• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Samsunun Gülleri buluştu

(yoğun istek üzerine :tomato:)

burdan sizlerle büyük sır veriyorum
ben gülceilksemsed55 in kızıyım arkidişlerrrrrsırnaşık şey
şimdi ayy analı kızlı burdalar diceksiniz hatta bni görünce anneme ayyy nekadar genç annesın dıceksiniz ( benı bekleyın anacım 21 ınde)

annemı üye ettim sonra müptela oldu naptınız anneme böle
dünden beri anlatıya aaa olmazki böle :roflol:

bidaha ki buluşmaya bnde gelıcem ozaman tanışırız

burdan beni merakla bekleyen anneme öpücükler gönderiyorumm :roflol: Şenizopuyorumnanaktan

ayy evet ablacığım ya kardeşim dün benle dalga geçiyordu ' ne o polyanna gibi dolanıyorsun ne yaptı bunlar sana mutluluk iğnesi filan mı ' diyordu kaydirigubbakcemile3
çok hızlısınız ablalarım ya herşeyi kararlaştırmışsınız ehh en küçük olarakda bana size uymak düşer memnuniyetle :dance:

aslan bacım benim sanada bu yakışır zaten:teytey::teytey::teytey:

(yoğun istek üzerine :tomato:)

burdan sizlerle büyük sır veriyorum
ben gülceilksemsed55 in kızıyım arkidişlerrrrrsırnaşık şey
şimdi ayy analı kızlı burdalar diceksiniz hatta bni görünce anneme ayyy nekadar genç annesın dıceksiniz ( benı bekleyın anacım 21 ınde)

annemı üye ettim sonra müptela oldu naptınız anneme böle
dünden beri anlatıya aaa olmazki böle :roflol:

bidaha ki buluşmaya bnde gelıcem ozaman tanışırız

burdan beni merakla bekleyen anneme öpücükler gönderiyorumm :roflol: Şenizopuyorumnanaktan

hayatım anneni görünce zaten nekadar genç duruyorsun dedik. üye ettiğin için sana çok teşekkür ederim seninde gelmeni çok isterdim hatta annene çok ısrar ettim neler kaçırdığını bir bilsen olsun zararın neresinden dönersen kardır birdahaki sefere inşallah buarada listeme ekliyorum ve seni çok öpüyorum opuyorumnanaktan
artık sen de buralısın:oklava:

ay benim minik kuşumda burdaymış annesinin gülü. kızlar size şikayet ediyorum beni buraya üye yaptı sayesinde güzel insanlarla tanıştım ama kendi nc ni benden sır gibi sakladı.şimdi gördüm yazısını öpüyorum seni minik kuşumŞenizyerimseniben

ay benim minik kuşumda burdaymış annesinin gülü. kızlar size şikayet ediyorum beni buraya üye yaptı sayesinde güzel insanlarla tanıştım ama kendi nc ni benden sır gibi sakladı.şimdi gördüm yazısını öpüyorum seni minik kuşumŞenizyerimseniben

ablam ben listeme aldım:teytey::teytey::teytey: listesinde gülşah ve beloşda var :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hepiniz harikasınız 41 kere maşallah :nazar:imrenmedim desem yalan olur Dostluğunz daim olsun en kötü gününüz böyle güzel olsun işallah :1hug:

Son düzenleme:

hadi gözün aydın ablacığım buldun kızının nickini kaydirigubbakcemile3 kızında dayanamadı bize bak ne güzel 21 haziranda daha kalabalık olacağızzz:teytey::teytey:

resimler süpeeer tabii buluşanlarda süper oluncaa. çok tatlı çıkmışsınız hepiniz. dostluğunuz daim olsun inşallah. Alya Derinede kocaman bir maşallah diyorum.

ayyy allahım herkezi meraklandırdık
21 ınde şöle assolist gibi gelicemzemuszemus

anne bakıyorum snde herkezı seferber etmişin herkes benı arıyo yahu sırnaşık şey

ayyy allahım herkezi meraklandırdık
21 ınde şöle assolist gibi gelicemzemuszemus

anne bakıyorum snde herkezı seferber etmişin herkes benı arıyo yahu sırnaşık şey

canım benim ya annen nerdeyse evladımı bulun diye müge anlıya gidecekmiş böyle anneye yapılırmı bu :oklava:
neyse ana-kız kavuştunuz allah birdaha ayırmasın :Saruboceq:
gülseren ablam şükür flimin sonu mutlu bitti:teytey::teytey::teytey::teytey:

maşallah ne kadar güzel hatunlarsınız yaaa...ama en güzeliniz alya derin lütfen kıskanmayalım...çok tatlı olmuş yaa...dostluğunuz daim olsun kızlar..ekrulum ablacığım seni görmekte güzeldi ....

Back