• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım .!

Gitsin annesiyle teyzesiyle dayisiyla otursun bakalim mutlu olacak mi daha cok gencsin calismiyorsan bi ise gir kafan dagilir rabbim bundan sonraki hayatinda guzellikler yasatsin insaallah

Aynen bizde çok kavga ettik
Çocuk diye diretmişlerdi.
Sağolsunlar yanlarında kavgadan dolayı sınır harbi yaşayınca kaynanam eve gitmeyin dedi.
Buraya gelmek yuvanızı bozcaksa gelmeyin evinizde iyi olun dedi.

Aynen canm artk bak mesela suan gece 1.28 ben evime yeni grdim kaynanamlardan geldm oncedem saat 11de basliyorlardi kalin demeye simdi herkes evinde olsun mutlu olsun gozuyle bakiyorlar. Bebegimin cinsiyetini bugunde ogrenemedim gostermiyor bizimkisi. Kaynanam kayinpederm kacar kez aradilar ilgililer. Boyle tatli tatli uzaktan daha guzel. Ic iceyken hersey berbat kavga kiyamet. Ama bende emek verdm vazgecmedm bunu gorduler. Esimi sevdgmi deger verdgmi gorduler. Bosanmak tabiki kadinin hakkidir. Erkek doverse kufur hakaret aldatma olursa tabiki bosanrdim. Ama esim ailesnde fazla kalmak istedi yok kaynanam laf soktu ne blm bi anlk kizgnlikla beni babamn evine birakti diye ayrlmadm. O hatasini anladi geldi ailemden ozur diledi soz verdi bir daha yapmadi yapsaydi tabiki farkli olurdu. Ama ben esimi hep sevdm deger emek verdm. Ugrasirim basarrm mutlu olrz dedm. Yuva kurmak zor. Yikmak kolay derler. Allah herkesin yuvasini daim etsin simdi bebegimle esimle cok mutluyum. Allah herkesin gonlune gore versn bosanan arkadasa da guc ve mutluluk daim etsin

Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Bence bazi erkekler evlenmemeli...

Bende gecen ay bosandim. Mahkeme cikisi esimde cok kotuydu. Ailesine duskun cok bencil bi insandi. Surmesi imkanszdi ama en zoruma giden surmesi icin hic mucadele etmedi isine gelirse tavrinda kustah oldu hep. 1.5 ay oldu ayri sehrlirlerdeyiz severek evlendim uzgunum atlatrmym gecer mi bilmiyorum ama zor gunler. Hele mahkeme cok zor Allah yardmcmz olsun
Çok aynıyız. Özelden yazabilir miyim?

Ayni seyler benim de başıma geldi üstelik 3 haftalık sözlüyken kalkti yüzüğü atti annesi ablaları abileri en ufak tartışmamızı bile biliyorlardı ne kadar plan yaptıysak hepsini değiştirdi ailesine uymuyor diye her neyse anlaştıysak birileri müdahale etti adam kendi kararını kendi veremez oldu....
bu erkekler neden boyleler ? Niye hiç kendilerini düşünmüyorlar az biraz sahip çıksalar bize 1 gelseler biz 1000 gidenleriz

Cok üzülüyorum bu duruma... şimdi sizin konunuzu okuyunca muhtemelen bende onla evlenseydim benimde başıma bunlar gelicekti :(

Bugün boşandım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliydim.Atanamayan sağlık teknikeriyim. Burada önceki konularımdan bilenler bilir. Öncelikle Eşimi severek bıraktım bilmiyorum ama onu görünce üzüldüm bugün. Tek sebep eşim ve ailesi arasında denge kuramamasıydı. Sürekli mıçmıç ailesinin içinde oluşumuz,evi otel gibi kullanışımız, aile bireylerinin beni hor görmesi küçük görmesi vs sebeplerdi. Eşim ailesine aşırı düşkün birisiydi . Ne yaptıysam da onu kendi evimize çekemedim. yine o sofra yine ordaki yatak. İstisnasız her gün annenin evine gelen teyzeler,dayılar ,kuzenler enişteler. Yahu bu insanların hiç mi işi yok derdim ama onların kültüründe herşey kabile ile yapılırmış bunu anladım. Velhasıl Kasım ayından beri eşimden ayrıydım evi terk ettim. Geri dönmem için bir kez geldi ama hiçbirşeyi değiştiremeyeceğini benim görmezden gelmem geretiğini söyledi ve gitti. Sonrada ben evliliğim için adım attım sıra sende dedi. Bende bu bir adım sayılmaz dedim çünkü öyle. Ardından geçen hafta ona Başka bir şehire taşınalım, evliliğimizi kurtaralım dedim. Çok sert ve net bir şekilde ASLA dedi. Beni ailemden ayıramazsın, sen kendini yanlış kişilerle kıyaslıyorsun dedi ve çok kırıldım gidip davamı açtım. bugun de boşandık. Mahkeme çıkışı eşim hüngür hüngür ağladı ben böyle olmasını istemezdim dedi para ev araba vs teklif etti saçmaladımı neden böyle yatı bilmiyorum. Seviyorsa neden ayrıldı. Kaybetmekten hiç korkmuyordu. Artık boşandım . Boşananlar veya hayat tecrübeleri olanlar bana neler öneririsiniz?
Boşandınız . Olan oldu ve artık geriye bakmak yanlış olur . Evliliği kurtarmak için birşey yapmamış eski eşiniz . Ağlaması da ne yazıkki fayda sağlamaz . Güzel günler olsun önünüzde .

Canım boşanma dilekçeni verdikten ne kadar sonra boşanma gerçekleşti uzun suren bi süreç değil sanırım

Boyun eğmediğim için bana . Başka kapıya da gitsen mutlu olamazsın dedi :KK70:

Hayır bak sakın onun böyle demesini umursama. Evet erkekler ailelerine cok düşkün laf soyletmiyor ama yine de yanınızda olmayı deneyebilirdi. Sizin için hic bisey yapmamış en azından gitmeyi haftada 1 e düşürebilirdi. Emin ol herkes o ve ailesi gibi değil. Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Aslında kızlar aileye düşkün olur derlerde bence tam tersi ya. Ben evimden gelin çıktım ama eşim evinden damat olarak çıkamadı bir türlü hala evin küçük oğlu.

Hahah :)) ben de annemde ne kinamda ne evden çıkarken ne salonda ağlamadık. Kayinvalidem sürekli agliyordu :))) artık beni nasil kötü biliyorsa oglum gitti diye diye bi hal oldu

tebrik ediyorum çok güçlüymüşsünüz boyun eğmemişsiniz temizce hallolmuş Allah bundan sonra karşınıza hep iyi kişileri çıkarsın çok mutlu olun inş.

Tuzunuz kuru anlaşılan bide bu adamına düşüpte kendi iyiliğinden sanan hatunlara uyuz oluyorum iyiyle herkes geçinir iş aksiyi yola getirmekte huysuz bi adama düşünde görün bakalım ne oluyor.

Back