Veee yolun sonu....

Canim zaten cocugumuz olmasi ihtimali yoktu 3 yillik evlilikte ilk 1 yil 3 kere birlikte olduk sonrasi yok otobanda arabada bana orospu fahise deyince madem orospuyum indir dedim indirdi
Onlar nasıl kelimeler. Bu ilişkide saygı,sevgi hiçbirşey yok. Boşanmanız gerek ama siz boşanmacaksınız gibi.

Allahım ne cibiliyetsiz kansız serefi bozuk insanlar var. Allah onu bildigi gibi yapsin insallah hastalikli ruh. Bu adami hayatinzdn def edin bunun gibiler caniniza kast eder bir diremde vicdanlari sizlamaz

Koca adam 41 ergen durumlara çok şaşırdım boşan kurtul kimseye muhtaç değilsin işin gücün var bu ergenusları mı çekeceksin aaaa ne kadar ayıp yaa

Uzaklaştırma kararı da öıkart tehdit ediyor

Eski avukatimi aradim simdi gofustuk sali gunu saat 14.00 randevu verdi tazminat acayimmi yoksa sadece altinlarla bitireyimmi

Eski avukatimi aradim simdi gofustuk sali gunu saat 14.00 randevu verdi tazminat acayimmi yoksa sadece altinlarla bitireyimmi
Altınlarını da al tazminatta talep et bence ama öncelikle uzaklaştırma kararı aldır. Elinde sana yaptığı zulmü ispatlayacak mesaj vb gibi deliller de varsa zatan dava sürecinde çok zorlanmazsın. Sen de çok büyük zarar oluşturduğu için manevi tazminat hakkın.

boş verin kurtulduğunuza sevinin verilmiş sadakanız varmış ablacım

Benim ilk evliligimide sir gibi sakladilar herkesten sanki suc isledim az once cok yakin arkadasi hergun 1 saat gorustugu nikah sahidimiz cocuk bana yazdi araba alicaktik ya arabayi o bulmustu ex esime aramis ulasamamis beni ariyor yanindami diye yok dedim ama gercekten haberi yokmus dun aksam konustuk 1 saate yakin olaylardan bosanmadan hic bahsetmedi dedi bende anlattim

Altinlarinizi alin.
Tazminat olayi durumunuzu daha beter hale getirecekse bosverin.
Cok acele ediyordunuz ara veremeyiz tup bebeği hemen yapmamiz lazim diye.
Bi an nasil oldunuz boyle..her serde bi hayir varmiş. En temiz nasil kurtulacaksaniz oyle kurtulun.

Cnm cok dengesizdi ailesiyle iyiysem benden iyisi yoktu kotuysem benden kotusu yoktu isimi hayatimi mahvetti bakalim avukat nasil bir yol gosterecek

İsin var meslegin var uğraşıp durma bunlarla. Önüne bak be bacim kac kere dedik sana. Akillanmayip bir de araba vs islerine girmissin. Enayi yerine konuyorsun hala akillanmadin. Yaziktir günahtır kendi kendinin hakkina giriyorsun.

O mesajlar duruyor degil mi? Silmeyin ekran goruntusunu alin. Isinize yarayacak.
Takilari da taki davasiyla alirsiniz ama dugun cd sinin bir kopyasini mahkemeye delil sunun ya da dugun fotografi da olabilir ama fotografta tum takilar gozukmeyebilir. Cd daha iyi.
Bu adamla olmaz. Saygi kalmamis cunku. Bosanmanin ilki ikincisi deye dusunmeyin. Adam adam degil. Bundan sonra yapilacak tek sey onu ve ailesini her yerden engelleyin. Cunku sizi kiskirtip ses kaydi alabilirler. Tum yazdiklarini da ekran goruntusu alip kendinize mail atip saklayin.

Sen bu adami(?) nereden buldun, gozunu seveyim. Kac kurtul bu yaratiktan
Gerçekten ben de bunu düşünüyordum. Bu kocanız olacak şeyi nerden buldunuz. Çok aradınız mı?
Ama vallahi de aransa da bulunmayacak bi şey.

Sizin için üzüldüm. Talihsizlik olmuş. Evlenmeden önce nasildi. Hiç anlayamadınız mi bir anormallik olduğunu. Ya da ailenizden hir anormallik olduğunu hisseden çıkmadı mı?

Herhalde bu şey tam bir istanbul beyefendisi gibi görünmüyordur.

Yemin ederim okurken tırnaklarımı kopardım sinirden. Sonra attığınız mesajı okurken ferahladım. Oh olsun. Hiçbir şeyden korkmayın çalışan insansınız. Konuşmaya devam ederse siz de herkese erkek olmadığını söylersiniz. Öyle dala böyle ağaç!

ne kadar kanıtınız varsa toplayıp boşanın ve yazdıklarından dolayı da ayrıca tazminat davası açın bence.
43 yaşında evindeki herşeyi anasına anlatan, cinsel anlamda sorunlu biri zaten psikolojik olarak da ciddi sorunludur.
umarım tez zamanda kurtulursunuz.

O kiz kardese sadece insallah abin gibi bir kocaya dusersin derdim. Yatip kalkip da boyle dua ederdim. Kiz bunlar ailecek manyak. Kurtulduguna sukretmelisin. Allahin sevgili kuluymussun. Bosa bunu. Msjlari duruyorsa da mahkemede kullan. Baskalariyla yattigina dair msjlarlarini.

Ya elinizde para yok ve halen o sevmediğin ailesinden medet ummuyorsun. Niye? Sirf araba modelini yükseltmek için. Annenden bile para istiyorsun.

Hep daima yanliş kararlari aliyorsun. Tipki bu evlilik gibi. Yani evet eşin en iğrenç şeyleri yapmiş, cahillikte, kötü kalplilikye resmen nirvanaya ulaşmiş adam.

Ve sen halen kayin aileyi suçluyorsun. Etraflica, mantikli düşünemiyorsun ve bu seni hep yanliş kararlar almaya sürüklüyor.

Bu adam evlenmeden öncede cok cici, modern bir adam değildi. Inanmam yani.

Neyse ki boşanman isabet oldu. Bir daha hayatinda büyük kararlar aldiğinda, etraflica düşün. Mantiğini kullan. Elalemi, instagrami hiç düşünme.

Tazminatı falan boş verin, her şey beklenir bunlardan, başınızın gözünüzün sadakası olsun. Altınları isteyin yeter.
Kendi kazancınız varmış, kurtulmaya bakın bir an önce.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…