Herkese iyi akşamlar.
Kızım bu sene 1.sınıfa başladı.bimbir hevesle başladığımız okulun ilk günü zaten büyük bir şok yaşadık.Okul müdürü tarafından övüle övüle bitirilmeyen öğretmenimiz Doğum izninden dönememiş ve yerine başka bi öğretmen verilmiş.çok kızdık çünkü çocuk bir sene içinde iki öğretmen değiştirmiş olacaktı.ama o öğretmende iyi birine benziyordu hemde kendi öğretmeni gibi bayandı diğerine alışmakta zorluk çekmez diye düşündük neyse dedik.
Kızım çok şükür okumayı yazmayı hemen söktü.derslerinde çok başarılı ve çok severek gidip geliyor okula.biz ikinci dönem öğretmeni gelecek diye beklerken öğrendikki izindeki öğretmeninin çocuğu durmuyormuş bu öğretmeninde tayini çıkmış hooop bize 60 yaşında, emekliliği gelmiş geçmiş bi öğretmen vereceklermiş.tabi biz veliler olarak çok çok kızdık.okul müdürüne gittik en azından bu öğretmen kalsın bi dönem daha dedik ama yok bu mümkün değilmiş.o sene başında öve öve bitiremediği, başka öğretmene verecekken buna yönlendirdiği öğretmeni kötüledi durdu.veliler milli eğitim ile görüştü.bulunan çözüm yaşlı öğretmeni vermeyelim, ya ücretli yada norm fazlası öğretmen bulursak onu verelim.bulursak yani.çözüm bu.
Bizim zaten aklımızda özel okula verme düşüncesi vardı.hemen gidip görüştük.1 hafta misafir öğrenci gibi gelsin dediler.okula uyum sağlayacak mı arkadaşlarıyla kaynaşacak mı filan diye.dünden beri özel okulda yani.ama anneyiz işte çocuklarımız için herşeyin en iyisini isteriz.
Benim sormak istediğim şu çocukları özel okula giden anneler memnunmusunuz.bu okul çocuğa aynı zamanda dini eğitim verende bi okul.(kuran öğretip dini eğitim veriyorlar)kızım okulu sevmiş saatleri biraz uzun ama o çok sever zaten ders yapmayı.herkesle kaynaşmış.bulunduğum ilçede okulla ilgili çok öğretmen değişiyor filan gibi şeyler duydum ama müdür biz 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz filan dedi.Ne kadar doğru bilemiyorum.Ben zaten öğretmen sorunu yüzünden çocuğumun okulunu değiştirdim.bide zengin ama başarısız öğrenciler gidiyor diyorlar.benim kızım zehir gibi maşşallah ben zaten körelmesini istemediğim için yolladım.müdürde dedi ki burası küçük yer dedikodusu çok olur biz kendimize güveniyoruz siz yaşayıp görün.yani benim kafam çorba.şu an bura dışında alternetifim yok gibi.devlet okulunu istemiyorum artık resmen soğuttular bizi.özel okul konusunda doğru mu yaptım sizce.çocuğu özel okula gidenler ve öğretmen arkadaşlar fikir verin lütfen.