• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeee sonunda hamileyim 😍

İki yılın sonunda hamileyim. Eşimde varikosel vardı başlarda bilemedik ameliyat oldu ve çok şükür iyileşti. Denemediğim kür kalmadı ama çok şükür sonunda duam kabul oldu. Ovülasyon da kullandım. Baştan sona kadar sorusu olan varsa hiç sıkılmadan cevaplayabilirim. Burada birisi hamileyim dediği zaman imrenerek okurdum. Hangi kürleri yaptılar, işe yarayan neydi diye merak ederdim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah 😍
Hayırlı olsun,eşimde tek taraflı varikosel var sperm ileri hız 2 yernde hareket 10 hareketsiz 88 morfoloji 3 doktor pandemiden dolayı ameliyat yapamam dedi ilaç verdi eşime günde 3 kere hem keçiboynuzu hem çakşır suyu verdim birde ilacını içiyor sizce faydası olmuşmudur yarın yumurtlama günüm doktor banda klomen verdi .ama ben ümitsizim diye fazla üstünde durmuyorm ilişkinin

Canım belirti adet zamanına kadar hiç olmadı bende. Adet zamanı da adet belirtisi vardı. Kasıklarımda ara ara ince bir sızı ve göğsümde adet sızısı vardı. Adet günüm geldi pet taktım o derece fark yoktu. Baktım bir gün iki gün derken üç gün geçti hala olmadım ve belirti yok. Test yaptım silik çıktı. Benim adet sancım kanama başlayınca ağırlaşır öncesinde sadece sızlar. Şimdi de sadece sızladı kan gelmediği için ağrım artmadı. Göğsüm falan beyaz bi değişiklik yok damar falan yok. Başka bir konu da alakasız olacak belki ama Lahmacunu hep yerim ama bu kez hemen ishal etti beni şüphelendim. Çünkü bu lahmacun daha yağsız acısızdı evde yapıyoruz hep ama bu kez ishal etti. Şuan adetin 6. Günü olmalıydı ama 3 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyor artık. Bir de ev süpürmüşüm gibi nefesim kesiliyor bi anda yoruluyorum oturuyorum hemen. Ben o kadar çok şey okudum ki belirti adına ama test yapana kadar hiç bir belirti yoktu.
Çok teşekkürler cevap için 🥰🤍

Allah razi olsun bir sene olacak nasip olmadi esimin testleri iyi bende yumurta tembelligim varmis iki defa klomen catlatma yapildi olmadi sonraki aylar tekrar kendimiz deneyelim dedik olmadi simdi bu ocak 4 te rahim filmi cektirdim ve beklemedeyim bu ayda olmazsa zeytinyagli incir kurune baslicam 🤷‍♀️
Yumurta için soğan kürü kullan mucize gibi büyütüyor çatlatıyor. Çatlama sıkıntısı varsa havuçlu incirli kür vardı onu kullan canım. Soğan kürünü kesinlikle yap. Yumurtaların harekete geçtiğini hissediyorsun. Ovülasyon da kullan testlerini yap çatladığı gün ilişki olsun. Yani her yönden yap tek bir şeyle kalma. İstersen beraber takibini yaparım senle 🤗

Allah razi olsun bir sene olacak nasip olmadi esimin testleri iyi bende yumurta tembelligim varmis iki defa klomen catlatma yapildi olmadi sonraki aylar tekrar kendimiz deneyelim dedik olmadi simdi bu ocak 4 te rahim filmi cektirdim ve beklemedeyim bu ayda olmazsa zeytinyagli incir kurune baslicam 🤷‍♀️
Bir de ben inciri kaynatarak kullandım zeytinyağından daha etkili gibi geldi bana. Sana tavsiyem ilk soğan yap bence 15 gün sürüyor. Yanında da zeytinyağlı inciri yine ye günde bir tane sanırım o

Son adet tarihi baz alınıyormuş öyleyse 4 haftalık
Ben de öyle diyordum ama 3 haftalık dedi doktor. Adete göre hesaplasam 36 günlük olmalıydı. 2 haftalık olan bebek 50-500 referans değeri arasındaymış benimki 246 yani 2 haftalık bile olabilir. Sanırım geç döllenme bu oluyor.

Banada yardımcı olurmusun eşimde varikosel var tek taraflı pandemiden dolayı ameliyt edemiyolar ileri hız 2 hareketsiz 88 yerinde 10 sperm sayısı 22 mlyon
Canım, benim eşimin de tek taraflıydı. Kesinlikle keçiboynuzu kürü kullan 3 katına çıkardı bizde. Sizin sperm değeri yine iyi bizimki 5 milyondu. İleri hızlı olanlar yüksek olmalı keçiboynuzu ile olur inşallah. Bi aktardan keçi boynuzu al sabah akşam içsin suyunu. Hemen bugün başla. Kür saraçoğlu sitesinde filan yazar çok basit zaten 5 dk filan kaynatılıyor sabah akşam içiliyor. Keçiboynuzu pekmezi aldık eczaneden hünnap vardı çok iyiydi. Bir de ilişkiye her gün girmeyin gün aşırı olsun. Sperm zaten az biraz birikmiş olsun. Eşin çok dar giymesin. En azından evde bol giysin ve iç çamaşırı bol olsun. Sen de yumurtlama testi kullan o günü yakalayın tam gününde yakalarsanız daha iyi olur. Garanti olsun dersen sen de soğan kürü yapabilirsin yumurtan güçlü olur. Sen muayene oldun mu hiç sıkıntı var mı. Çatlama büyüme normal mi ?

