Onlar nasıl kelimeler. Bu ilişkide saygı,sevgi hiçbirşey yok. Boşanmanız gerek ama siz boşanmacaksınız gibi.Canim zaten cocugumuz olmasi ihtimali yoktu 3 yillik evlilikte ilk 1 yil 3 kere birlikte olduk sonrasi yok otobanda arabada bana orospu fahise deyince madem orospuyum indir dedim indirdi
Altınlarını da al tazminatta talep et bence ama öncelikle uzaklaştırma kararı aldır. Elinde sana yaptığı zulmü ispatlayacak mesaj vb gibi deliller de varsa zatan dava sürecinde çok zorlanmazsın. Sen de çok büyük zarar oluşturduğu için manevi tazminat hakkın.Eski avukatimi aradim simdi gofustuk sali gunu saat 14.00 randevu verdi tazminat acayimmi yoksa sadece altinlarla bitireyimmi
boş verin kurtulduğunuza sevinin verilmiş sadakanız varmış ablacımIyigeceler kk bayanlari 2.evliligini yapmis 3 yildir kaynana ve gorumceyle ugrasan ama herseyimizi cocuk gibi ailesine yetistiren bir esim vardi di diyorum cunku bosaniyoruz 2.yikim 2.cokus oldu benim icin
Cocugum yok esimdeki sikinti nedeni ile tup bebek denedik tuttu fakat 7 haftalikken dustuesimin ilk evliligi bu arada
Esim en ufak sorunumuzu annesine kizkardessine anlatan bir tip bu arada yaslarimiz ben 39 o 43.
En son bir kavgada annesine yemege gitmedim diye beni otobanda indirdi.ama bana aileme cok ciddi hakaretler etti 2.evliligim diye bana yapmadigini birakmadi bel alti vurdu.Her kavgada gunlerce evi terketti evi terkedincede korkuyorum diye evde yalniz camima tas atti elektrigi salterden kapatti
Her kavgamizdada ailesi mudahil oldu sanki 3 kisiyle evlenmistim.en son otobanda biraktiginda olaylar koptu dava actim ailesi kendisi yalvar yakar oldular ben bir salaklik yaptim 2.evliligim toplum baskisi olur diyede affettim
Aradan 3 hafta gecti araba alalim dedi tmm dedim senin uzerine olsun dedi tabi bende dugunde takilan 45 bin makimum 50 bin tl lik takilarimi vericektim oda 40 bin kredi cekti
Neyse arabada 100 kusur fiyat dedimki yetmes halledriz dedi bu arada evim kira esimin ailesinin durumu cok iyi 4 ev var bana birsry yok 2.evlilik ya beni yiyici sandilar oysaki maasimi bile ortaya koyan masrafsiz bir kadinimdir
Babasi aradi ve arabayi kacirmayin vs dedi dedimki eksik kalio para vs dedi oglumda para var evet dedim kredi disinda 6 bin var yok dedi 10 bin var haberim yok bu paradan neyse esime sordum 6 bin benim 4 bin annem verdi dedi ama annesinin vermedigine cok eminim dedimki maasimi ortaya koyuyorum sana veriyorum sen benden herseyi saklio gibisin dedim ve benden cok begendigi arabayi ailesine anlatio danisio vs
Teli suratima kapatti ve bana bel alti eski esimin bana cok iyi yaptigini benim hakettigimi kimbilir kimlerle dusup kalktigimi ailemin namusuna kardeslerimin namusuna agir hakaretler etti en son da 3 yillik evliligimizde seninle cinsel iliski yasamamamin nedeni senden tiksinmem aslinda baska kadinlarla birlikte oluyordum demesi temiz pak giyinen bir kadinimdir ve hijyenime hep dikkat etmisimdir kendide derdi
Bu lafindan sonra bende cok agir bir cumle yazdim ona biz 3 yildir 3 kere birlikte olduk cunku ben seni 3 yildir idare ettim tedavi ol dedim doktor arastirdim bunuda gectim maneviyat bekledim dedim sen bana tiksiniyorum diyorsun oylemi senin kb da kalk.yan seyin baskasinami kal.yor dedim cunku canimi acitti
Bu mesajimi babasina ailesine okutmus bana dedigi tiksiniyorum kahpe or.pu ka.ar annesi kahpe kardesleri kahpe kenar mahalleli ackopek dedigini okutmamis
Simdi ailece beni bosuycaklarmis ben nasil bir kadinmisimda o lafi dermisim oglu hastaymis ben yuzune vurmusum 4 gundur eve gelmedi sirketten arkadaslarimi arayip rahatsiz ediyor benimle ilgili konusuyor bosuycam onu vs dunde beni tehdit etti mesaj atarak bankadaki altinlari sana vermicem kefen paran olucak kork bundan sonra basina neler gelicek vs kardeside bana yazio abimin pesini birak diye
Cok yoruldum kizlar cok davayi pzt acmayi dusunuyorum
Benim ilk evliligimide sir gibi sakladilar herkesten sanki suc isledim az once cok yakin arkadasi hergun 1 saat gorustugu nikah sahidimiz cocuk bana yazdi araba alicaktik ya arabayi o bulmustu ex esime aramis ulasamamis beni ariyor yanindami diye yok dedim ama gercekten haberi yokmus dun aksam konustuk 1 saate yakin olaylardan bosanmadan hic bahsetmedi dedi bende anlattimAltınlarını da al tazminatta talep et bence ama öncelikle uzaklaştırma kararı aldır. Elinde sana yaptığı zulmü ispatlayacak mesaj vb gibi deliller de varsa zatan dava sürecinde çok zorlanmazsın. Sen de çok büyük zarar oluşturduğu için manevi tazminat hakkın.
Cnm cok dengesizdi ailesiyle iyiysem benden iyisi yoktu kotuysem benden kotusu yoktu isimi hayatimi mahvetti bakalim avukat nasil bir yol gosterecekAltinlarinizi alin.
Tazminat olayi durumunuzu daha beter hale getirecekse bosverin.
Cok acele ediyordunuz ara veremeyiz tup bebeği hemen yapmamiz lazim diye.
Bi an nasil oldunuz boyle..her serde bi hayir varmiş. En temiz nasil kurtulacaksaniz oyle kurtulun.
Eski avukatimi aradim simdi gofustuk sali gunu saat 14.00 randevu verdi tazminat acayimmi yoksa sadece altinlarla bitireyimmi
Gerçekten ben de bunu düşünüyordum. Bu kocanız olacak şeyi nerden buldunuz. Çok aradınız mı?Sen bu adami(?) nereden buldun, gozunu seveyim. Kac kurtul bu yaratiktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?