• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk diye direten eş

Bizde de eşim çocuk istemiyor. Ben de olsun diye zorlamıyorum ama eşim o kadar uzak ki bu fikirden gelecek için hayal kurmama bile izin vermez. Öyle olunca ben de bıraktım zorlamıyorum. Baba olmak istemeyen bir insanı zorla baba yapamam. Sonuçta ben kendisiyle çok mutluyum. Eşiniz de kabullenmeli bence. Üçünüz mutluysanız tadını çıkarıp size saygı duymalı diye düşünüyorum.
Benim esim de yakin bir tarihe kadar istemiyordu, oglum 8 yasinda.
Ama ben istiyorum ve kafamdan da atamiyorum bu fikri. O da yumusadi gibi fikrinde.
Ama asla zorlamadim, duyuyorum esine kusenler falan. Asla zorlayamam. Ikimizin ortak karari olmali.

ne kadar sığ bir yaklaşım, mesajımı neye istinaden yazdığım belli . Doğur allah rızkını verir, ben kardeşsiz büyüdüm kesin travmatik büyür gibi gibi söylemlere istinaden yazdım. Benim de kardeşim var, neden yaptınız diye söylenmedim elbette. Bakabilecekse doğursun dedim, saldım çayıra mevlam kayıra büyütülen çocuklardan hayır gelmiyor ne kendisine ne topluma.
Bizde beş on tane doğru demıyoruz kı bir tane kardeş hakkıdır herkesin Sizinkiler kotu çıkmışsa o senin sorunun benim bı Abim var arkamda koca bı dağ babam da allah razı olsun asgari ücretle cok güzel yetiştirdi büyüttü okuttu demek kı iki çocuğa yetmek o kadar da zor degıl proje çocuk olmadık ama kimseye de bı zararımız yok çok şükür aksine gayet de faydalı ınsanlarız En Büyük TÜRKİYE

İkinci çocuğu doğurmak gibi bir niyetim hiç olmamıştı . Talihsiz bir hastalık geçirdim , büyük oğlum da sıkıntılı bir süreçten geçti. Hadi dedim bir tane daha kardeşi olsun . 10 yıl aradan sonra yaptım .
Sana diyeceklerim şunlar ;
Hayatım tamamen değişti .İşimi dengemi tekrar oturtmak zorunda kaldım . Eşek yüküyle masrafım cabası . Allah rızkını verir saldım çayıra mevlam kayıra bakarsan .ama kreşti , eğitimdi ,sosyal güvenceydi , giyimdi dersen ortaya geniş bir bilanço çıkıyor . Doğduktan sonra tabi ki " iyi ki doğurmuşum diyorsun" , çok seviyorsun ki benim bir de manevi oğlum var . Başkasının doğurduğunu seviyorum , senin olanı nasıl sevmezsin ?
ama iyi düşün . Bunu maddi olarak söylüyorum . Bana bugün extra maddi güç versinler 3 çocuk daha bakarım . Ya manevi tarafı. eve git 16 yaşındaki ile türev, integral çalış , 6 yaşında ki ile çizgi çek heceleme yap .Bu arada temizliği ütüyü yapan yardımcı var . Valla zor iş arkadaşım . Bilemedim :KK43:
Gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Ikisi de vatana millete faydali, saglikli,hayirli, basarili, profil resminiz gibi guzel evlatlar olsun insallah.

Bizim de olursa insallah bi 10-11 yas olacak aralarinda.:KK17: Kismet.

Gercekten zor. Allah kolaylik versin.
Ikisi de vatana millete faydali, saglikli,hayirli, basarili, profil resminiz gibi guzel evlatlar olsun insallah.

Bizim de olursa insallah bi 10-11 yas olacak aralarinda.:KK17: Kismet.
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için .Zaten tek derdimiz böyle evlatlar yetiştirebilmek . Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ... 10 yaş aralık güzel oluyor bu arada . Çok nadir kavga ediyorlar . Büyük küçükle ilgilenebiliyor ...

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için .Zaten tek derdimiz böyle evlatlar yetiştirebilmek . Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ... 10 yaş aralık güzel oluyor bu arada . Çok nadir kavga ediyorlar . Büyük küçükle ilgilenebiliyor ...
Insallah canim.
Suan 8 yasinda oglum. Insallah saglikla hayirlisiyla nasip olur bize de.
Esim taraftar degildi pek 2nciye. Yeni yeni karar verdik biz de :)

Hic istemiyorum :KK43:
Aylik igneyle korunuyorum suan. 30 gunde bir yaptirmam gerekiyor. 26. gunde falan gidip yaptiriyorum hemen hamile kalmamak icin.
bısey sorabılırmıyım o ıgneler gercekten işe yarıyormu bıde zararı yok dımı onların bende onlardan yaptırmayı dusunuyorum da o yuzden mrk ettım

Back