- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Cok tesekkurler, evet ilik nakli gibi ciddi bir sebeple ileri yaşlarda dünyaya geldi. Biz de arkasını bırakmayacağız ama sakın kalıp akıllıca hareket etmek istiyoruzYazık özel ilgiye muhtaç bir çocuk ama anne babası ilgilenecek durumda değil.kaybolup gitmez umarım çünkü hiper aktif çocukların başına hep kötü şeyler geliyor bunun gibi ön yargı oluyor.mutsuz oluyorlar,depresyona yatkın oluyorlar.çok iyi desteklenmesi lazım.öğretmeni şikayet edin gerekirse değiştirin benzer bir olay kardeşimin başına geldi.değiştirmedik hocayı şikayet de etmedik çok pişmanız şimdi ama son pişmanlık fayda etmiyor.
Öğretmenle konuşmaya çalıştık ama inkar ediyor. Öyle bi olay olmadı diyor. Hadi bizim cocugumuz yalan soyledi diyelim, diğer çocuklar da mi yalan söylüyor dimi? Bugün de çocuğu sıkıştırmış, ailene burda olanları bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim demiş. Çocuk okula gitmek istemiyorBence öğretmenle konuşun. Böyle bir tepki çocuğun paikolojisini de bundan sonraki eğitimini de etkiler.
Cok teşekkür ederim, cümlemizden:)Okulda velisi sizsiniz yani?
Bimere şikayet edin derim
Çocuk ona emanet diye temkinli davranmak istiyorsunuz ama ogretmen bey/hanim emanete pek de riayet etmiyor
Velev ki bu cocuk gercekten kopya cekti
Yine de bu sekilde rencide edilerek terbiye edilmesi reva mi?
Ilk okul ogretmeninden ciddi siddet gormus bir insan olarak rica ediyorum, o ogretmenin yakasini birakmayin
Gerekirse sinif, hatta okul degistirsin
Ama bu muameleye razi olmayin
Bu arada minige sahip ciktiginiz icin allah razi olsun :)
Teşekkür ederim, cümlemizden:)Yeğenim derken abinizin evladı mi anne baba ilgilenmiyor yazmissiniz izle değilse neden ayrıca öğretmenin yaptığı çok çirkin kesinlikle şikayet edin yada sene sonuna az kaldı muhakkak okulunu değiştirin ıste böyle tipler yüzünden özel öğrenciler heba olup gidiyor sizden de Allah razı olsun bir çocuğa sahip cikiyorsunuz
Nasıl bi öğretmenmiş o.kesinlikle heryere şikayet edin sakın susmayın.Öğretmenle konuşmaya çalıştık ama inkar ediyor. Öyle bi olay olmadı diyor. Hadi bizim cocugumuz yalan soyledi diyelim, diğer çocuklar da mi yalan söylüyor dimi? Bugün de çocuğu sıkıştırmış, ailene burda olanları bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim demiş. Çocuk okula gitmek istemiyor
Cok teşekkür ederim, cümlemizden:)
Biz de bu kötü sahneden korkuyoruz, bugün yine tehdit etmiş ailene bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim diye. Nereye şikayet edeceğimizi bilmiyoruz. Travmaya dönüşmesin, sorun olan yerden kaçılması gerektiğini düşünmesin diye dönem sonu okulunu değiştirmeyi düşünüyorum.
Evet biz de aynı fikirdeyiz, sakin kalıp akıllıca hareket etmek istemiyoruz. Haklıyken haksız duruma dusmeyelimHanımefendi öğretmen psikolojik şiddet uyguluyor yegeninize farkında mısınız?
Hemen okul müdürü ile görüşün. Olmazsa ilçe milli eğitim ile görüşün? Olmazsa cimer bimer gibi kanalları deneyin. Ne demekmiş ailene söylersen wc ye kilitlerim? Lütfen sessiz kalmayın.
Hakkı'ya da çok üzüldüm size deBizim sinifta da hiperaktif bir cocuk vardi, adi hakki'ydi
Anasi, babasi sahip cikmazdi. Amcasi okutuyormus zaten
Derste ayaga kalkip sinifi turladi diye yerlere yatirip karnina karnina tekmek atarak dovmustu
Korkudan hic birimiz anne babalarimiza anlatamamistik
Daha sonra bir sekilde ogrenen veliler ogretmeni sikayet etmek yerine kendi cocuklarinin sinifini degistirdiler
Biz o psikopatla 5 yil gecirmeye devam ettik
Okuldan nefret ederdim, bana da samar, yumruk atardi
Zaten cocuk oyle bir siniyor ki
Sikayet bile edemiyor
Bereket versin sizinkine siddet uygulayamadan olayi ogrenmissiniz
Ama bu tehditlerini yanina birakmayin, milli egitime? Bimer e sikayet edin
Sorun büyüyor. Susarsanız kötü bir eğitimci hala işinin başında olacak.Öğretmenle konuşmaya çalıştık ama inkar ediyor. Öyle bi olay olmadı diyor. Hadi bizim cocugumuz yalan soyledi diyelim, diğer çocuklar da mi yalan söylüyor dimi? Bugün de çocuğu sıkıştırmış, ailene burda olanları bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim demiş. Çocuk okula gitmek istemiyor
Evet değiştirebiliriz, ama sorun olunca kaçılması gerektiğini düşünmesin diye hızlı hareket etmedik. Birlikte sorunu çözelim, dönem sonunda sınıfını veya okulunu değiştirelim diye dusunuyoruzöğretmen değiştirebilecek imkanları varmı?
Evet, bizim çocuğumuzun yaşadığını belki de yıllarca başka çocuklar da yaşadı veya yaşayacak.Sorun büyüyor. Susarsanız kötü bir eğitimci hala işinin başında olacak.
Diğer velilerle konuşun gerekirse örgütlenin. Böyle eğitimcilerin ayıklanması lazım.
Yahu yapacağınız şey basit, farklı bir sınıfa gidecek, öğretmeni de önce müdüre sonra da il milli eğitim müdürlüğüne şikayet edeceksiniz.Cok teşekkür ederim, cümlemizden:)
Biz de bu kötü sahneden korkuyoruz, bugün yine tehdit etmiş ailene bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim diye. Nereye şikayet edeceğimizi bilmiyoruz. Travmaya dönüşmesin, sorun olan yerden kaçılması gerektiğini düşünmesin diye dönem sonu okulunu değiştirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?