Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendi evimde bile bazen mahçup hissediyorum , keşke calissam da şu katkim olsa diye.
Ama maşallah siz abinizin evinde bu kadar rahat yasayabiliyorsunuz.
Ilginc ...
Farklı üyelik ayni konu. Ayrıca benim eşimde bekarken ailesine yedirmiş kredi çekmiş kp Nin borcunu kapatmış. Şimdi düğün borcuyla beraber 160 bin tl kredi borcu. Canları isterse yardım ederler. Ağzımı açmam. Siz biraz yüzsüzlük yapmışsınız. Kocanız kafasını kullansaydı o biriktirseydi.
Calismayip anaya babaya dahasi kpe ve kvye muhtac olmussunuz bunu da sevine sevine anlatiyorsunuz. Valla benim beynim yandi. Yillarca okuyup dirsek curuten, deli gibi calisan evini gecindirenler gerizekali zaten bir siz akillisiniz
++
Katılıyorum. Kayınvalidesi geziyormuş da, elinde sigarası varmış da.
Kocası alıyordur, belki zamanında kendi çalışmıştır SANANE? Ay ayar oluyorum aileye sonradan katılıp böyle ipleri eline almaya çalışırken rezil olan tiplere.