Veeee sonunda hamileyim 😍

Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebeliktwn korkuyorum ne testi yapıyor ki

Eklentiler

• 20210112_183400(0).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 49
Evet canım bende 36 haftalık oldum çok şükür İnan istiyorum ki bekleyen arkadaşlarımızın hepsi hemen hamile kalsın.. Böyle senin gibi konular açsınlar ben çok mutlu oluyorum yaaa
Amin inşallah tez zamanda onlar da kavuşsunlar beklemek çok zor çok yıpratıcı

Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebelikten korkuyorum ne testi yapıyor ki

Adetime 1 gün var ben 3 gün kala öğrendim canım bende dış gebelikten korkuyorum ne testi yapıyor ki
Beta hcg testi yapıyor canm. Kalbini ferah tut . Sen ultrasonda görebilirsin belki çünkü adetten önce bile hemen idrara karışmış. 1 aylık olabilir seninki.

Herkese dua ediyorum. Rabbim sana da vesin inşallah daha fazla yıpratmasın. İlk yumurtlama gününde tutar inşallah Bebek konusunda sıkıntınız var mı yoksa ilk denemeleriniz mi ?
Allah razi olsun bir sene olacak nasip olmadi esimin testleri iyi bende yumurta tembelligim varmis iki defa klomen catlatma yapildi olmadi sonraki aylar tekrar kendimiz deneyelim dedik olmadi simdi bu ocak 4 te rahim filmi cektirdim ve beklemedeyim bu ayda olmazsa zeytinyagli incir kurune baslicam

Canım yakı denedinmi

Banada yardımcı olurmusun eşimde varikosel var tek taraflı pandemiden dolayı ameliyt edemiyolar ileri hız 2 hareketsiz 88 yerinde 10 sperm sayısı 22 mlyon

15 gündür 3 ögün keçiboynuzu pekmezi ve çakşır suyu verdim bide klomen içiyor doktor verdi sizce faydası olmuşmudurhaftaya test verecek benim yumurtlamam yarın
Neden olmasın yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeye bak eşin hemen çıkmasın içinden sende kalkma hemen mümkünse sabah duş al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…