- Konu Sahibi narantikibi
-
Eki Görüntüle 895783
Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?
:9 çok şeker olmuş yaa :)))
Cok güzellerrr
Ellerinize sağlık
Hayırlı ugurlu olsun şimdiden
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)
Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)
Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)
Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim
valla benim bu zamana kadar bu forumda gördüğüm en şirin ve anlamıyla bütünleşen hediye bu :) ben de yapmak istiyorum nişanım olalı 4 ay oldu hemdedağıtmak işi artık geçtiğine göre ben biraz daha büyük boyutunu, buzdolab magneti şeklinde yapsam da evlenince kendi evime buzdolabıma taksam olmaz mı bizim de sözümüz söz sonuçta :))) hem yastıkçığın bir kenarcığına da resmimiz olsa hiç de fena olmaz sorum şu bunun nesini hazır aldın nerden aldın bana anlatır mısın canım, bekliyorum...
ayy bayıldım benimde nisanda. sözde hediye mi dağıtılıor ? ve nasıl yaptın bnları hasta oldm .)
tatlımmmm öncedende görmüştüm ama burayada yazim :) coooookkk şekerler çok anlamlılar dayanamıcam bende alim diyorum seni görünce ama yaza kadar beklicem artıkinşallah nişan kına düğün hediyeliklerinide paylaşırsın bizimle bebeim :)
Eki Görüntüle 900400 kızlar bu şekilde aldım süslenmiş hali de diğer resimdeki gibi oldu :)
nerde yaşıyosun ki canım nerden aldın bunları, ben trabzonda yaşıyorum, hiç rastlamadım böyle yastıkçıklara
canım çok güzelmişler gerçekten
ben nişanım için farklı bişey hazırlıyorum. ama bunu da nikahta dağıtmayı düşünüyorum
merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?
merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?