• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veee yolun sonu....

O başka kadınlarla oldum itirafını yaptığı mesajı asla silmeyin, mahkemede delil olarak kullanın. Yüklü bi tazminat davası açın, süründürün bu haysiyet yoksunu akıl hastasını. Laflara bak, evlenirken her şey güllük gülistanlık evlendikten sonra mı aklına düşmüş eski eşinizle yaşadıklarınız? Ekmek diye domuz etiyle beslemiş anası bunu. O lafları normal bir er kişi edemez zira.

Size hiç haketmediğiniz şeyler yaşatmış. Bence kendi sorunlarını bastırmak için sizinle evlenmiş. Kendine göre o sizi bu haliyle kabul etmiş, sizin de 2. evliliğiniz olduğu için onu çekeceğinizi ve kendinin de sizin üzerinde güç kullanacağını düşünmüş. Evet üzücü bir durum ama bu evliliğin bir şekilde bitmesi gerekiyormuş. Çok sabır göstermişsiniz. 3 sene de 3 defa cinsel birliktelik, yaptığı aşağılama, iğrenç muamele dayanılmaz. Sizin de psikolojiniz epey bozulmuştur. Kendinizi epey değersiz hissetmişsinizdir. Yeni bir başlangıç size çok iyi gelecek.
Canim ins yeni bir baslangic yapabilirim hayata karsi hic gucum yok zira psikolojim darmadagin :(

Ben ona s.kin kalkmiyor demisim ya ailece sadece ona takmislar konuyu kendi soylediklerini yemis yutmus ben insan degilim cunku birkere ailesinin ve kendi gozundede ben iliskilerde evlilikte basarisiz bir kadinim :KK43: beni burdan vuruyor.Dun koskoca kiz kardesinin abimin pesini birak yazmasi deli etti beni
Yahu onlar buna takmış öbürü başka şeye takmış falan, takmışsa takmış. Adam size ve ailenize etmediğini demediğini bırakmamış yani o... isem bırak beni dediğinizde bırakmış yolda işte bundan da ötesi mi var. Siz olan şeyi söylemişsiniz ki dünya kadar kışkırtma var önünde. Ne daha bunu takıyorsunuz, ananıza babanıza ailenize küfürün sonu yok, kardeşi abimin peşini bırak dedi diye mi takıldınız?
Allah kurtarmış sizi dua edin. Bütün mesajları vardır elinizde zaten. Beklemeyin bile gidin kendiniz açın davayı yarın. Sürünsünler.

O başka kadınlarla oldum itirafını yaptığı mesajı asla silmeyin, mahkemede delil olarak kullanın. Yüklü bi tazminat davası açın, süründürün bu haysiyet yoksunu akıl hastasını. Laflara bak, evlenirken her şey güllük gülistanlık evlendikten sonra mı aklına düşmüş eski eşinizle yaşadıklarınız? Ekmek diye domuz etiyle beslemiş anası bunu. O lafları normal bir er kişi edemez zira.
Bankada altinlarimiz vardi kefenin yaparim dio tehdit var cok korkuyorum :( yarin polise gidip uzaklastirma alicam

Canlar bankada altinlarimiz var musterek hesapta onlari benden istedi vermezsen kefen paran olsun dedi tek derdi altin olmus cunku anlasmali bosanayim diyorum cunku yoruldum artik herseyden

Toplum baskisi diye cok korktum cnm :KK43: tekrar baba evine donus cok zor cok :KK43: ama bu adamda curuttu beni
Toplum bir iki konuşur susar.Siz dik durun bakalım kimse ağzını açabiliyor mu? 43 yaşında bu adam.Degismez.Hastalikli aile ilişkileri var.Bir sürü kusurlu davranış..El alem laf demesin diye buna katlanmak zorunda değilsiniz.

Aranızda saygı diye bir şey kalmamış. Eşiniz büyük oranda suçlu. Size bunları yaşatan birine sizin de karşılık vermeniz gerekmiyordu.

Birbirinizle çok fazla seviyesiz şekillerde yüz göz olmuşsunuz. Keşke size ilk bunları yaşattığı andan itibaren boşanmaya kalksaydınız.
Ayrıca anlamadım, evlenirken 2 gün mü konuştunuz görüştünüz? Hiç mi ters bir hareketi olmadı size? Bile bile lades demek oluyor eğer öyleyse.

Canlar bankada altinlarimiz var musterek hesapta onlari benden istedi vermezsen kefen paran olsun dedi tek derdi altin olmus cunku anlasmali bosanayim diyorum cunku yoruldum artik herseyden
Şu an vermek zorunda kalsanız bile -ki o tehdit mesajını da tutun- işlemi elden yapmayın. Bankada kaydı olsun. Davada istersiniz tehditle zorla yaptırdı diye paşalar gibi de öder. Elden hiçbir işlem yapmayın ama zorunda kalsanız bile. En kötü senaryoda diyorum. Telefonlarını açmayın yazmak zorunda kalsın ya da açarsanız bile ses kaydı alın hepsi delilli dursun.

Aranızda saygı diye bir şey kalmamış. Eşiniz büyük oranda suçlu. Size bunları yaşatan birine sizin de karşılık vermeniz gerekmiyordu.

