-
- Konu Sahibi iremerve1990
Nasıl vebaline girmiş oldu dediniz bakın siz kendi çocuğunuzu nasıl düşünüyorsunuz.onun da önceliği kendi çocuğu ve çok haklı küçücük bebek annesine ihtiyacı var.Oda kesin değil.çocuğumu kendim büyütmek istiyorum filan demiş.o kadar çocuğun vebaline girmiş oldu.
Konu sahibi yorum yapmayacaktım ama şu okadar öğrencinin vebaline girdi olayından sonra duramadım, neden girsin vebale acaba kadın göreve başlamışta dönemin ortasındamı burakmış çocuklarınızı, sizinkiler çocukta öğretmeninki ne acaba. Bir öğretmenin çocugunu kendi büyütmek istemesi suçmu gerçekten çok düşüncesizsiniz. Bende bir öğretmenim ve çocugum zatürre işe hastaneye yatış yaptıgında yanında refakatçi olarak kaldım 3 gün raporluydum sizin gibi anlayışsız, gaddar öğretmei bir robot gibi gören veliler yüzünden müdürümden duymdıgum şey kalmdı, bizde insnız yaa bizimde çocuklromız hasta olabilir ilgi bekleyebilir insanız insan. Azcık empati yapın sadece kendini düşünmeyin bencil olmayın be kardeşim. Al çocugunu bakalım özel okula ver derdin bitsin. Anca devlette çalışan öğretmenlere böyle dil uzatabilirsiniz
Aynı fikirdeyim.Nasıl vebaline girmiş oldu dediniz bakın siz kendi çocuğunuzu nasıl düşünüyorsunuz.onun da önceliği kendi çocuğu ve çok haklı küçücük bebek annesine ihtiyacı var.
+1İlkokul 1e giden çocuğa dini eğitim verilmesi yerine 60 yaşında öğretmeni tercih ederim...
He abla he sensin. Ben konuyu çarpıttım sen yüksek görüşünle bunu anladın. Açık açık yazmışsın kadının 4 sene çocuğu olmasın diye dua ettiğini. Bekarsa da edilmez evliyse de edilmez. Sana mı kaldı onun doğuracağı çocuk. Yani sanıyorsun ki dünyadaki tek zeki sensin tek zeki senin çocuğun. Zaten zehir gibi yazmışsın sende cevaplarını. Ailecek zehir zembereksiniz maşallah. Banlanmış gitmişsin sana ders olsun. Hiçbir öğretmen sizin köleniz değil. Çocuğunuz için iyisini isteme hakkına sahipsiniz ama bu hakkınızı alırken başkalarınınkini gasp edemezsiniz. Dünya sen ve isteklerinin çevresinde dönmüyor. Tayini çıkan adam senin isteğine bakmaz, doğuran kadın iZin kullanırken sana sormaz. Herkesin çocuğu kendine kıymetli.Kız daha yeni başlamış evli bile değil.çocuğu olmayan biri için aman inşallah da olmaz demedim çok güzel çarpıtmışsınız.benim anneliğimi sorgulamak sizin haddiniz değil.ben çoçuğumu övmedim sadece durumunu belirttim.ben hiç tanımadığım insanlara neden çocuğumu övüyüm.@mune abla konumu kapatabilirsin.burada herkes konuyu istediği yerden yakalayıp kendine göre yorumluyor.yorumların hepsi okunmadan yargılanıyor falan filan.neyse herkese teşekkürler