- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
-
- Konu Sahibi LimonReceli
İyi de sorun kendisinin dengi mi!!! Öğretmenle uğraşmak sizin denginiz. Çocuk size söylüyor böyle böyle yapıyor diye tedbir önlem almak sizin işiniz, çocuk yapamayacağıma göre!Evet değiştirebiliriz, ama sorun olunca kaçılması gerektiğini düşünmesin diye hızlı hareket etmedik. Birlikte sorunu çözelim, dönem sonunda sınıfını veya okulunu değiştirelim diye dusunuyoruz
Haklı olabilirsiniz fakat özel bi çocuk olduğu için her süreçte sakin ve destek alarak hareket ediyoruz. Pedagokumuz sınıfın dönem sonuna kadar degistirilmemesini istiyor.Yahu yapacağınız şey basit, farklı bir sınıfa gidecek, öğretmeni de önce müdüre sonra da il milli eğitim müdürlüğüne şikayet edeceksiniz.
Neden sürekli ne yapacağımızı bilmiyorum diyorsunuz anlamadım. Müdürle derhal konuşun böyle bir durum var, öğretmen tehdit ediyor derhal diğer sınıfa verin, ben bu hocayı şikayet edeceğim diyeceksini bu kadar basit. Asla o öğretmenle aynı sınıfta devam etmemeli, asla. Öğretmenle takışmayacağız dedikçe kendi çocuğunuzu ezdiriyorsunuz bu nasıl bir yaklaşım mantıklı mı sizce, çok mu lazım o öğretmen
Evet değiştirebiliriz, ama sorun olunca kaçılması gerektiğini düşünmesin diye hızlı hareket etmedik. Birlikte sorunu çözelim, dönem sonunda sınıfını veya okulunu değiştirelim diye dusunuyoruz
Olayın doğruluğundan eminseniz rehberlik öğretmenine baskı,yapın sorunu çözümlemesi için.
Ha illa tuvalete kapatana kadar bekleyeceksiniz yani.Haklı olabilirsiniz fakat özel bi çocuk olduğu için her süreçte sakin ve destek alarak hareket ediyoruz. Pedagokumuz sınıfın dönem sonuna kadar degistirilmemesini istiyor.
Cok teşekkür ederimEğer öğretmeniniz olayı kabul etmiyorsa okul mudurunuz ile görüşün. En kısa zamanda sınıfı değişmeli yavrunun. Inşallah idareciniz aklı başında, yol gösterici bir insandır da sizi bu sıkıntılı günlerde yalnız bırakmaz.
Çok teşekkür ederim, yarın tekrar okula gideceğim.canım çocuk üstünde baskı hissediyorsa bence beklemeyin okuldan dersten soğumasın çocuk iyice
devlet okulundaysa şikayetleri pek dikkate almıyorlar diye biliyorum genelde geçiştiriyorlar ama siz yinede şikayet edin milli eğitime öğretmenede söyleyin şikayet edeceğinizi. çocuğa çok üzüldüm
Bizim de tek istediğimiz bu, kırılan gururunun onarılması. Paldır kuldur sınıfını değiştirsem bunu hiç unutmayacak. Aynı endişe ve tereddütü yaşayacak ömrü boyunca. Bi problem olunca kalıp mücadele etmeye cesareti kırılacak.Olayın doğruluğundan eminseniz rehberlik öğretmenine baskı,yapın sorunu çözümlemesi için.
Bu ciddi bir olay, arkadaşlarının önünde küçük düşürmesi, kopyacı olarak damgalaması büyük sıkıntı.
Rehberlik işi çözmezse müdürle görüşün.
Şahsi fikrim sınıf değiştirme olacaksa bile öğretmenin arkadaşlarının önünde özür dilemesi ve olayı telafi etmesi gerekli. Arkadaşlarının önünde kırılan gururu tekrar arkadaşlarının önünde onarılmalı.
Öğretmenle konuşmaya çalıştık ama inkar ediyor. Öyle bi olay olmadı diyor. Hadi bizim cocugumuz yalan soyledi diyelim, diğer çocuklar da mi yalan söylüyor dimi? Bugün de çocuğu sıkıştırmış, ailene burda olanları bi daha anlatırsan seni tuvalete kitlerim demiş. Çocuk okula gitmek istemiyor
10 soruluk yazılılarda bile 1-2 soru yaptıgı günler oluyordu. Şimdi fule yakın yapıyor çoğu sınavda.peki son yazılıdan önceki yazılardan kaç alıyordu
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim, olay daha 2 günlük. Kırılan gururunun arkadaşlarının önünde onarılmasını istiyorum. Her türlü şikayet edeceğiz, en azından başka çocuklar icinHa illa tuvalete kapatana kadar bekleyeceksiniz yani.
Yahu emin misiniz ortada ciddi bir sorun var özel bir çocuk, duygusal da, ilaç kullanıyor, sınıfın içinde aşağılanıyor, yetmiyor diğer arkadaşları tarafından yaftalanıyor, yetmiyor kendinden büyük bir otorite tarafından tehdit ediliyor, pedagog da aman bekleyin diyor.
Bekleyin bekleyin, çocuğu sindirsin, tuvaletlere kapatsın ama çocuk size anlatamasın, yarın öbür gün istismara uğradığında da niye anlatsın ki velileri birşey yapmıyor zaten , devam, içine kapansın, arkadaşları alay etsin aşağılasın, duyusşal ortam düzelmesin ama çocuk düzelsin diye ilaç kullanılsın, sonra pedagoga götürürsünüz.
Mümkün değil, Böyle bir yöntem yok.
Biraz sert yazdım ama sonuç böyle olacak.
Vallahi içimden geçen de bu aslında, ama hanımefendi kalmaya çalışıyorumBana göre akşam sıkıştırıp sopayla dövün
Tabi siz mebin hattı var oraya şikayet edin bimere k yazın MEBe dilekçe yazın olmadı daha fena olursa
Tornavidayla arabasını çizin köpek aklı başına gelsin
Zaten veliler arasında çok yaygın en ufak bir şeyde "sınıf değiştirelim" denmesi.Bizim de tek istediğimiz bu, kırılan gururunun onarılması. Paldır kuldur sınıfını değiştirsem bunu hiç unutmayacak. Aynı endişe ve tereddütü yaşayacak ömrü boyunca. Bi problem olunca kalıp mücadele etmeye cesareti kırılacak.
Ben az önce yine konuştum. Sana inanıyorum, birlikte çözeceğiz. Ben senin yanındayım, güven bana vs gibi. Çok da duygusal bi çocuk, boncuk boncuk gözünden yaşlar dökülüyor.
En son hikaye okuyordu, uyuyakalmış odasında.
Cevabınız için teşekkür ederim bu arada..
Idare ile görüşün direk.
Okul yönetimi yoktu bugün, sadece rehber öğretmenle görüşebildim. Yarın yine gideceğim. Çözülmezse de MilliegitimeBen olsam gerekli yerlere şikayet ederdim ..