Söz Kesimi Veeee benim söz hediyeliklerim :)

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Eki Görüntüle 895783

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

valla benim bu zamana kadar bu forumda gördüğüm en şirin ve anlamıyla bütünleşen hediye bu :) ben de yapmak istiyorum nişanım olalı 4 ay oldu hemde dağıtmak işi artık geçtiğine göre ben biraz daha büyük boyutunu, buzdolab magneti şeklinde yapsam da evlenince kendi evime buzdolabıma taksam olmaz mı bizim de sözümüz söz sonuçta :))) hem yastıkçığın bir kenarcığına da resmimiz olsa hiç de fena olmaz sorum şu bunun nesini hazır aldın nerden aldın bana anlatır mısın canım, bekliyorum...

Son düzenleme:

umarım işinizde başarılı olursunuz :)

öncelikle teşekkür ederim benim içinde en anlamlı hediye bu olduğundan bir daha bulamam korkusuyla hemencik aldım :)
Hayırlı olsun nişanı atlatmışsın Allah tamamına erdirsin Ayrıca bunlar zaten buzdolabı magneti canım :) Ben sadece yastık olarak aldım arkası mıknatıslı zaten sonra arkadaşlarımla beraber kurdela tül ve nazar boncuğu ile bu hale getirdik :) Resim olabilir tabi ama onu nasıl yaparsınız pek fikrim yok :)

ayy bayıldım benimde nisanda. sözde hediye mi dağıtılıor ? ve nasıl yaptın bnları hasta oldm .)

tatlımmmm öncedende görmüştüm ama burayada yazim :) coooookkk şekerler çok anlamlılar dayanamıcam bende alim diyorum seni görünce ama yaza kadar beklicem artık inşallah nişan kına düğün hediyeliklerinide paylaşırsın bizimle bebeim :)

teşekkür ederim canım benim :) Bende sizinkileri görmek istiyorum artık ben çoookkk erken başladım hazırlığa ama sizde alın ki bir şeyler 2015 sözlenecekler topiğimiz şenlensin azıcık :) Ben paylaşırım canım sizlerdende bekliyorum ama aa tek mi paylaşım yapayım :)

canım çok güzelmişler gerçekten
ben nişanım için farklı bişey hazırlıyorum. ama bunu da nikahta dağıtmayı düşünüyorum

merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?

kusura bakmayın daha yeni gördüm ben yastıkları tanesi 1 tlden aldım o zaman indirimdeydi şu an ne kadar bilmiyorum belki yine aynı fiyat bile olabilir süslemesini ben yaptım onlarda dahil adeti 1.15 gibi bir şeye mal oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…