- Konu Sahibi leylalilayn
Gitsin annesiyle teyzesiyle dayisiyla otursun bakalim mutlu olacak mi daha cok gencsin calismiyorsan bi ise gir kafan dagilir rabbim bundan sonraki hayatinda guzellikler yasatsin insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daim etsin mutluluğunu,
eşinle evlatlarınla inş. hep mutlu huzurlu ol...
bana da çok dua eder miisn peki evlat sahibi olmam için:)
Aynen bizde çok kavga ettik
Çocuk diye diretmişlerdi.
Sağolsunlar yanlarında kavgadan dolayı sınır harbi yaşayınca kaynanam eve gitmeyin dedi.
Buraya gelmek yuvanızı bozcaksa gelmeyin evinizde iyi olun dedi.
Bence bazi erkekler evlenmemeli...Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Çok aynıyız. Özelden yazabilir miyim?Bende gecen ay bosandim. Mahkeme cikisi esimde cok kotuydu. Ailesine duskun cok bencil bi insandi. Surmesi imkanszdi ama en zoruma giden surmesi icin hic mucadele etmedi isine gelirse tavrinda kustah oldu hep. 1.5 ay oldu ayri sehrlirlerdeyiz severek evlendim uzgunum atlatrmym gecer mi bilmiyorum ama zor gunler. Hele mahkeme cok zor Allah yardmcmz olsun
Çok teşekkürler canim , çok cok aminsenin hikayeni çok net hatırlıyorum,
mutlu olduğuna sevindim,
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni
Boşandınız . Olan oldu ve artık geriye bakmak yanlış olur . Evliliği kurtarmak için birşey yapmamış eski eşiniz . Ağlaması da ne yazıkki fayda sağlamaz . Güzel günler olsun önünüzde .Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Canım boşanma dilekçeni verdikten ne kadar sonra boşanma gerçekleşti uzun suren bi süreç değil sanırımBugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
20 şubatta Dilekçe verdik. 28 Şubatta mahkeme gerçekleşti. Ama her iki taraf anlaşmalı olursa bu şekilde kısa oluyor.Canım boşanma dilekçeni verdikten ne kadar sonra boşanma gerçekleşti uzun suren bi süreç değil sanırım
Boyun eğmediğim için bana . Başka kapıya da gitsen mutlu olamazsın dedi
Aslında kızlar aileye düşkün olur derlerde bence tam tersi ya. Ben evimden gelin çıktım ama eşim evinden damat olarak çıkamadı bir türlü hala evin küçük oğlu.