Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ayyyy topicim sevgi köşesi olmuş:))
Ne kadar mutlu oldum anlatamam..
Hepinizi çooook seviyorum ben delaaaaanlılar..
Ben de oy kullanmadım. Ama kullanamadım napayım. Defalarca açtım sayfayı defalarca cevap vermek istedim. Listeden isimlere baktım ama yok olmadı. Tabiki her üye hepimiz için çok değerli ama hepimiz için de özel olan üyeler var. Hep iki kişi arasında kaldım. Neredeyse her kategori de bu böyle oldu. Ben de oy kullanmamanın daha doğru olucağına karar verdim.
Yaklaşık 1.5 sene önce üye oldum buraya. Kötü bir dönem yaşıyordum kendi içimde. Tam hadi bana eyvallah geçerken uğradım modundaydım. Diğer sitelerden farkı yoktu buranında. Kimse kimseyi anlamazdı bana göre. Kimse kimsenin ne hissettiğiyle ilgilenmezdi.(Yani bence öyleydi) O zamanlar sohbete katılmak için belli bir mesaj sayısı yoktu. Üye olur olmaz direk sohbete daldım. Hayatın anlamsızlığından başladım yaşamaya değmeyeceğinden devam ettim ve en sonunda kafamdaki düşünceyi söyledim. Ölmeye karar vermiştim. Sebep? Sebep yoktu. Sadece bunu istiyordum. Herkes yanlış olduğunu söyledi. Ben takmadım bile. Kavga ettim ve çıktım siteden. Bikaç dakka sonra biri ekledi beni.(Kazen Abi) Saatlerce konuştu benle. Sonra siteye tekrar geldim ama aklımdaki o düşünceden kurtulmuş değilim. Bir hikaye yazdım. Aslında kendi hikayemi yazmaya çalışmıştım. Biçok insan yardımcı olmaya çalıştı ama ben pekte takmadım(hepsinden özür diliyorum)Bi sabah bi açtım sayfayı upuzun bir yazı. Mune abla dan. Defalarca okudum. Sorduğu sorulara yanıt bulamadım. Birlikte bulmaya çalıştık.
Sonra SonYaprak abla ve Elif abla girdi hayatıma. Elif abla hep yanımda oldu. Nar annem azarladı kızdı ama hep yanımda oldu. Yaprak ablamla hayatı paylaştık. Dost olduk. Sergümle çok güzel şeyler paylaştık. Jaziramla, celebrian ablamla,Travian ablamla, Sergü mün kızı Cedo'yla Besa ablamla, MssCool ablamla,BerŞule ablam ve sayamadığım bir sürü ablamla tanıştım hepsiyle hayatı paylaştım. Çok şey öğrendim hepsinden bana çok şey kattılar.
Sonra birgün radyo programı yapmaya karar verdim. Amacım hayatıma farklı bişeler katmak ve mutsuz ruh halimden kurtulmaktı. İlk aldım radyoyu sadece müzik çalıyorum. Dedim kendi kendime bu böyle olmaz konuşanlar nasıl konuşuyor. Nazlı ablam yetişti imdadıma. Anlattı bana nasıl konuşacağımı. Gece 4'lere kadar radyo yayını almaya başladım ben. Şiir falan okudum gececilerden bir hayran kitlem bile oluştu. İşte o sıralarda Yeşilırmak ablam, tulpzaad, düşsokağı ablam, Zeren Ablam, Delphin Ablam ve Bonus'umla tanıştım. Bonus'umla kardeş olduk. Tulp'umun bebişini dört gözle bekliyorum bana teyze diycek...
İşte her oylamaya katılmak istediğimde bunları düşündüm vazgeçtim. Her üye bana o kadar çok şey kattı ki. Hangi birini en yapayım bilemedim. Nolur kimse kusuruma bakmasın. Hepiniz o kadar çok değerlisiniz ki benim için. Allahım sizlerden ayırmasın inşallah.
Şunu diyebiliyorsam ne mutlu bana... Ben KK'la Gerçekten Yeniden Doğdum. Şimdi 1.5 sene önceki Nur'la şuanki Nur arasında dağlar kadar fark var. İşin ilginci şuan o zamankinden daha ağır bir dönem yaşıyorum ama daha dayanıklıyım. Ve bunu en çok burdaki dostlarıma borçlu olduğumu biliyorum. Allah Hepinize sizin gibi yüreği temiz insanlarla tanışmayı nasip etsin..
Çok Konuştum... Susuyorum
Öncelikle bu güzel yarışma için fikir annesi Deniz Güneş diye hatırlıyorum(yanlışım olabilir) ve düzenleyen Berşuleciğime çok teşekkür ederim.a.s.
Kendini en beğenmiş üye kategorisinde adımı görünce nasıl sevindiğimi anlatamam. Demek ki doğru yoldayım dedim. Yarışmanın sonuda Ayn ile birinci olmak çok güzeldi. Bir insanın sanal alemde kendini doğru ifade edebiliyor olması çok güzel bir duygu. Her zaman neysem o oldum. Gerçek hayatımda da severim kendimi beğenmeyi. :icecream:
Yaşadığım çoğu duyguyu bu sitede paylaştım. En sıkıntılı anlarımda bir tek yorum okuyup gözlerimin dolduğu da oldu,gülümsediğim de..
İyi ki tanımışım sizleri..:asigim:
Hep dediğim gibi ben sizin gibi arkadaşlara sahip olduğum için kendimle gurur duyuyorum inanın..
Herkese; mutlu,sağlıklı,huzurlu ve aşk dolu yıllar dilerim...Şeniz
Ayyyy ayyyy topicim sevgi köşesi olmuş:))
Ne kadar mutlu oldum anlatamam..
Hepinizi çooook seviyorum ben delaaaaanlılar..
Ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar İnanılmaz duygulandım ben yaa. Hepinize sonsuz teşekkürler.Şeniz
Akşam bir anda içimden geçenleri söyledim. Arada kaynayacağını düşünmüştüm Ama aldığım tepki beni çok şaşırttı. Tıkandım yaffff diyemiyorum bişe...
Hepinizi Çok Seviyorum a.s.
Dilerim Bu Yeni Yıldaaaaaa Yeni Bir Ben Tanırsınız....... Dilerim Bu Ocaktaaaaa Sizin Yılın Başlasın..... yerimseniben
Hehehe azcık çalıntı oldu ama idare edin artık jeyyar