• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?

Yaa ben dadanmış gibi oldum ama Anaokullarında kamera yok mu o_O

konudan bağımsız benim. şahsi merakım bu
ana okullarında kamera olması konusu , tartışma konusu
kimi bunun çocukları görmek için iyi olduğunu söylüyor kimide çocukların izlendiğini bildiğinden okulda kendi gibi olamadığını,rahat hareket edemediklerini.

ben 2ciyi katılıyorum. ana okulunda resim derslerine girmiştim. kamera vardı. çocukların gözü hep kameradaydı

birazda öğretmeni anlamak lazım aslında her anne kendi talebini söylüyor ama atıyorum 10 veli varsa 10 u da farklı şeylere takabilir 1 tanecik öğretmen illa ki bi standart tutturmak zorundahangi birine uysun annelerin, bazı anneler istiyo ki öğretmen sadece kendi çocuğu varmış ilgilensin sakınılan göze çöp batar derler o kadar da pimpirikli olmayın çocuk bunlar itisir kakışır çok ciddi bi kavga dövüş olsa öğretmen durup seyretmez zaten

numara konusuna gelirsek öğretmen değilim ama olsam vermem heralde numaramı sen usturuplu saat kavramını bilirsin öteki bilmez pazar günü acil serviste ödenek yazımız yazıldı mı diye aranmisligim var

Sizin ne kadar çirkin bir üslubunuz var hayret ettim ya..İnsanların özel hayatından size ne pardon? Hamile kalmak için sizden izin mi alacaktı kadın? Yani bu duruma kızmanız bile aşırı derecede saçma birşey..Sizin çocuğunuzu okutuyor diye kendisi çocuk yapma hakkına sahip değil mi? Ayrıca insanları hizaya getirmek sizin haddinize değil..Para ödüyorsunuz diye o kadını ve okulu satın aldığınızı mı sanıyorsunuz? Bu küçük dağları ben yarattım havalarınız inanılmaz itici..Bir eğitimci hakkında konuşurken daha dikkatli olun..Bende özel okulda okudum yüzümde çizildi,kafamda yarıldı,parmağımda kesildi ama annem hiç bir zaman bu üslupla davranmadı..Birtek siz değilsiniz çocuk sahibi olan bu kadar abartmanıza ve insanları küçümsemenize gerek yok...

kimi bunun çocukları görmek için iyi olduğunu söylüyor kimide çocukların izlendiğini bildiğinden okulda kendi gibi olamadığını,rahat hareket edemediklerini.

ben 2ciyi katılıyorum. ana okulunda resim derslerine girmiştim. kamera vardı. çocukların gözü hep kameradaydı

hiç bu açıdan düşünmemiştim gayet mantıklı hatta kameraya ulaşmak için türlü aksiyona da girebilirler

kaza bela evde de oluyo Allah esirgesin
bu biraz da çalışan annelerin iç burukluğunun bir yansıması olabilir mi ne düşünürsünüz bu konuda

Hamile bir okul oncesi ogretmeni olarak zannediyorum soyleyecek cok kelamim var :) Objektif olduğumu vurgulamama lüzum yok lakin kisa zaman once bir veliyle ilgili yaşadığım sıkıntıdan ötürü biraz gergin olabilirim :)

Haklı olduğunuz konulara degineyim önce.

-ögrencinin sinif icerisinde basina gelen her turlu kazadan ve saglik probleminden ogretmen sorumludur. Ailesine haber vermek zorundadir.

-Veli toplantisinin zamanlari okula gore degiskenlik gostermekle birlikte, birinci ve ikinci donemde birer kez toplamda iki kez mutlaka yapilmak zorundadir.

-Ozellikle ozel okullarda aylik yemek listesi, egitim plani ve aylik egitim bulteni mutlaka aileye verilmek zorundadir.

Gelelim muhtesem uslubunuza :) sirf kuruma para odediginiz icin ogretmenleri hizaya getirmek seklinde gayri ciddi bir cumleyi hicbir egitimciye yoneltemez ve dahi dile getiremezsiniz. Unutmayin ki zamaninda sizi hizaya getiren zatlar da ogretmendi. Veli konumuna gecmeniz ogretmene saygisizlik yapma hakkini bahsetmiyor sizlere.

Gecenlerde bir ogrencim beni annesi uzerinden tehdit etti. Maddi durumunun getirisi olan simarikligi ile gozlerini belertmis bana bakiyordu. Ben ne mi yaptim? Hamile ve ofkeli bir ogretmen olarak "paranin" karakteri ve ahlaki maalesef satin alamadigini sevgili velime onemle vurguladim. O kustahlikla kalkmis cenesini layigiyla onune egdim. Zira isimi kaybedecek olsam dahi yaptigim isi kucumseyecek her turlu canlinin gidigina ketcap sikmayi gorev bilirim efem :) hadsizligin luzumu yok degil mi?

Cumlelerinizden birinde ogretmenin telefon numarasinin sizde var olmadigini soylemissiniz. Olmasi gereken de budur zaten. Ogretmenligimin ilk yilinda acemi olmamdan mutevellit numarami vermistim velilere. Ne mi oldu? Aksam cocuk sesinden erimeye meyletmis kulaklarim bir de telefon sesiyle irkildi. Sebeplere gelirsek...

