Merhabalar arkadaşlar, öncelikle benim için çok değerli, ya da adımın yanlarında hiç kalacağı isimlerle birlikte, bazı kategorilere aday gösterilmek beni mahcup etti.
Cinsilatif, leerenim, yeşilim, nazlı, songül, evhanımı, nrsnkma39 ve mutlaka isimleri şuan heyecandan aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha ...
Ben bu kategorilere bir şey daha eklemek isterim, günümüzde çok az bulunan bir özellik olarak "en vefalı üyeler" kategorisi.
Bazıları yüreğinde anar a.s. bazıları yazıya da döker :) Ben yazıya döken vefalı arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. a.s. a.s. Yazıya dökmeyenlere vefasız demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın.yerimseniben
Ayrıca uzun süredir sitede olmayan, gelmeyecek olan bir arkadaşlarını mantık dışı :1rolleyes: aday gösteren bu arkadaşlara bir de kimse kusura bakmasın duygularıyla hareket ettikleri için, kk nın en duygusal üyeleri diyorum :) :1hug:
Gönlümde yer etmiş çok değerli arkadaşlarım var kk da, o yüzden belki sitede olsaydım yarışmadan kaytarabilirdim :) Hiç bir gönlü kırmamak adına tabi ki.
Mesela bir kategoride birbirinden ayıramayacağım 3- 4 değerli isim varken, benim birinin adını yazmam herhalde imkansız olacaktı.
Çok uzatmayayım, çok eğlenceli bir yarışma olmuş. Uzman ve Kuzeyin ellerine sağlık ayrıca tabi ki oylamaya katılan herkesin de.
Bütün dünyaya barış diliyorum yılın ilk gününde.
Çocukların , hayvanların ölmediği, savaşların olmadığı, kimsenin mutsuz olmadığı, ütopik bir dünya hayalim var, tabi ki olmayacak biliyorum ama yine de dilemekten ne zarar gelir ki :1rolleyes:
Tamam çok uzattım gidiyorum ama verebileceğim yegane şey, sitenin cebinden rep vermek olacaktı kaydirigubbakcemile3 şu rep verme sayı sınırını bir yükseltemediniz veremedim, protesto ediyorum :) bunu da belirtmek istedim. :tomato:
Hepiniz kendinize iyi bakın . Hoşçakalın :asigim: