• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım .!

Evlilik degilmis zaten yasadiklarin. Onlar kendilerine hizmetci almislar. Eski esin bir aile oldugunu anlayamamis, kok ailesinden cikamamis. Senin de buna razi olmani zorunda bitakmis. Tebrik ederim cesaretinden dolayi. Ben de bosandim. Her ayrilik bir yas donemi yasatiyor. Benim taziye donemim uzun surdu. Toparlanmam 3 yilimi aldi. Kendine gelince, yukunden kurtuldugunun farkina varinca hersey cok guzel oluyor. Gecmis olsun.

Kaynananin aklina tukeryim ben,oğluna burda ne işin var yürü git evine diyemedimi.bir yuvanin hatta oglunun yuvasinin yikilmasina vesile oldu.oglunun mutsuzluyla mutlu oldumu merak ediyorum dogrusu.
Sizede gecmis olsun mutluluklar diliyorum hersey gonlunuzce olsun.

Tebrikler ediyorum seni gerçekten büyük bir başarı bir anda sevdiğin adamdan ayrilmak zaten o hiç bir zaman mutlu olmaz ve seni unutmaz bu ayriligin kendi suçu olduğunu düşündükçe o çok değer verdiği ailedende soğur yakında ayrilik önce kadınlara zor oluyor daha snra erkeklere dert oluyor bizede de cadi KV ama konu ayrilik olsa yataklara düşüyor oğluna kiziyor yuvası yıkılmasın Die o hiçmi uzulmedi acaba yuva yıkmak bakalım ona neler yaşatacak bundan sonraki hayatın güzel olur ins cnmm :KK9:

Elbette esime cok kizdim kirildim nefret ettim. Deli gibi asik olarak evlendigim adam evlendikten 3 ay sonra degisti huysuz aksi inatci biri oldu cikti kavgaci yuzu cikti ortaya. Aileci is kolik hatta terbiyesiz diyebilirim. Nasil basettigime gelirsek once cok inat gidiyordum onun davranislarini gordukce daha zittina gidiyordum baktim olmuyor yapcak bisiy yok tam tersine basladm o bagirdikca sustum o inat ettikce alttan aldim. Allahima dua ettm bekledm. Ztn evlenmsm daha 1 sene olmamis nasil bosanaym. Oyle kolay degil bosanmak ailemide dusundum ya oldurucektim kendimi ya adam edicektm yada bu adami boyle kabul edicektm. Once kabullenmeyi ogrendim sonra degistirmeye basladm. Zaman gectikce tatli tatli isledim. Allah biliyor 5 sene gorustuk cok sevdm vazgecseydm cok uzulurdum asktm esime. Hala asigim. Kaynana var bide tam bi bela herseyi gotunden anlayip esime sunan. Gorumce desen kaynanamin 2 kati. . Vajinismus olayida vardi bende iliskiye girememe hastaligi. O kavgalar arasnda birde bu yuzden cok tartistik. Yilmadim kendim yendim . Hersey cinsellk degl ama erkegi etkileyen faktorlerden. yavas yavas kaynanamla yuzeysele dondum hic bisiy anlatmadm paylasmadm. Hep siyasi takildim yani soyle esimle onlar hakknda kendim hakknda hic konusmadm hep genel gecer seyler. Uzaklastikca rahatladm onlardan az paylasinca iclerindeydim mecburen ama paylasicak anlaticak hep basit konular olunca onlarda bi yerden sonraskldi. En son artk dedm ya bosanicaz ya aile olucaz baktilar bosanmaya meyilliyim. Ailem arkamda daha ilimli oldular ondan sonra kayinpederime aile olamadik yapmayn dedm esime evinize gidin dedi. Hep isledim cocuk yapariz boyle yapma bebekte istiyordu zaten . Biz aile olduk 3 kisi olcaz boyle olmaz diye diye yavas yavas duzeltebildm ama yiprandim mi evet cok yiprandim. Depresyon bunalm her evreden gectim. Smdi karnimdaki bebegimi bekliyorum mutlu olmak icin. O benim herseyim. Bosanmak care olmycakti ailem akrabalarm sulalem basaramadigimi dusunucekti. Ben pes etmek istemedim herkesin secimi tabiki farkli. Bazen ugrasmak istemezsin bazen sabretmekten baska caren kalmaz. Benimki 2.ci şıktı. Bekledm sabrettm hala tam duzelms degil ama eskisinden 1000000 kat iyi
Aşkın öne geçmiş .... inş hep mutlu olursun, bazen eşinin yüzüne vurduğun oluyor mu yaşananları ? Gebelikte İnan’a daha hassas oluyor ya ne bileyim bazen bunalım geliyor mu eskiler canlanıyor mu ?

Verdigim degere degsin diye zaten emek harcadim. Kusura bakma ama hayat kimseye esit degil . Benim cekip gidicek imkanim hep oldu. Ama olamayanlarda var. Neden bi anlik kizginlikla yapilan hatalari hemen buyuk pismanliklara donustureyim ki. Kivilcimi sondurmek varken benzin dokmek gibi birsey sizin dediginiz. Bu yuzden surekli bosanmalar artiyor. 22 yasnda evlendim 23te evlenmis bosanmis biri olucaktm . Neden kendime bunu yapaym ki. Bak universite okudum gayet aklim basmda . Bosanmak icin evlenmiyorum sonucta herkesin cekecegi dert cilesi vardir. Birisi esiyle sinanir digeri maddiyatla baskasi saglikla. Onemli olan sabretmek. Sagligmz sukur yerindeydi basaririm bu adami cozerim dedim. Cozdum. Herseyden vazgecmek ne kadar kolay sizler icin. Ama burda 24 yasnda bosanmis bir kiz var. Bosanmadan once her yolu denedigini soylemis. Bende nacizane kendi yasadiklarimi anlattm. Basardim mi basardim mutlu muyum mutluyum. Hesabim Allahla esim arasinda. Simdi 5 bucuk aylik hamileym cektigim acilarin mutsuzlugun simdi mutlulugunu yasiyorum vazgecseydm belki hem bebegimden hem sevdigimden olucaktm. Ama pes etmedm . Cogu erkek boyledir kadinlardan daha gec olgunlasirlar . Olgunlasmasi icin beklemek lazm emek harcamak . Valla bosanabilrsiniz benm kendi sansimi kendom yarattm
:)) anladım

Boşanmak zor degil aslında boşandıktan sonra hayat yeniden başlanır tabii 0 dan baslaniyor ve yeni iliski baslamak yaralari sarmak icin İlaç olabilir

Boşanma davasına kadar kesin ailesi gaz vermiştir. Boşanma gerçekleştiğinde bence kafasına dank etti bazı şeyler. Şimdi ne kadar pişman olsa da bunun geri dönüşünün olmadığını bilecek. O çok sevdiği ailesi yakında onu dışlamaya ve suçlamaya başlayacaktır. Yakında sana yalvarıp yakarmaya başlar. Boşver bu tip insanlardan yakanı kurtardığına sukret

Aşkın öne geçmiş .... inş hep mutlu olursun, bazen eşinin yüzüne vurduğun oluyor mu yaşananları ? Gebelikte İnan’a daha hassas oluyor ya ne bileyim bazen bunalım geliyor mu eskiler canlanıyor mu ?

Yani bebegimle o kadar ilgiliyim ki suan hic birseyi kafama takip kendime dert edemiyorum bunalmaya firsatim yok cunku hep aman ona bsy olmasn aman kendimi uzmiyim esmde oyle size birsey olmasn dyp duruyo buda beni mutluluga itiyor yaslarmz daha cok kucuk olgunlasmasini bekledm . Elbette herkes sorun yasar bazi insanlar degismez bazilarina ise anlik bir kaza bi olum yada bir terkedis yeter. Pisman oldgunu gordgm icin mutluyum ve gecmisi kurcalamak bebegimle kendimi uzmekten baska bi ise yaramaz diyip yasadigim su guzel hamileligin tadini cikariyorum vajinismuslu olupta cocuk hasretiyle insan yasayinca bu anlari dert etmiyor ama burda bosanan arkadas icin cok dua ettm hamile olanlarin duasi kabul olurmus ins onunda karsisina onun gibi biri cikar mutlu olur. Sonucta bazi insanlar icin mucadele edilir bazilari icin ugrasilmaya bile degmez. Demek ki arkdsin esi degmeyen biriymis. Ben esimi seviyordum deger verdm ugrastm basardim. :) allah herkesin yazgisini kaderini guzel eylesin

Yani bebegimle o kadar ilgiliyim ki suan hic birseyi kafama takip kendime dert edemiyorum bunalmaya firsatim yok cunku hep aman ona bsy olmasn aman kendimi uzmiyim esmde oyle size birsey olmasn dyp duruyo buda beni mutluluga itiyor yaslarmz daha cok kucuk olgunlasmasini bekledm . Elbette herkes sorun yasar bazi insanlar degismez bazilarina ise anlik bir kaza bi olum yada bir terkedis yeter. Pisman oldgunu gordgm icin mutluyum ve gecmisi kurcalamak bebegimle kendimi uzmekten baska bi ise yaramaz diyip yasadigim su guzel hamileligin tadini cikariyorum vajinismuslu olupta cocuk hasretiyle insan yasayinca bu anlari dert etmiyor ama burda bosanan arkadas icin cok dua ettm hamile olanlarin duasi kabul olurmus ins onunda karsisina onun gibi biri cikar mutlu olur. Sonucta bazi insanlar icin mucadele edilir bazilari icin ugrasilmaya bile degmez. Demek ki arkdsin esi degmeyen biriymis. Ben esimi seviyordum deger verdm ugrastm basardim. :) allah herkesin yazgisini kaderini guzel eylesin
Allah daim etsin mutluluğunu,
eşinle evlatlarınla inş. hep mutlu huzurlu ol...
bana da çok dua eder miisn peki evlat sahibi olmam için:)

Bizlerde aneyiz ilerde evlatlarımızı kendimize böyle bağlı çocuklar değil,ailesine sahip çıkıp anne babasını seven sayan ama eşini dinleyen evlatlar yetiştirmeliyiz.Bu bir annenin ve çocuğun karşılıklı hastalıklı bağımlılıklarından kurtaralım lütfen.O erkek evlat da mutsuz oldu ,kız da mutsuz oldu kimse böyle bir hayatı haketmiyor.Allah yardımcın olsun inşallah senin değerini bilen kendine güvenen akıllı bir insan karşına çıkar daha da çok gençsin üzme güzel canını.Hayatta herşey insanın başına gelebiliyor.Sağlığına bak moralini yüksek tut inşallah çalışır iyi yerlere gelirsin o da sana karşıdan ööyleee bakıp kalsın

Hiç kimse ayrılmak için evlenmez herkes mutlu olmak ister ama bazen öyle şeyler geliyor ki insanın başına ayrılmak en doğrusu oluyor. Erkek eşi ve ailesi tarafında dengeyi tutmalı yoksa kötü sonuçlar çıkıyor hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin.

Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Bende gecen ay bosandim. Mahkeme cikisi esimde cok kotuydu. Ailesine duskun cok bencil bi insandi. Surmesi imkanszdi ama en zoruma giden surmesi icin hic mucadele etmedi isine gelirse tavrinda kustah oldu hep. 1.5 ay oldu ayri sehrlirlerdeyiz severek evlendim uzgunum atlatrmym gecer mi bilmiyorum ama zor gunler. Hele mahkeme cok zor Allah yardmcmz olsun