Birbirinizle çok fazla seviyesiz şekillerde yüz göz olmuşsunuz. Keşke size ilk bunları yaşattığı andan itibaren boşanmaya kalksaydınız.
Ayrıca anlamadım, evlenirken 2 gün mü konuştunuz görüştünüz? Hiç mi ters bir hareketi olmadı size? Bile bile lades demek oluyor eğer öyleyse.
Bir yil tanisma surecimiz oldu ama asla bu tarz bir hakaret etmedi kadina siddet olmaz dedi ailesine bukadar bagli da degildi keske bastan gorseydim inan evlenmezdim cunku birde 2.evlilik :(

Şu an vermek zorunda kalsanız bile -ki o tehdit mesajını da tutun- işlemi elden yapmayın. Bankada kaydı olsun. Davada istersiniz tehditle zorla yaptırdı diye paşalar gibi de öder. Elden hiçbir işlem yapmayın ama zorunda kalsanız bile. En kötü senaryoda diyorum. Telefonlarını açmayın yazmak zorunda kalsın ya da açarsanız bile ses kaydı alın hepsi delilli dursun.
Canim evde 200 tl vardi benimde yerini bildigim mutfak masrafi icin ben zaten maasimi ona veriodum dun ben ise geldim eve gitmis ben yokken bende engelli oldugu icin yoneticimi ve bir is arkadasimi aramis parami calmis diye sonra bir baktim kardesi yaziyor abimin parasini almissin dus yakamizdan diye

Bir yil tanisma surecimiz oldu ama asla bu tarz bir hakaret etmedi kadina siddet olmaz dedi ailesine bukadar bagli da degildi keske bastan gorseydim inan evlenmezdim cunku birde 2.evlilik :KK43:

ANladım, peki aileniz nasıl karşılıyor bu durumu? onlar da size laf ediyor mu 2. evlilik yüzünden vs.? Eğer öyleyse zor olur. Her şeye rağmen yine de size hakaret edilmesine izin vermeyin. O size binlerce şey söylemiş, size saygısı kalmamış. Boşanın gitsin. Zaten şu durumda devam edilecek bi ilişki bile yok ortada... her şeyde vardır bir hayır.

Attığı mesajları silmeyın delil onlar ayrıca zirnik vermeyin bu terbiyesize güçlü durmaya çalışın alın hakkınızı

ANladım, peki aileniz nasıl karşılıyor bu durumu? onlar da size laf ediyor mu 2. evlilik yüzünden vs.? Eğer öyleyse zor olur. Her şeye rağmen yine de size hakaret edilmesine izin vermeyin. O size binlerce şey söylemiş, size saygısı kalmamış. Boşanın gitsin. Zaten şu durumda devam edilecek bi ilişki bile yok ortada... her şeyde vardır bir hayır.
Cnm ailem arkamda sukur bosanicam suan oturdugmuz ev kiralikti esyalarim hala orda alsam suc olurmu ki bosanmadan

Canim evde 200 tl vardi benimde yerini bildigim mutfak masrafi icin ben zaten maasimi ona veriodum dun ben ise geldim eve gitmis ben yokken bende engelli oldugu icin yoneticimi ve bir is arkadasimi aramis parami calmis diye sonra bir baktim kardesi yaziyor abimin parasini almissin dus yakamizdan diye
Onun kanıtlayabileceği bir şey yok sallasın dursun hiçbir hükmü yok ben de şimdi burdan diyim madem aaa benim 500 tl param vardı Ozlem8123 çaldı bunu diye. Onları dikkate alma kanıtlasın madem çaldığını davalarda bir kazanımı olacak olan kişi ispatla yükümlüdür. Ama tek sıkıntı işinize bile yansıtması olayı. Buna 1-2 göz yumarlar sonunda eh senin psikopat kocanla mı uğraşcam be diyebilirler yani hoş ithamlar da değil yaptıkları. O nedenle acilen önünü alman lazım uzaklaştırma kararı aldır, bu durumdan da bahset. Yakınındakilere de ulaşmaya çalıştıkça ceza alacaktır.

200 tl icin almadigim halde sirkette yoneicimi is arkadasimi arayip parami aldi demis gorumcemde yazio abimin parasini almissin vs
Yazsın dursunlar duymayin bir süre .dertleri para ise canlarını parayla yakın .herkes yaptığı eziyetin bedelini maddi manevi ödemeli

2 3 5. Evlilik bu kimseyi ilgilendirmez bence mesajı sakla ve şikâyet de et
Sen kimsenin oglusunu avutmak için evlenmedin kimseye ikinci kez güvenmedin

Canım günaydın. Ben seni hatırlıyorum inan ben birinci evliliğim bitmesin diye çok çırpındım. Ne gurur kaldı ne özsaygı. Sen bitmesin dşye uğraşmışşın. Ama senin anlattıkların inanki çok çok ağır şeyler. Senin bu şekilde söylemen tamam yanlış ama o kadar lafın ardından hangi insan bana taş atana ben gül atayım diyip iyi yaklsşabilirdi. Bi erkeğin karısına namusla ilgili küfür etmesi ne demek ya ne demek. Aynı benim eski eş ve ailesi gibi. Sadece suç bastırmaya calısıyolar seni suçlu hissettirirp kendilerini aklayacaklar. Sen o lafı durduk yere söylemedin önü var arkası var muhabbetin. Sen kendin daha iyi bilirsin ama böle Bi psikopatla yaşayamazsın hayatın zindan olur. Cinsellik yok, ilgi alaka yok, sevgi yok saygı yok, ee neden niye çekesin ki, sırf 2.evlilik diye çekme kendine yapma. Ve dik dur kendini de suçlu hissetme onların oyunlarına gelme. Allahım yardımcın olsun inşşallah

Back