• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee jale'nin Düğün Fotoları

cnm herşey çooooooook güzel olmuş zemuszemus
ben özellikle gelin saçındaki tokana bayıldım çoook hoş tatlım yaaa
birşey soracağım o taçla çiçek birleşik mi ayrı ayrı alıp birleştirdin mi :utangac:

cok tesekkür ederim canım :kedi:
sacımda taç yok metre işi satılan savaroski taslardan taktık kenarda duran ışıltılı sey ise gelin çiçeğimden bana biraz boş gibi gelmişti sol taraf
çiçekten cok daha güzel durdu a.s.

çok güzel olmuşsunuz canım opuyorumnanaktan sizin gibi mutlu çiftleri görünce acilen evlenesim geliyo.. kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. gülen gözlerinizin ışıltısı sönmesin hiç

canım benim cok sağol doğru insanı bulduysan evlen tabi evlilik güzel a.s.

mutluluğunuz daim olsun inşallah canım maşallah :nazar:
Allah ayırmasın bi yastıkta kocayın inşallah a.s.

Harika olmuşssun büyük bi zevk aldım fotolarına bakarken, Allah mutlu mesud etsin,bir yastıkta kocayasınız:)

çok güzel bir gelın olmussunuz allah mutlulugunuzu daim etsın. ayrıca cok ta yakısmıssınız aman nazar degmesın cnm

Bir ömür sağlık huzur mutlulukla geçsin sizin için..Allah mesut etsin..çok güzel olmuşsunuz..:nazar:

bayıldım bayıldım bayıldım....
Allah gözlerindeki mutluluğu daim etsin...

Nişan saçın da çok hoş olmuş, bende bu tarz birşey yaptırmak istiyorum nişanımda, iyi bir fikir benim için... tam resmini koyabilirmisin?

Back