• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Veeee benim söz hediyeliklerim :)

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Eki Görüntüle 895783

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

valla benim bu zamana kadar bu forumda gördüğüm en şirin ve anlamıyla bütünleşen hediye bu :) ben de yapmak istiyorum nişanım olalı 4 ay oldu hemde :9:dağıtmak işi artık geçtiğine göre ben biraz daha büyük boyutunu, buzdolab magneti şeklinde yapsam da evlenince kendi evime buzdolabıma taksam olmaz mı bizim de sözümüz söz sonuçta :))) hem yastıkçığın bir kenarcığına da resmimiz olsa hiç de fena olmaz :16: :9: sorum şu bunun nesini hazır aldın nerden aldın bana anlatır mısın canım, bekliyorum...:6:

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

umarım işinizde başarılı olursunuz :)

valla benim bu zamana kadar bu forumda gördüğüm en şirin ve anlamıyla bütünleşen hediye bu :) ben de yapmak istiyorum nişanım olalı 4 ay oldu hemde :9:dağıtmak işi artık geçtiğine göre ben biraz daha büyük boyutunu, buzdolab magneti şeklinde yapsam da evlenince kendi evime buzdolabıma taksam olmaz mı bizim de sözümüz söz sonuçta :))) hem yastıkçığın bir kenarcığına da resmimiz olsa hiç de fena olmaz :16: :9: sorum şu bunun nesini hazır aldın nerden aldın bana anlatır mısın canım, bekliyorum...:6:

öncelikle teşekkür ederim benim içinde en anlamlı hediye bu olduğundan bir daha bulamam korkusuyla hemencik aldım :)
Hayırlı olsun nişanı atlatmışsın Allah tamamına erdirsin :nazar: Ayrıca bunlar zaten buzdolabı magneti canım :) Ben sadece yastık olarak aldım arkası mıknatıslı zaten sonra arkadaşlarımla beraber kurdela tül ve nazar boncuğu ile bu hale getirdik :) Resim olabilir tabi ama onu nasıl yaparsınız pek fikrim yok :)

ayy bayıldım benimde nisanda. sözde hediye mi dağıtılıor ? ve nasıl yaptın bnları hasta oldm .)

$1426629_581182948602420_1510007159_n.jpg kızlar bu şekilde aldım süslenmiş hali de diğer resimdeki gibi oldu :)

tatlımmmm öncedende görmüştüm ama burayada yazim :) coooookkk şekerler çok anlamlılar dayanamıcam bende alim diyorum seni görünce ama yaza kadar beklicem artık :1: inşallah nişan kına düğün hediyeliklerinide paylaşırsın bizimle bebeim :)

tatlımmmm öncedende görmüştüm ama burayada yazim :) coooookkk şekerler çok anlamlılar dayanamıcam bende alim diyorum seni görünce ama yaza kadar beklicem artık :1: inşallah nişan kına düğün hediyeliklerinide paylaşırsın bizimle bebeim :)

teşekkür ederim canım benim :) Bende sizinkileri görmek istiyorum artık ben çoookkk erken başladım hazırlığa ama sizde alın ki bir şeyler 2015 sözlenecekler topiğimiz şenlensin azıcık :) Ben paylaşırım canım sizlerdende bekliyorum ama aa tek mi paylaşım yapayım :)

canım çok güzelmişler gerçekten
ben nişanım için farklı bişey hazırlıyorum. ama bunu da nikahta dağıtmayı düşünüyorum :12:

merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?

kusura bakmayın daha yeni gördüm ben yastıkları tanesi 1 tlden aldım o zaman indirimdeydi şu an ne kadar bilmiyorum belki yine aynı fiyat bile olabilir süslemesini ben yaptım onlarda dahil adeti 1.15 gibi bir şeye mal oldu :)

Son düzenleme:
Back