Ve sonum gene baba evi galiba :(

Böyle işten ayrılma bildirimi yapar gibi eş mi terk edilir? Gidecekseniz gidersiniz. Gideceğim, bak gitmek üzereyim, gidiyorum diye gidilir mi evden? Bu adamın sizi nazlamayacağı çok açık zaten. Deneme yapmanıza hiç gerek yok. Boşanma davası bile açsanız bu adam sizi nazlamaz.

Hergun acaba suan gene aldatiyomu demekden kafayi yemek uzereyim. Daha anlatmadigim cok sey var buraya sigdiramadigim cok sey.

Aynwn canm elalem birkaç gün konusr unutur gider gorumceylemi evlisin sen gorumceho memnun etmeye çalışmak nedir ya
Demi bende dedim hep ben seninle evliyim seni mutlu ediymmu ona bak. Ki ayrica kimseye hic bi kotulugu olmamis insanim. Kayinbabam bagirip cagirirken haksiz yere, ben hic saygisizlik etmedm bile

Uni. Sinavina girdim ve kazandimi dün gordum okumayo dusunuyrm zaten. 28yasindaym ve oyle cok yoruldumu hissediyorm ki bazen hic bise basaramazmisim gibi geliyo
Herşeyi başarabilirsin hayatta sadece kendine güven sen güçlüsün ve kimsenin elinden tutmasına ihtiyacın yok sadece kendine İnan

Haklisiniz

En buyuk pismanligim zaten. O yaşimi verseler geri once meslek edinirdim
Herkes okulunu okuyup da bi işe girmiyor sonuçta bu memlekette. Hatta büyük bir kısım okuduğu okulun işini yapamıyor. 65-70 yaşında değilsiniz sonuçta. Çıkın iş arayın. Tezgahtar olunur, kasiyer olunur ama bi şey olunur bence. Lise mezunusunuzdur en azından.

Hayir hep oyle soyledim seni oyle guzelde bosarimki sanmaki gitmem gidersem asla donmem dedim hep. Bunu bildigi icin esyalarimi topladigimda gondermiyo. Ailemin sehrinede burdan otobus yok. Kucuk bi ilce burasi

Evet lise mezunuym. Dun sonuclar aciklandi uniyi kazanmisim

Haklisiniz bana ne desenizde haklisiz. Bilmiyrm neden casaretm yok.
Boyle evlilikmi olur diye sorguluyorm . Isten gelir yatar uyur ben yanliz basina cogu kez.kimseyi tanimiyrm burda bide oyle yanlizimki surekli agliyrm
Hangi bölümlere puanın yetiyor ? Yaşadığın ilde üniversitesi teye kaydol lütfen. Gerekirse garsonluk yapıp eğitim ücretini çıkarırsın. Bir yandan da kpss ye hazırlan. Katipliği vs araştır. Mesleğini eline al ve kurtar lütfen kendini. Baba evi yada 3. Es sana kurtuluş olmayacak. Sadece sen kendini kurtarabilirsin. Kendine inan ve harekete gec

Hayir hep oyle soyledim seni oyle guzelde bosarimki sanmaki gitmem gidersem asla donmem dedim hep. Bunu bildigi icin esyalarimi topladigimda gondermiyo. Ailemin sehrinede burdan otobus yok. Kucuk bi ilce burasi
Ama böyle deseniz de böyle yansıtmıyorsunuz. Eğer böyle cabbar olsanız hiç bir suçunuz olmamasına rağmen elinizde hediyeler görümcenize özür dilemeye gitmezdiniz; ne eşiniz ne de kayınbabanız ortalığı ayağa kaldırıp trip atamazdı size

Beni kendime getirin diye geldim zaten Allah razi olsun hepinizdem

2yilliga girdm..cocuk gelisimi okumayi dusunuyrm. Baba evine gitmeye mecburum ailemi uzmek istemiyrm

Dogru. Onlarda benim iyi niyetimi kullandilar hep. Gidemedigimden degil ama sabredecegimi gordukleri icin

Kendi ayaklarınızın üstünde durduğunuz harika bir geleceğe sahip olabilirsiniz Evli olsanız dahi bu çok önemli
Kesinlikle suan dahada iyi anliyrm bunu. Ne olursa olsun insanin kendi ayaklarinin ustunde durmasi gerekiyomus. 1 evliligimden sonra hep derdim bi kiz cocugim olursa okutacam onu asla meslek sahibi olmayam birakmicam

2 yillikla katiplik olunabiliyomu
2 yildan sonra 4 de tamamlamayi dusunuyrm kendime guvenim geldi kazandimi duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…