. Ben de öğretmenim ama bir olayda hep rehber hocamızla yürüttük aklım oraya gitti.Dilekçe okul idaresine verilir rehber öğretmen disiplin merci değil bu konuda idarenin bir şeyler yapması gerekiyor . Rehber öğretmenle diğer öğretmenin statüsü eşit ve öğretmen şikayeti idareye yapılır
Bir arkadaş düzeltmiş ben yazayım yine de dilekçeyi idareye teslim edin lütfen .Aaa çok teşekkür ederim, bu hiç aklıma gelmemişti. Hatta önce iş yerimdeki şirket mailimden göndereyim okula, ardından da dilekçeyi teslim edeyim. Annesinin imzasıyla yazarım dilekceyi