• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee jale'nin Düğün Fotoları

Ayy ne sıkılması daha olsa keşke canımm çoookk güzel olmuşsun bu kadar mı zarif olur bir insan kınandada çok güzelsin Allah sonuna kadar mutlu etsin inş.

çoookkk çooookkk güzel olmuşsun ömür boyu mutluluklarr.. valla kendi adıma söyleyim zevkle baktım resimlerine hiçte fazla değil:):)

kızlar cokk tesekkür ederim hepinize tek tek güzel sözlerininz için
sevindirik yaptınız beni a.s.
mutluluklar paylaştıkca güzel umarım hepimizin mutluluğu sonsuz olur

çokkk güzel herşeyyy:nazar:

harika bi gelin olmuşsun, maşşallah :nazar:

buarada kuaför seçimin çok güzel, kardem iyidir işinde.. yerimseniben

mutluluklar cnma.s.

aa tanıyomusun kaderi gercekten iyi kuaför elinin güzelliğinin ötesinde cokta sıcak samimi
tesekkür ederim

okadar secmeye uğrastımki resimleri sanırım 200 den fazladır seveceğinizi bileydim hepsini koyardım delikafadulden

maşallah tatlım cok seker olmussun ya dılerım hersey yolunda gıder..guzel bı evlılık senle olur..

çokk güzell gelin olmuşsun cnmm maşallh allh nazarlardan saklasın ömür boyu mutluluklar..gülücükleriniz hiç solmasın..

çok güzel olmuşsunuz canım opuyorumnanaktan sizin gibi mutlu çiftleri görünce acilen evlenesim geliyo.. kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin inş. gülen gözlerinizin ışıltısı sönmesin hiç

Çok güzel olmuşsunuz canım, keşke 20 resim daha koysaydın zevkle bakardık. Allah ayırmasın :nazar:

muhteşem bi gelin olmuşsun herşeyinle. maşallah nazar göz değmesin. evliliğinde böyle güzel geçsin ömür boyu.

cnm herşey çooooooook güzel olmuş zemuszemus
ben özellikle gelin saçındaki tokana bayıldım çoook hoş tatlım yaaa
birşey soracağım o taçla çiçek birleşik mi ayrı ayrı alıp birleştirdin mi :utangac:

:nazar::nazar::nazar::nazar:kınandada dügündede ayrı bi güzel olmuşsun çok yakışmışsınız allah bozmasın mutluluklar dilerim hayatım:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back