• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee jale'nin Düğün Fotoları

herşey çok güzel ve kaliteli görünüyo hayatım düğünün çok güzel dillere destan bir düğün olmuş resimlerden anladım hakettiğini yaşamışındır yüzünden anlaşılıyo canım allah bir öür mutlu etsin. MAŞALLAHHHHHHH

ahhh ahhh evet dolu dolu süper bir düğün oldu canım cok sağol güzel sözlerin için

nişan resimlerinizi koyduğunuz topikte 24 eylülde düğün fotolarıla burda olacak yazmıştınız

o zamandan beri bekliyorum nihayet eklemişsiniz düğün resimlerini..kaydirigubbakcemile3:lepi:

nişan kına düğün hepsindede çok güzel olmuşsunuz..:::asigim:

Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arda 200 remin hepsini koysaymışsınız keşke :))

aaa hatırlamana cok sevindim tarihi :kedi:
resimlere ekleme yapacağım kısa süre içinde a.s.

çok çok tatlı bi gelin olmuşsun
her şey harika görünüyo allah mesut etsin maşallah diyorum:)

çok yakısmıssınız cokta guzel olöussuunuz tum masallar mutlu bıter sızın masalınız sonsuza kadar mutlu sursun ıns.

birbirinize çok yakışmışınız:nazar::nazar:. allah mutluluğunuzu bozmasın. :Saruboceq:bir yastıkta ağız tadıyla yaşatsın canımalkisalkisalkis

çok güzel görünüyorsunuz canımm Allah bir yastıkta kocatsın huzurla sağlıkla inşallah :1hug:

süper ya bitince üzüldüm masal gibi geldi cokd yakismis gelinligin
mutluluk huzur hic eksik olmasin yuvanizda hep gülünnnnnn insallahhhhh

belli ki her şey çok içine sinmiş, mutluluğun fotolarına yansımış. Allah daim etsin tatlım:nazar:

Back