Ve sonum gene baba evi galiba :(

En buyuk pismanligim zaten. O yaşimi verseler geri once meslek edinirdim

Allah yüregini gönlünü ferahlatsin, hakkinda hayirlisi ne ise seni o tarafa yönlendirsin Rabbim
Canim sen daha cok gencsin, yolun cok basindasin, bu kadar karamsar olma, ne güzel bak düsünmen gereken cocugun v.s. yok, yaptigi terbiyesizlikleri pislikleri ömürünü
ona adayip cürüttükten sonrada görebilirdin... 28 yas nedirki...
aslinda cok sanslisin ama farkinda degilsin

Akıllı kadınsın, bence kendine güzel bir hayat kurmaya bak öncelikle sonra da evlenme meselesini tekrar düşünürsün. Çocuğun da olur inşallah huzurlu bir evde.
Benim icin cok uzak iki kelime artik evlilik ve cocuk su hayatta en cok hayalini kurdugum seylerin olmamasi ne aci. Bir daha kimseye guvenebilcegimi sanmiyrm.

Allahrazi olsun guzel dualarin icin. Evet once olmadigi gibi simdide farkinda degilm ve ömrum geciyo hic ugruna
Asiri derecede karamsarim yillarca yasadiklarimdan

İkinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum seni çok iyi anlıyorum fakat bu adam daha sütten kesilmemiş ömür gecermi sadece bu yazdiklariniz bile ömür geçirmeye değmez
Keşke dememek için acele et derim oda bırak annesini emsin birde oyuncak al bırak kardeşiyle oynar
Ailem üzülmesin 1cisi kötüydü budami kötü demesinler diye mahvolma el konuşur susar bunlar ömür boyu susmaz

Bu kadar eziyeti, aşağılanmayı çekeceğinize baba evine dönmeniz en doğrusu. Kimse üzülmesin diye siz üzülmeyin, yaşadıklarınız çekilecek dert değil. Çok üzüldüm adınıza; hiç kimse böyle şeyleri hak etmez, yaşatanlar beterlerini yaşasın. 'Yastık değişir de kader değişmez' lafı da o kadar dokunaklı ki..

Suscak gibide degiller zaten.

Aldatma ve şiddet var diyorsun. Ozaman boşan hemde biran önce. Ailene durumunu anlat. Ve yaşın gelince, daha çook gençsin. 28 nedirki.. hala okuyabilirsin. Ben okuldayken sınıfımda 50 yaşlarında bi adam vardı. Öğrenmenin yaşı olmaz. Okumak istemiyorum diyorsan, bi mağazada çalışabilirsin. Kendi fikrimce: senin yerinde olsam, şuan eşyalarımı toplar, ailemin yanına giderim. Hemen iş bakmaya başlarım. Allahım hayırlı kapılar açsın sana.

Ahh canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına daha çok üzüldüğüm nokta ise kendini çaresiz hissetmen.’’yastik degisirde kader degismez’’ lafına katılmıyorum.Muhtemelen 2. Evliliğini yaptığın için bundan da bişey çıkmasın diye çok alttan aldın eşin olacak adam da bunu kullandı.Karşı tarafa çaresiz olduğunu hissettirirsen her defasında daha büyük bir olay ile karşılaşırsın.Yaşadıkların normal değil boşansan ailenin tepkisi nasıl olur?Eğer ailen sahip çıkarsa millet ne der diye sakın düşünmeden bir saniye bile devam etme o evliliğe.

Aylarca sirf gorumcemle cok samimi olmadim diye ilgisiz surat asan bi es. Arti bide babasi bir kac kere telefonda bosatirim sizi iyi gecin gorumcenle. Senin yerinde olmak isteyen niye insanlar var diyen bi kayinbaba. Arayip arayip aylarca bunu soylediler bana. Simdi oglunuz beni aldatti dedim.babasi diyoki " sakin surekli sen beni aldattin diye soylenip durma" ustune gitme sabret. Nedesem Allaha birakiyrm

Allahrazi olsun guzel dualarin icin. Evet once olmadigi gibi simdide farkinda degilm ve ömrum geciyo hic ugruna
Asiri derecede karamsarim yillarca yasadiklarimdan
Beterin beteri vardir canim, ben cok daha kötüsünü yasadim. Yillarim gencligim akip gitti. Senin artik karamsarligi birakip gözlerini acma vaktin, zamanakip gidiyor.
Güvenebilecegin yasca büyük akilli tecrübeli biriyle konusup fikir danis ister.
* Sana teselli/fikir olacaksa konumda vardi okuyabilirsin.

Amin Allah razi olsun guzel dualarinz icin

Konunu etiketliye bilirmisn burya okuym

Suscak gibide degiller zaten.
Onları sustur bak hayatına ablacım ne güzel üni kazanmışsin kangren olmuş parmağı kes at ilerisi için bütün bedenine yayilmasin keşke senin yaşında olsam insan daha gözü kara oluyor çocuk yokken bitir bu evcilik oyununu bir abla tavsiyesi adam aldatıyor ve devamda edecek

Kesinlikle aynen oyle oldu alttan aldim bundanda bi puruz cikmasin diye ama olmuyo olmuyo olmuyo. Ailem sahip cikar ama onlarda soyleyince biraz olsun sabretmem gerektini soyluyo uzuluyrz artk diyolar

Devam edecegini bende dusunuyrm yasadigim tecrubelerden dolayo yapan bidaha yapar. Kaybetme korkusu olsa sevse yapmazdi diyrm

2. Kere begenip bi hevesle aldigin esyalari birakmak.
2. Kere kurdugun hayalleri yikmak
2. Kere alistigin evini ozlemek
Oyle agir ki
Yaşadıklarından daha ağır değildir. İnsan yerine konmuyorsun ki, ne evi ne eşyası. Kaç kurtar kendini bir an önce. Gençliğine yazık.

Oyle uzuluyrm ki. Herseyi yapipda sonucunun yuvamin yikilmasi olmasi....

Arkadaslar su sonuna ay cok uzun oldu kusura bakmayinlari,hakkinizi helal etleri ekleyince birsey degismiyor.

Paragraf kullanin lutfen okuyanlarda insan

Anam anam kardesim,kolelik,degersizlik aldatma,dayak,es ailesi baskisi
Cocuk yap duzelir kardesim nede olsa senin hayatin elalem!!! onun icin onlarin ne diyecegi cok onemli sakin birakma
Ne diyelim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…