Ve Samsunun Gülleri buluştu

süpersiniz bayanlar. Allah dostluğunuzu daim etsin. alya derine maşallah. çok şeker pozlarda vermiş.

sağol canım...Alya'yı hiç sorma yerim ben onu maşallah o kadar tatlıki:nazar:gülücük dağıtmaya bayılıyor...anası gibi güleç yüzlü kız....

Yine sımsıcak bir buluşma, yine birbirinden güzel kk hanımları.
Erkulum çok hoş bir elektriğin var:1hug: daha öncede buluşma
resimlerini görmüştüm maşallah....:nazar:
Alya Derin kocaman kız olmuş, sımsıcak bakışları:asigim:
Allah bağışlasın böcüğüm yavrunu. Annelik daha bir
yakışmış.:lepi: Hepiniz harikasınız. Dilerim en kötü gününüz
böyle geçsin ve dostuluğunuz hiç bitmesin.
Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgiler...a.s.

çalıkuşu güzel yürekli kk'daşım benim...çok teşekkür ederim ...yüreğinden öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

ayy ayy ne güzel bayanlar varmış samsunumuzdaaa.
maşallah diyorum tek tek.kızlar baydınız beni harika muhteşemsiniz tek kelimeyle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

karadenizin has hatunları allah sevdiğinize bağışlasın hepicinizi.:Saruboceq:

sizlerle gurur duydum yaa :1hug:.oohhh bin kere maşallaahhhh :nazar:

devamına canlarım.:içelim:

teşekkür ederiz irna'cığım...gerçekten çok eğlendik...darısı sizlerin başınaopuyorumnanaktan

ben çözdüm seni ablam sen şekerleme yapamadan kendine gelemiyorsun:roflol::roflol:
benim için çok özel bir gündü .bu buluşma gerçekten unutamayacağım hatıralar arasına girdi.iyiki bu buluşmayı yaptım kendimle gurur duyuyorum çünki sizler gibi çok özel arkadaşlara sahip oldum.umarım bu dostluk ömür boyu sürer.

ayrıca bu buluşmaya geldiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
sizleri çooooook seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakediyorsun kuşum kendinle gurur duymayı....duy vallahiŞeniz...he bu arada sen beni cidden çözmüşün...bende eskiden yatınca horul horul uyuyordum ama şimdi en ufacık birşeyde ilk kaçan uyku oluyorkafamçokkarıştıne yapalım bende şekerlemelerle götürüyorum işte:roflol::roflol:

hakediyorsun kuşum kendinle gurur duymayı....duy vallahiŞeniz...he bu arada sen beni cidden çözmüşün...bende eskiden yatınca horul horul uyuyordum ama şimdi en ufacık birşeyde ilk kaçan uyku oluyorkafamçokkarıştıne yapalım bende şekerlemelerle götürüyorum işte:roflol::roflol:

benim kendi ablamda öyle işten gelir gelmez vurur kafayı 1-2 saat şekerleme yapar sonra zımba gibi ayakta ondan biliyorum anlıyacağın:roflol::roflol::roflol::roflol:

oh oh ne güzel hanımlar güzel,mekan güzel,manzara güzel, çok tatlı görünüyorsunuz bayanlar dostluğunuz daim olsun daha ne diyim:nazar:.bizde ayın 16 sında buluşucaz inşkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

oh oh ne güzel hanımlar güzel,mekan güzel,manzara güzel, çok tatlı görünüyorsunuz bayanlar dostluğunuz daim olsun daha ne diyim:nazar:.bizde ayın 16 sında buluşucaz inşkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

teşekkür ederiz canım darısı başınıza yanlız benden sana tavsiye o günün tadını çıkar şimdiden iyi eğlenceler:lepi:

günaydınnnnnnnnnn herkese kızlar nasılsınız ben gece çıktım bi uyumuşummmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorum hepinizi :)delikafadulden

günaydın hatunlar,yaa ne güzel bir gündü beee hepinize çoookkk teşekkür ederim .resimlerde en az bizim kadar muhteşem çıkmış :)) çekenlerinde ekleyenlerinde ellerine sağlık. çok hızlısınız bu arada ablalar yaa gün filan ne iş kaydirigubbakcemile3 ilk gün maceramı sizlerle memnuniyetle yaşamak isterim benide ekler misiniz güncülere sırnaşık şey

günaydın..
moonseroseq bacım ben senin nickini yanlış girmişim idare etsüprizzzzz

olsun şekerim sorun değil zaten benim nickin eşi benzeri yok okuyan anlar sanırım kaydirigubbakcemile3 seninde ellerine sağlık düzenlediğin için , güzel kızına ve sana kocaman öpücükler opuyorumnanaktan

kızlar sizde harikasınız,manzarada harika dostluğunuz daim olsuna.s.

soldan sağa sırayla;
grazly,gulcenilkksemsed55in ablası,kendisi,sagomist,beloş,sagomistin arkadaşı tuğba,monsreeeooo,sarıbocuq,ekrulum mor ametist ve gülnur

5593.jpg

miss alyaderin ve ben saruboceq
5648.jpg

kadının çilesi diye başlık at dediler ama çile değil zevk hıhıııhhhh
5679.jpg

ekrlum mor ametist miss alya derin ile

Ekrulim seni görmek çok güzeldi opuyorumnanaktan
Sarıboceq
5689.jpg

gulcenilkksemsed55 ve beloş
5696.jpg

Maşallah maşallah :nazar: hepinizi görmek çok güzel arkadaşlaropuyorumnanaktan

Dostluğunuz hep daim olsun :teytey:

Ekrulim seni görmek çok güzel yeniden opuyorumnanaktan

Sarıboceq sarışı fıstığım annelik çok yakışmış sanada :nazar: alyayı çok öpüyorum çok tatlı olmuş maşallah :nazar:

Belos sen nerdesin kayıp hatun buluşmanız olmasa seni göreceğimiz bile yoktu kaçak senin ifadeni daha sonra alacağız merak etme opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr
ya ben sizden ayrıldıkdan sonra görümcemlerle buluştumm onların gönlünü edip yolcu ettikden sonra 19:30 civarları eve döndüm koçişi ve oğluşları doyurdukdan sonra çaya misafirim gelecekti çayın yanına kek-poaça yaptım dolmamda vardı sonra onları ağırladım arada çaktırmadan girip bakimm dedimm ama cccıııııııkkkk ne mümkün sayfalar çok zor açtı
yani ancak şimdi bakabiliyorumm güzel çıkmışız haaaa
ama engüzel alya derin sagomistttin oğlu çıkmışşş öpüldünüzzz

günaydın kızlarrrr
ya ben sizden ayrıldıkdan sonra görümcemlerle buluştumm onların gönlünü edip yolcu ettikden sonra 19:30 civarları eve döndüm koçişi ve oğluşları doyurdukdan sonra çaya misafirim gelecekti çayın yanına kek-poaça yaptım dolmamda vardı sonra onları ağırladım arada çaktırmadan girip bakimm dedimm ama cccıııııııkkkk ne mümkün sayfalar çok zor açtı
yani ancak şimdi bakabiliyorumm güzel çıkmışız haaaa
ama engüzel alya derin sagomistttin oğlu çıkmışşş öpüldünüzzz

sağol ablacım eminim çok yoruldun neyse dinlen bugün öptüm seni opuyorumnanaktan

ayy kızlar yaa maşallah maşallah size
böcüğüm senin tatlı yüzünüde bebişinide öperim çook tatlı çıkmışsınız yaa
kocamanda kız olmuş yawruşumuz 41 kere maşallah

Back