Söz Kesimi Veeee benim söz hediyeliklerim :)

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

Eki Görüntüle 895783

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

çok şirinleeer üstünde yazıda çok güzel canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh
kendiniz yapmanızda çok güzel olmuş el emeğinde var üstünde

çok şirinleeer üstünde yazıda çok güzel canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh
kendiniz yapmanızda çok güzel olmuş el emeğinde var üstünde

teşekkür ederim amin en çok yazıya bayıldım zaten bir daha bulamam diye hemen deli cesareti aldım :) Diğer türlü çok sade kalıyordu böyle daha şirin ve gösterişli oldu beğenmenize sevindim :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim amin en çok yazıya bayıldım zaten bir daha bulamam diye hemen deli cesareti aldım :) Diğer türlü çok sade kalıyordu böyle daha şirin ve gösterişli oldu beğenmenize sevindim :)

sevgi için yapılan şeyler beğenilmezmiçook şirin bencede öyle sade yastık sade olurdu hem nazar boncuksuz olmazzz
Allah banada nasip etsin diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…