Veee yolun sonu....

O sana benden ayrılsın diye yalan soylemiş te olabilir :)) erkeklerin yeni ayrılma taktiği imiş encinselim demek :))
Valla 3 yılda neden 3 kere o da ilginç

O sana benden ayrılsın diye yalan soylemiş te olabilir :)) erkeklerin yeni ayrılma taktiği imiş encinselim demek :))
Valla 3 yılda neden 3 kere o da ilginç
Yok tatlım ya ben onu kandırdım seni herşekilde kabul ederim dedim. Ne gizliyorsan çekinme diye ikna ettim gözümle gördüm en sonunda. Nasıl gördün dersen ancak özelden yazabilirim

Öfff ikinci evlilik olunca ne oluyor?Sanki namussuzluk yapmışsınız gibi.Bu kalıpları kırın böyle bir adama da hayatta çocuk mocuk yapmayın.Toplum ne der diyehiç umursamam ben onlar 15 dk konuşurlar hakkında sense bir ömür yaşarsın.Deper mi ablacığım bence değmez.

Canim 2.kez yikim gunlerdir uyuyamiyorum inan okadar uzgunum ki
Çocuk olmadığına şükredin. Bu sizin suçumuz değil ki, yıkım gözüyle bakmayın lütfen. İkinci evliligim diye kendinizi suclamissiniz o yüzden de bu kadar zaman direnmissiniz. Siz de bir annenin evladisiniz, yazık değil mi? Sizi otobanda indirip bırakan cibiliyetsiz, yarın öbür gün çocuğunuz olsa, ona neler yapardı acaba? Bırakın psikopati gitsin.etrafiniza da sadece size moral veren insanları alın ayriliktan sonra. Toplum baskısı yüzünden şu yaşananlara tamam demişsiniz, resmen kişiliğinize hakareti sindirmeye calismissiniz, yapmayın, ayakları üstünde duran bir kadınmışsiniz, kendinize bu kötülüğü yapmayın. Bu boşanma ile ilgili de yanınızda olmayanlari silin gitsin. Size siz lazimsiniz, toplum ve baskısı uzak olsun.

bu adam seninle evlenirken bilmiyormuymuş da sürekli bel altı vuruyor. Ne kadar ayıp şeyler ya okudukça evlenmekten korkar oldum

Pess, çok üzgünüm ama bu ahlaksız hariçten acilen boşanın.
Karısına bu lafları eden adam la aynı havayı bile solumam ben, siz yine iyi sabretmişsiniz

Bu kadar kendini ezdirip varlığını yok edersen başına bunların hepsi gelir. Dilerim artık akıllanmışsındır ve biraz gururunu düşünmeyi öğrenirsin.

Canim zaten cocugumuz olmasi ihtimali yoktu 3 yillik evlilikte ilk 1 yil 3 kere birlikte olduk sonrasi yok otobanda arabada bana orospu fahise deyince madem orospuyum indir dedim indirdi

Ya ben sizleri anlayamıyorum namusunuza, ahlakınıza küfür eden adamlara nasıl katlanıyorsunuz, nasıl affedip aynı evi/yatağı paylaşıyorsunuz.

Eşimle tartışsam, sinirden kudursam argo bir kelime bile söylememeye çalışıyorum ki oda öyle. Bir gün şakalaşırken "salak mısın" dedim diye, unutana kadar laf soktu bana "salağım ya ondan" diye.

Canlar gunaydin esyalarimida alip ciktim evden isterse mahkemede suclu olayim dun sabah evdeydim gece korkuyorum diye komsum geldi uyudu sabah bir epilepsi nobeti gecirmisim kadin korktugu icin benim telden esimi aramis teli kapali annesini aramis esim cikmis tele ne hali varsa gorsun deyip teli annesine vermis annesi baslamis beni kotulemeye ozlem8123 bizim icin bitti oglumda istemio demis eger bugun gitmezse oglum gelip gonderecekti demis pislikler gondermek nedir

Veee ciktim evden kizlar toparlanmam icin lutfen yardim edin

Adamın yaptıklarına ,yazdıklarına o kadar sinir oldum ki senin cevabını görünce çok mutlu oldum. Helal olsun altta kalmamışsın. Kesinlikle böyle bir adama dönmek gibi bir hata yapma arkadaşım. Mesajları da belgele mahkemede sun. Ne verdiysen hepsini talep et. Bu hakaretlerden sonra bir de tazminat davasını hakediyor diye düşünmüyor değilim

Ya herşeyi geçtim de bu çirkin çirkin sözleri ağzınıza nasıl alabiliyorsunuz. Madem orospuyum beni otobanda indir ne demek. Gerçekten ağzım açık kalıyor. Ben hayatım boyunca bu kelimeyi ağzıma bile almadım. Biri bana böyle birşey dese mukabele edemem. Hele o attığın mesaj. Kadın olduğun için değil, ağzımıza kolay dolanan bu cümlelerin kişilik ve karakterimizi aşındırdığını düşünüyorum. Sonra yozlaşmış bir duruş kalıyor elimizde kala kala.

Reactions: H M
Cnm aldatamazdi cunku rahatsizdi ilk 1 yil 3 kere birlikte olduk sonra 2 yil hicbirsey olmadi kavgada beni bel alti vurunca bende o cumleyi sarfettim ailesinin bu zoruna gitmis beni istemiolarmis

Alışmışlar tabi hep erkek söylesin kadın sussun yok öyle bi dünya az bile demişin bacım boşanınca git bi hayır işle sadaka filan ver

Avukatla gorusme sagladim kizlar bana ben olsam altinlarimi alir uzatmam cunku yipratici olur gene de sen bilirsin dedi.

Aranizda keske anlassaniz altinlar icin avukata bile gerek kalmaz protokolu imzalar cikarsiniz tek celsede dedi.Ama adam hicbir sekilde iletisime gecmedigi icin ne yapicaginida kestiremiyorum.10 gun oldu ses yok.

Yipranmak istemiyorum cunku yoruldum 2.evlilik 2.yikim oldu. E devletten bakiyorum acilan bir dava henuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…