Hayirli olsun canim , ayrılık sebebimiz ayni nerdeyse , bir turlu ailesinden ayrılmayan , evli oldugunun bilincinde olmayan , biz annesi , evli ablası olmak üzere 3 lu bir hayat yaşayan biriydi .
Çalışıyor musun bilmem ama eğer ki çalışmıyorsan hem ne bir iş bul ayrı eve geç derim . Bu durumu çok daha güzel atlatırsın böylece ben de 2 ay içinde anlaşmalı boşandım ,
Bizim mal paylaşımı biraz uzun surdu yoksa bir haftada boşanacaktık .
1 ay içinde de ayrı ev tutup yaşamaya başladım aileme yakın .
Babam basta istemedi tek başıma buNu atlatamayacagiMi düşündü herhalde :)) simdi çok mutlu iyi ki ayrı eve geçtim diyor . Çünkü çok mutluyum , ailem is arkadaşlarım sürekli yanimda gelip gidiyorlar .
Ana kuzuları olmadan böyle bir hayat daha inan ki ,
Ne zaman üzülürsen aklına gelirse burdayiz bize yazabilirsin .
Bir zaman sonra acın hafifleyecek , bitecek demiyorum sonuçta benim gibi sen de severek ayrıldın .
Severek ayrilmak ne kotu degil mi

Tek sıkıntı ailesine gitmek değildi :) Ailesinin bana olan tavrı eşimin hataları bile savunması. Kv nin benim sözümden çıkmaz oğluşum boşatırım sizi deme cürreti vs birsürü sayabilrim. Bende her türlü şeyi denedim ama eşime aile öyle bir aşılanmış ki başka şeyleri aşılayamadım ona. Romantizim,erotizm pek etkili olmadı.

Aynı sorun bende de var.
9 lafı bana görümcem dedi.
Bende gidip gelmeyi azalttım.
Aradıklarında geç actim aramadım. Vs.
Ilk 3 e sonra 1 e düşürdüm.
Bu hafta misafirleri var diye her gün gitmemi istedi.
Bende gittim ama bugün gitmiyorum babamneme geldim

Ayni sorunlari bende yasadim evimiz trafiksiz arabayla 15dklik yol iken surekli orda kaliyorduk ama ben gidip kaynanamla kayinpederimle herkesle tek tek konustum. Esimde hic duzelmedi onlarda. Ama mucadele ettm. Birde benim basimda vajinismus illeti vardi kocamla aramz hep bozuktu ama dayandm . Yuvam yikilacak yapmayn kalin demeyin esim eve gec geliyoe hafta sonu hafta ici hep burdayiz diyip durdum cocugum olmuyo boyle yapiosunuz diye bahane ettim. En son artk dayanamadilar vazgectiler. 1.5 seneden sonra vajinismusu yendim 2.5 senelik evliykende hamile kaldim. Simdi 3e girmek uzereyiz bebegimin dogmasina 4 ay kaldi. Esim artk daha bana duskun oldu daha evcil oldu. Bosanmak cozum degil inan benim esim bagiriyordu cagiriyordu babamin evine 2 kere birakti beni. Ama ben hep sabrettm keske bosanmasaydiniz severek ayrilmakta zor. Allah yardmciniz olsun peki esinizin ailesi hic engel olmadi mi bosanmaniza demek ki onlarda istedi bosanmanizi. Cunku ben bosanma davasi acmadm ama bosanicam boyle devam ederse dedigim gibi kayinpederim esimi kovdu gidin kendi evinize dedi. Engel oldu buna keske buyukler size yardimci olsa cok yenisiniz bizim gibi. 25 yasndaydm bende. Allah kalbinizi kaderinizi guzel eylesin

Aynen bizde çok kavga ettik
Çocuk diye diretmişlerdi.
Sağolsunlar yanlarında kavgadan dolayı sınır harbi yaşayınca kaynanam eve gitmeyin dedi.
Buraya gelmek yuvanızı bozcaksa gelmeyin evinizde iyi olun dedi.

Su kabile olayi hem sinirlerimi bozdu hemde 2 gündür gülüyorum.... biri de kendi kabilesinden kiz alsin yazmis :KK49::KK49: Valla iyi ki bosanmissiniz bunla 15 yil da evli kalabilirdiniz suan en iyi yapcaginiz sey toparlanip kendinize gelip kpss ye hazirlanmak.... Guclu kalin mutlu olun :nazar::nazar: Demesi kolay diye de dusunmeyin benimde 1 ay kaldi bosanmama

Back