-alo merhaba. Cocugumun sol dirseginin bir bucuk cm altinda hafif bir cizik var ne oldu?

Gonul istiyor ki ebeleri dahil etmeden nezih bir yanit vereyim. lakin ic ses ferman dinlemiyor. Ogretmen otoritesini cocugun gozunde dusuren ve gelecegin psikopatlarini yetistiren tum annelere selam ederim. Aferin boyle devam edin.Ogretmenleri hizaya getirin. Cunku yillarca egitim alan, yasiniz kadar seminere katilan bizlerden daha iyi biliyorsunuz egitimi.

Sizin şimdi konu sahibinden ne farkınız kaldı ??

ya ben bişeye takıldım
otistik çocugun sınıfının ayrı olması gerekmez mi(ben egitim açısından böyle olması gerekmezmi çocugu hasta olaraj gördügüm yada dışladıgım için degil)
onların daha fazla ilgiye ihtiyacı var bu kadar kalabalık onlara verimli oluyormu ki

hiç bu açıdan düşünmemiştim gayet mantıklı hatta kameraya ulaşmak için türlü aksiyona da girebilirler

bazı aileler de özellikle kamera olan yerlere vermek istemiyor, kamera olursa kimin izlediğini takip etmek zor, şifreli sistemlere bile sızılabiliyor, bir sürü çocuk istismarcısı bar, video görüntülerinden caps alıp sağda solda paylaşan manyaklar var. benim çocuğum yok ama çocuğu olan arkadaşlarımdan duyuyorum bu tarz endişeleri. kuzenim instagrama fotoğraf bile koymuyor artık repost yapıp kopyalıyorlar diye, dünyanın iyice çivisi çıktı malum

bazı aileler de özellikle kamera olan yerlere vermek istemiyor, kamera olursa kimin izlediğini takip etmek zor, şifreli sistemlere bile sızılabiliyor, bir sürü çocuk istismarcısı bar, video görüntülerinden caps alıp sağda solda paylaşan manyaklar var. benim çocuğum yok ama çocuğu olan arkadaşlarımdan duyuyorum bu tarz endişeleri. kuzenim instagrama fotoğraf bile koymuyor artık repost yapıp kopyalıyorlar diye, dünyanın iyice çivisi çıktı malum

çok doğru söyledin ben hiç bu kadar detaylı düşünmedim daha benim bebe küçük diye ama ufkum açıldı

ya ben bişeye takıldım
otistik çocugun sınıfının ayrı olması gerekmez mi(ben egitim açısından böyle olması gerekmezmi çocugu hasta olaraj gördügüm yada dışladıgım için degil)
onların daha fazla ilgiye ihtiyacı var bu kadar kalabalık onlara verimli oluyormu ki
Benim sınıfımda da var otistik, geçen sene Oçeme gitmiş ama bu sene anasıfında kaynaştırma eğitimi alması gerektiği söylenmiş, gercekten de ilk geldiği günden bu güne kadar önemli ilerlemeler var, ilk geldiği zaman yanına yaklaştırmıyodu şimdi sürekli gelip sarılıyor ve öpmemi istiyor

Tek kelimeyle size yazıklar olsun! Benim kardeşim de otistik, ne demek istediğimi uyarım anlamışsınızdır.
Öğretmen adayı olarak söylüyorum, özel diye bu kadar ilgi beklemeye hakkınız yok.
Otistik çocuk konusunda tekrar söylüyorum yazıklar olsun size! Başına gelmeyen anlamaz. O otistik cocuk sizin cocugunuzdan daha özel ve yüksek duyma kabileyeti var, ve otistik cocuklar çok zeki. Albert Einstein mesela. Neyse en önemlisi sizin egeniz degil mi pardon. Özel okul diye ne sandiginizi merak ettim.

Benim sınıfımda da var otistik, geçen sene Oçeme gitmiş ama bu sene anasıfında kaynaştırma eğitimi alması gerektiği söylenmiş, gercekten de ilk geldiği günden bu güne kadar önemli ilerlemeler var, ilk geldiği zaman yanına yaklaştırmıyodu şimdi sürekli gelip sarılıyor ve öpmemi istiyor

demekki olabiliyor
bugüne kadar hep özel egitim duydugum için
açıklamanız için teşekkür ederim

Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü

konu sahibinin isteğiyle konuyu kapatıyorum

Tek kelimeyle size yazıklar olsun! Benim kardeşim de otistik, ne demek istediğimi uyarım anlamışsınızdır.
Öğretmen adayı olarak söylüyorum, özel diye bu kadar ilgi beklemeye hakkınız yok.
Otistik çocuk konusunda tekrar söylüyorum yazıklar olsun size! Başına gelmeyen anlamaz. O otistik cocuk sizin cocugunuzdan daha özel ve yüksek duyma kabileyeti var, ve otistik cocuklar çok zeki. Albert Einstein mesela. Neyse en önemlisi sizin egeniz degil mi pardon

konu sahibine diyosan otizmli çocukla ilgili rencide edici bişey yazmadı ayrıca Einstein otizmli değil asperger sendromlu

Back
X