Ve sonum gene baba evi galiba :(

Cevremdeki insanlar etkiliyo iste. Evet hemde kökune kadar degersiz hissediyrm kendimi.
Herkes sımarık oldugumu dusunuyo. Şımariklikdan bu evliligimide begenmedimi

Durumunuzu okuyunca çok üzüldüm. İkinci evliliğim bundan da bosanirsam elalem ailem ne der diye düşünür diye üzme kendini. Bu hayat senin ne olursa olsun senin kararın önemli. Onlar en fazla bir ay konuşur sonra unutulur gider. Yavrum benim de ikinci evliliğim. Allah korusun senin yaşadıklarını yaşasam hiç düşünmeden ayrilirdim.Cok gençsin. Boşuna acı çekme cahil insanlar yüzünden.

Cevremdeki insanlar etkiliyo iste. Evet hemde kökune kadar degersiz hissediyrm kendimi.
Herkes sımarık oldugumu dusunuyo. Şımariklikdan bu evliligimide begenmedimi
Şımarıksan da şımarıksın, kime ne? Kendileri yamuk yumuk heriflere katlandılar ise o onların sorunu.

Benim bir tanıdığım da 2. evliliğinde cok sorunlar yaşıyordu. Esiyle hiç anlaşamadığını ama 2. evliligimde de anlaşamıyorum elalem ne der falan diyordu. Ailesinin yanına da gidemiyordu.

Sonra iş buldu 1 tl leri bile dikkate aldı ciddi para biriktirmeye çalıştı. Sonra bir baktık araba almış bir kaç yıl sonra bir baktık ki ev almış.

Yani uzun vadeli bir plan yaptı. Evini de aldiktan sonra bosandi. Hayat dolu güzel bir insandı. Bu sene de duydum ki evlenmiş çocuğu olmuş. Annem sosyal medyadan fotoğraflarını gösterdi. 3. Evliliğinde mutluluğu yakalamış maşallah...

Negüzel örnek vermişsiniz

Haklisiniz bana ne desenizde haklisiz. Bilmiyrm neden casaretm yok.
Boyle evlilikmi olur diye sorguluyorm . Isten gelir yatar uyur ben yanliz basina cogu kez.kimseyi tanimiyrm burda bide oyle yanlizimki surekli agliyrm
Kek kırıntısı olma keke dönüş.
kendini sev işe gir boşver çocuğu falan o adamı baba yapman delilik olur.

Ne desem ne soylesem boşmuş meger
Ailem her daim arkamdalar. Suan gitsem gelme git demezler
Ama annem bugun " senelerdir senin dertlerinden yorulduk artik, her erkekmi iyi saniyosun.illa uzuyolar sıkıntı yasatiyolar.milletn evliligi cokmu iyi saniyon. Yeter artk yorulduk iyice, yasamak istemiyz aynisini. Sanki ayrilinca mutlumu olacan, atlatana kadr neler cektin." Dedi
Ne dicemi artik bilmiyrm..elim kolum baglaniyo.
Ben hic kendime deger vermedim.halada vermiyom . . . Boyle nerye kdr bilmiyrm ama annemin o sozlerinden sonra "tamam yasatmicam artk size, o evde kanser olcam ama durcam tamam mi" dedm
Allah buyuk.....
Hic bise demek istemiyrm artik

Bu adamı ve kabilesini çekmek anneni babanı çekmekten daha mı kolay?

Şimdiden beni yanlış anlama lütfen ama böyle anlayışlı hanfendi bir duruş sergilediğin sürece bu problemler asla çözülmeyecek. Sende eşine soğuk ilgisiz davran, ailesine mi düşkün bırak o gitsin ben evdeyim de herkese mesafeni koy. Ayrıca internet üzerinden sohbet etmeye çalışmasına da bence bu kadar aldırma. Aranır aranır bir şey çıkmadığını görür vazgeçer. Bu memlekette internetten kız düşüremeyen onca yakışıklı bekar varken senin eşine düşeceğini hiç sanmam

Sanki ordaki kadinlae yakisikliliga bakiyo. Zaten kadin o yolun yolcusu onun icin orda.
Yaptigi asla kabul edilir bise degil

Katılıyorum. Zaten herifte yetenek olsa o işi gerçek hayatta yapar, sanaldan kadın kovalamaz. Facebookta Adriana Lima fotoğrafına '' Çok güzelsin canım '' yazan 40 yaş üstü kır saçlı dayılar aklıma geliyor sanalda aldatan erkekleri burda okuyunca. Bi gülme geliyor. Acınası tipler.

Boyle b

Hem kocan hem ailesi saygisiz insanlar orda durmamalisin, kendine bir B planı yap yaşın cok cok genc hayatını yeniden kurabilirsin.. herseye yeniden başla ve asla çalışmadan kendi ayaklarının üstünde durmadan bir daha evlenme

Suan aileminde o agir sozlerinden sonra rafa kaldirdim. Ayrilik fikrini
Ama okulumu okuyacam bu aradada kenara para biriktircem.
Tek odak noktam okul olcak. Tabi sabr edebilirsem esimin sevgisizligine... ve ailesinin tavirlarina.

Off ne okudum ben ya. Evlilik degil ki bu.
Annene seni birakip o neden dondu? Madem oyle onun ailesine sen neden gittin? Cok fazla taviz vermissin. Lutfen bu adami birak. Bir daha doverse de hastaneye gidip darp raporu al bosanirken cok isine yarayacak.

Kimseye anlatamiyrm derdimi ama kimseye
Evliligin bu olmadini , canimin yandini, degersiz oldumu, mutlu olmadimi ve artik psikolojmin bozuldunu

Herkes cok taviz verdm bitek esime ailesine degil.
Kendimden cok herkesi dusundum halada o aptallikda devam ediyem
Annemin o sozlerinden sonra elim kolum baglandi.
Kimse benim mutsuz oldugumu, deger gormedimi onemsemiyo ailem bile...Sen orda neler cekiyn diyen yok. Sabr et diyn var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…