Canım, benim eşimin de tek taraflıydı. Kesinlikle keçiboynuzu kürü kullan 3 katına çıkardı bizde. Sizin sperm değeri yine iyi bizimki 5 milyondu. İleri hızlı olanlar yüksek olmalı keçiboynuzu ile olur inşallah. Bi aktardan keçi boynuzu al sabah akşam içsin suyunu. Hemen bugün başla. Kür saraçoğlu sitesinde filan yazar çok basit zaten 5 dk filan kaynatılıyor sabah akşam içiliyor. Keçiboynuzu pekmezi aldık eczaneden hünnap vardı çok iyiydi. Bir de ilişkiye her gün girmeyin gün aşırı olsun. Sperm zaten az biraz birikmiş olsun. Eşin çok dar giymesin. En azından evde bol giysin ve iç çamaşırı bol olsun. Sen de yumurtlama testi kullan o günü yakalayın tam gününde yakalarsanız daha iyi olur. Garanti olsun dersen sen de soğan kürü yapabilirsin yumurtan güçlü olur. Sen muayene oldun mu hiç sıkıntı var mı. Çatlama büyüme normal mi ?
Ben muayene oldum hormon ultrason bana gayet iyi degerlerin dendi .yumurtla testi kullanıyorum iki günde bir ilişki oluyor dün ilişki oldu bugün ovulasyon böyle degerlendirimi yoks yrınmı ilişki olsun cok kararsızım napcagmı bilemiyrm aklım cok karısık birde doktor eşime ve bana klomen yazdı ben bugün çatlama vurulcam

Eklentiler

• 0B57CA7A-AC44-4D00-8D92-F6BAAC6FA14A.webp
    0B57CA7A-AC44-4D00-8D92-F6BAAC6FA14A.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
Bizlere de nasip olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda versin. O istedikten sonra hiç birşey önünde duramaz. Yeter ki istesin. Zamanını bekliyor buna kesinlikle inanın. Elinizden geleni fazlasıyla yapın. Sıkıntınız ne ise ona yönelin. Eşinde ya da sen de hanginizdeyse daha çok üzerine düşün. Ama tedavi her zaman çift taraflı olmalı unutmayın. Kadın sağlıklıysa bile yumurtlama testini öneriyorum ben. Kendim test yapıyordum ama yine da salt ona güvenmiyordum gün aşırı ilişkiye giriyordum. Sadece yumurta çatladığı gün bir defa daha ilişki oluyordu. İnşallah hepiniz bu ay adet olmazsınız bekleyip bekleyip durursunuz kırmızıları😂 Veee sonunda çift çizgi görürsünüz inşallah. Duamda hepinize yer var 😘

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda versin. O istedikten sonra hiç birşey önünde duramaz. Yeter ki istesin. Zamanını bekliyor buna kesinlikle inanın. Elinizden geleni fazlasıyla yapın. Sıkıntınız ne ise ona yönelin. Eşinde ya da sen de hanginizdeyse daha çok üzerine düşün. Ama tedavi her zaman çift taraflı olmalı unutmayın. Kadın sağlıklıysa bile yumurtlama testini öneriyorum ben. Kendim test yapıyordum ama yine da salt ona güvenmiyordum gün aşırı ilişkiye giriyordum. Sadece yumurta çatladığı gün bir defa daha ilişki oluyordu. İnşallah hepiniz bu ay adet olmazsınız bekleyip bekleyip durursunuz kırmızıları😂 Veee sonunda çift çizgi görürsünüz inşallah. Duamda hepinize yer var 😘
Benim durumum biraz daha farklı sizden. Vajinismus var bende 7 aydır uğraşıyorum tedavi oldum geçen hafta hala olmadı deniyorum Allahım yardım etsin hepimize inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

15 gündür 3 ögün keçiboynuzu pekmezi ve çakşır suyu verdim bide klomen içiyor doktor verdi sizce faydası olmuşmudur:(haftaya test verecek benim yumurtlamam yarın
Klomen benim eşime de vermişti. Teste gitmeden önce 3 gün ilişki olmayacak canım haberin olsun.

Ben muayene oldum hormon ultrason bana gayet iyi degerlerin dendi .yumurtla testi kullanıyorum iki günde bir ilişki oluyor dün ilişki oldu bugün ovulasyon böyle degerlendirimi yoks yrınmı ilişki olsun cok kararsızım napcagmı bilemiyrm aklım cok karısık birde doktor eşime ve bana klomen yazdı ben bugün çatlama vurulcam
Bugün ilişki olmasın canım dün olmuş. Şöyle hesaplayabilirsin: Sperm kadında 48 saate yakın bekliyor. Dünden bugüne daha 24 saat bile olmadı. Ovülasyon pik yapmış ama henüz çatlamamış. Şuan çatlasa bile hazır sperm var içerde. T çizgisi silik olunca çatlamış oluyor o zaman ilişki daha iyi. Bir de doktor çatlatma iğnesi yapınca sana ilişki saati verecek. Yani sen bugün yapma sperm biriksin. Çatlayınca hemen spermle buluşur daha iyi olur. Biraz karışık yazmış olabilirim anlamazsan yine sor 😁

Back