• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee jale'nin Düğün Fotoları

allah mesut etsin inş çok güzel olmuşsun özellikle saçın topuzun aksesuarların çok hoş gözüküyor benim düşündüğüm modellere yakın temmuzda benimde düğün güzel bi fikir oldu banada opuyorumnanaktan

ne sıkılmasııı.... bayıldım sanaa... muhteşem bir gelin olmuşsun ... hele sen kapıdan çıkarken davul zurnalar falan var ya orda koptum işte..
bende o günü görebilecekmiyimmm.........
enişte beyde çok romantik...kuaföre gülle gelmiş elinde çok takdir ettim yani...
rabbim ayırmasın hep mutlu olun

gelinliğine ,kına kıyafetin çok hoşuma gitti.allah bir ömür boyu mesut etsin.çok güzel bir gelin olmuşsun.

çokk hoş resimler de siz de canım...a.s
ben asıl nineye bayıldım sanırım dans ediyorrr...

ne sıkılmasııı.... bayıldım sanaa... muhteşem bir gelin olmuşsun ... hele sen kapıdan çıkarken davul zurnalar falan var ya orda koptum işte..
bende o günü görebilecekmiyimmm.........
enişte beyde çok romantik...kuaföre gülle gelmiş elinde çok takdir ettim yani...
rabbim ayırmasın hep mutlu olun

ooo cok romantiktir benim kocam hiç sorma kaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederim güzel sözlerin için canım
eminimki daha güzel günler anlar senin olacqaktır
bizde keyifle bakarız fotolarına a.s.

canım cok quzel bı qelın olmussunn o kadar guzell karelerkıı hıc sıkılmadan mutlulukla ızledımm Allahım bı omurr boyu mutluluqunuzu hıcc bozmasınn Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hiç sıkılmadan büyük bir keyifle baktım canım tüm resimelrine hepside harika çok ama çok güzel bir gelin olmuşsun herşey çok güzel yaşanmış belli bir ömür mutluluğunuz daim olsun inşallah tebrikler

ahhh ahhh evet dolu dolu süper bir düğün oldu canım cok sağol güzel sözlerin için

şuna inanki gerçekten içimden geçenleri yazdım ben de nışanlıyım dilerim iyşallah allahım bana da senin gibi güzel bir düğün yaşatsın ama çok istiyorum ya muhakkak birşey çıkar
darısı tüm bekar ve bekleyen nışanlıların başına hayırlısıyla

Mutluluklar dilerim çok yakışıyosunuz....!

(ben hiç böyle şeyler yaşayamıycam ama bakarken özendim :)))

Back