Veeee sonunda hamileyim 😍

Bir de çatlama iğnesi bugün vurulacaksa ilişki saatini o söyleyecek zaten. İğneden 12 saat sonra oluyor sanırım. Bir de sende sıkıntı yoksa klomeni boşa kullanma bence çatlama da oluyorsa gerek yok iğneye falan zaten çok pahalı. Çok istiyorsan kendin için bir şey yapmayı soğan kürü kullan derim ben. Ovülasyon da yaparsın görürsün çatlama günü filan.

Doktorum cok ilgisiz inan beni azarladı bu virüste ne cocugu diye agzından cımbızla laf alıyorum para olmadıgından özelede gidemiyorm teşekkür ederim canım Allah razı olsun saglıcakla dogsun bebegin

Klomen bende o kadar cok bel ağrısı ve halsizlik yaptıki ben neden kullanıyrm dedim gebelik şansı yükselsin diye dedi bana .cok kötü oldum bir hafta dün de birlikte olurken belimin agrısından acı cektm resmen

Tamam canim saolasin ovu testleri yaptigimda sana yollarim yorumlarsin insallah

Doktorum cok ilgisiz inan beni azarladı bu virüste ne cocugu diye agzından cımbızla laf alıyorum para olmadıgından özelede gidemiyorm teşekkür ederim canım Allah razı olsun saglıcakla dogsun bebegin
Canım çatlama iğneni de vurun bugün bir daha da gitme o zaman o doktora. Ya da başka doktor bul. Psikolojin senin için daha önemli canım.

Klomen öyle evet çok fena.

Benim durumum biraz daha farklı sizden. Vajinismus var bende 7 aydır uğraşıyorum tedavi oldum geçen hafta hala olmadı deniyorum Allahım yardım etsin hepimize inşallah
Canım anestol kullan net ve kesin çözüm. Nohut kadar eline al tam ilişki bölgene acıyan yere sür uyuşur hemen ve zeytinyağı da kullan en iyi kayganlaştırıcı ve ilaç gibi bi doktor demişti. Ben bu ikisiyle aştım çok şükür.

Yaa sende de mi vardı canım emla kullanıcam bakalım inşallah olur

Çok teşekkürler cevap için
Merhabalar..
Ben 5 aylık evliyim. Eşimle 3 aydır korunmadan ilişkiye giriyoruz. Hamile kalmak istiyorum ama olmuyor. Aralık ayında doktora gittim verdiği günlerden ikisine uyup yapabilidik. 25-26 aralık Fakat 12 gün sonra 8 ocakta adetim geldi normal gibiydi. Ama şimdiler de göğüslerimin özellikle sol göğsümün ucunda iğne batması türünde sızılar oluyor son 4-5 gündür. İdrar yolu yanması oldum ve duygusal anlamda herşeye ağlayasım geliyor sizce gebelik olabilir miyim ?

Canım yumurtlama sızısı olabilir bebeğin belirtisi için daha çok erken. Gün aşırı beraber olun. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir bol bol su iç. İlişkiden dolayı da enfeksiyon olur. Soğuk algınlığı da yanma yapar. Kendini sıcak tut. Anlattığın sızı yumurtlama sızısıdır bende de oluyordu. Her şeye rağmen hamile gibi hareket et soğuk alma ve ağır kaldırma vajinal bölgene sıcak su torbası yap ılık olsun seni rahatlatır. Ayakların hep sıcak olsun. Akıntın arttı mı ?

Ayrıca bebek olmuyor demek için çok erken Yumurtlama günlerini biliyor musun ?

Lavinya Lavinya ya ne kadar iyisin tecrübelerini bizle paylaşmayı düşünmek çok güzel bir davranış. Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu ameliyattan önce ml de 800 bin sperm vardı ameliyattan sonra ml de 3 milyon oldu. Opstravent(3 ay) +keçi boynuzu kürü(2ay) kullandık. Şimdi de çakşır tozuyla bal karıştırdım onu yiyor eşim akşamları da çoban çökerten içiyor. Opstravent + proxeed içiyor. Bende sıkıntı yok çok şükür. Gerisi takdiri ilahi. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Keçiboynuzu pekmezi yesin sabah akşam. Yalnız dikkat edin aldığı besinler birbirine ters etki yapmasın. Rabbim size de nasip etsin. Bizde ameliyattan sonra 1 yılda düzelme oldu

Keçiboynuzu pekmezi yesin sabah akşam. Yalnız dikkat edin aldığı besinler birbirine ters etki yapmasın. Rabbim size de nasip etsin. Bizde ameliyattan sonra 1 yılda düzelme oldu
Onuda yediriyorum doktorlar hep tüp bebek diyorlar halbuki sizin gibi hamile kalan çok kişi var. Ben umutluyum inşallah düzelir en kısa zamanda. sizin ml de mi 5 milyondu?

Allah annalı babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle birilerinin hamile olduğunu duyunca çok seviniyorum allah bizede nasip etsin inşallah tüm bu duyguyu tatmayı bekliyene rabim tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım mrb allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahbende ovulayon testi yapiorum ama hiç bisey anlamadim catladimmi yumurtladimmi ne oldu bilmiorum yardimci olabilirmisin bana

Eklentiler

• 20210120_163005.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 20210120_163001.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210120_162943.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…