• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken ne kadar zor olabilir ki diyodum hatta yanımıza kim gelecek muhabbeti olunca kimseye gerek yok vs çok dedim asla böyle hayal etmemiştim. Sürecimizi yalnız geçiriyoruz o da biraz yıprattı. Biz negatif düşündükçe herşey daha sarpa sarıyo ben de engelleyemiyorum kendimi ama yapmamamız gerek elimizden gelenin fazlası için uğraşıyoruz uğraşmaya da devam edicez ne olursa olsun onlar için en iyi anne biziz. Bol bol öpüp kokla bebeğini sana da iyi gelir ona da kimse mükemmel değil daha çok başındayız Allah'ın izniyle sadece bu günlerle sınırlı değil anneliğimiz günden güne yoluna koymayı öğrenicez inşallah
Gercekten kolaylik versin allah cok cesur ve beceriklisiniz bence. Benim yardim edenim oldugu halde zorlaniyorum. Daha dogrusu fiziken yardim iyi gelse de sanki yalniz kalinca bebegime bakamayacagimi dusunuyorum. Ama ben de kendimi toplamaya niyetlendim artik. Buyudukce ve ben de alistikca daha kolay olacagini umit ediyorum.

Back