- Konu Sahibi narantikibi
:9 çok şeker olmuş yaa :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 895783
Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?
:9 çok şeker olmuş yaa :)))![]()
Cok güzellerrr
Ellerinize sağlık
Hayırlı ugurlu olsun şimdiden![]()
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)
Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)
Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)
Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim
valla benim bu zamana kadar bu forumda gördüğüm en şirin ve anlamıyla bütünleşen hediye bu :) ben de yapmak istiyorum nişanım olalı 4 ay oldu hemdedağıtmak işi artık geçtiğine göre ben biraz daha büyük boyutunu, buzdolab magneti şeklinde yapsam da evlenince kendi evime buzdolabıma taksam olmaz mı bizim de sözümüz söz sonuçta :))) hem yastıkçığın bir kenarcığına da resmimiz olsa hiç de fena olmaz
![]()
sorum şu bunun nesini hazır aldın nerden aldın bana anlatır mısın canım, bekliyorum...
![]()
ayy bayıldım benimde nisanda. sözde hediye mi dağıtılıor ? ve nasıl yaptın bnları hasta oldm .)
tatlımmmm öncedende görmüştüm ama burayada yazim :) coooookkk şekerler çok anlamlılar dayanamıcam bende alim diyorum seni görünce ama yaza kadar beklicem artıkinşallah nişan kına düğün hediyeliklerinide paylaşırsın bizimle bebeim :)
Eki Görüntüle 900400 kızlar bu şekilde aldım süslenmiş hali de diğer resimdeki gibi oldu :)
nerde yaşıyosun ki canım nerden aldın bunları, ben trabzonda yaşıyorum, hiç rastlamadım böyle yastıkçıklara![]()
canım çok güzelmişler gerçekten
ben nişanım için farklı bişey hazırlıyorum. ama bunu da nikahta dağıtmayı düşünüyorum![]()
merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?
merhaba ben de istiyorum ne kadara mal oldu acaba mesela 50 tane yaptırsam?