öncelikle sevgili kazen beyefendiyevecurlyarkadaşımıza(kendisinin cinsiyeti hakkında bir fikrim yok,o yüzden beyefendi veya hanımefendi diyemedim...) bu güzel site için teşekkür ederim...burası tesadüfen bulduğum(arama motorunda bir el sanatı tekniğini ararken geldiğim)ama içime çok sinen ve çok sevdiğim bir site oldu...umarım her daim kendisini bozmayan,sürekli gelişen bir site olarakta kalır....
ben buraya geldiğimde,aradığım şeyi bulduğum bölümden uzun bir süre çıkmadım...açık konuşmak gerekirse çok fazla pc bilgisi olan veya internete vakıf bir kadında değildim....internet ilgi duyduğum şeyleri arayıp bulduğum bir yerdi o kadar...oraları buluyor ve geziyordum...birde bilgi ve zeka yarışmalarının olduğu bir siteye üyeliğim vardı...orda da genel kültür yarışmalarına giriyordum....yani benim buraya gelene kadar int'te geçen 2-2,5 yıllık geçmişimde bir tek o siteden forumda tanıştığım bir iki kişi dışında...kimse ile bir diyaloğumda olmamıştı...(korkuyordum eşim çok bu konuda çok titiz bir insan sürekli beni ikaz ederdi...çok iyi niyetlisin insanları kendin gibi biliyorsun oysa sanal dünyada karşılaştığın kimsenin kendini tanıttığı kişi olduğunu bilemezsin ve vs vs...sen sanal da olsa,olduğun gibi olursun buda suistimale uğramana neden olur aramız bozulur..dedi)haklı idi ...ben farklı bir portre çizemeyeceğim için kimse ilede diyalog kurmamanın kendim için en iyisi olduğuna karar verdim...ve hepte öyle yaptım hatta bu yüzden bende msn kültürü bir türlü gelişmedii,açmayı bile akıl edemiyorum...taki buraya gelene kadar böyle devam etti....geldiğim bölümü görüp buraya üye olmaya karar verdikten sonra..zaman zaman o bölüm dışında başka bölümlere topiclerede girmeye başladım...ilk zamanlar aklım karıştı belki pc ve int bilgisi eksikliğinden çok karışık geldi bana...ama yavaş yavaş inceleyerek takip ederek,yardım topiclerini ziyaret ederek burayı keşfetmeye....keşfettikçede bağlanmaya başladım...hayli uzun bir zaman burayı anlaamay ve tanımaya uğraştım... arada bir iki topicte bir iki yorum yaptım...ama yaptığım yorumu ve topiği bile daha sonra bulamıyordum:)))karıştıra,araştıra epey uğraştım....mart'ın 10 nunda bir yılım doluyor.....ve o kadar çok şey öğrendimki burda resim ekleme,link ekleme upload,download yapma..programlar indirip kurma onları kullanma vs vs....halada öğreneceğim çok şey var bunu biliyorum...buraya geldiğim halimden çok ama çok bilgiliyim bunları yapabileceğim aklıma bile gelmezdi...hep yanlış hata yapma korkusu hakimdi bende ...ama şimdi kendime güveniyor ve hata yapmaktan kormuyorum...DELPHİN canım benim onun bu anlamda bana yardımı çok büyüktür herşeyden önce bana yapabileceğimi gösterdi...onada kocaman bir teşekkür burdan...ben bana birşey öğretmeyen,katmayan,geliştirmeyen olduğum yerden bir adım ileri gitmeme yaramayan hiç bir şeye bağımlılık yapmam..refrüze etmem ama bağlanmamda...oysa buraya gerçekten bağlıyım...öyleki bende bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşmak ve katkıda bulunmak isteyecek kadar....bunları ve buranın benim için anlamını hepinizle paylaşmak istedim............
burada bulunan birçok üye arkadaşım hakkında (diyaloğum olsun veya olmasın)az çok fikir sahibiyim....hatta bazılarını bir topicte gördüğümde ne yorum getireceğini ve kullanacağı cümle yapısını bilecek kadar tanıyorum....bu süre içinde bir tek arkadaşımız dışında kimse ile en ufak bir üzücü olay yaşamadım...tabiiki fikir ayrılığı yaşadığım ve biraz daha sert yorum yaptığım insanlar oldu...ama o orda,o konu veya topicte kalır benim için...başka yerlere asla taşımadım...bir arkadaşımız dedim...onunlada özelde bir iki kere mesajlaşıp kendimi anlatmak istedim...fakat baktımki beni anlamaya hazır değil veya bunu istemiyordu diyalog üzüntü verecek duruma gelmeden olayı orda bitirdim...canı sağolsun ...bu kadar insanın olduğu yerde bu tür şeyler olacaktır gayet doğal...önemli olan asla seviyeyi düşürmemek ve eepli saygılı olmaktır diye düşünüyorum....dolayısı ile ben burda olan her arkadaşımı yukarda dediğim gibi diyalog halinde olayım veya olmamayayım çok seviyorumm....burayı kalabalık bir aile olarak görüyorum...yaşayan ve nefes alan bir yer....
bu etkinlikte kendi adımıda birkaç kategoride görünce çok şaşırdım...çünkü ben öyle kendi halinde,içinden geldiği gibi hareket eden,yorum yapan,insanları kırma veya yanlış yönlendirme kaygısından başka hiç bir kaygısı olmayan...kısacası iddası olmayan bir insanım...ama işte birileri beni taktir etmiş,onaylamış değer vermiş ve önermiş....en çokta önerildiğim kategoriler beni memnun etti....inanın bu kadarı kafi benim için o kategorilerde en olmak veya olmamak bu saatten sonra önemli değil...tek öneme haiz olan birileri benim hakkımda fikir edinmiş ben bunu sağlayacak kadar kendimi ifade edebilmişim...gerçekten mutlu oldum...bu anlamda arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim ...oylayan veya oylamayan herkesede çok teşekkürler....ben de hazırladım oylamala bilgileri hala pc mde dosyada kayıtlı duruyorlar...ama ekleyemedim...çünkü çok hassas ve fazlası ile duyarlı bir yapım var....kategorilerde öyle sevdiğim ve taktir ettiğim insanlar yanyana yer almışki...bu hangi çocuğunu daha çok seviyorsun gibi bir şeydi sanki ...kırma korkusu beni alıkoydu...yapamadım...bunun için bu etkinliği yapan çok emek veren berşule başta olmak üzere tüm arkadaşlarımdan çok özür diliyorum...siz bundan fazlasını hakettiniz şüphesiz belki ben kaçak davrandım kabul ama sizleri gerçekten seviyor ve hiç birinizin kırılmasını istemiyorum ...yapamadım işte affedinn...bir arkadaşımız...bu topiğin hakkettiği ilgiyi görmediğini söylemiş ...ilgi görmemek değil biliyorumki çoğu kişi benimle aynı kaygıları taşıdı...yoksaki muhakkak herkesin gönlünde isimler vardı...diyeceksinizki bu durumda bu oylamaya katılan arkadaşların durumu ne????işte onlar (en azından kendi adıma söyliyeyim)benim bu konuda yakalayamadığım o medeni cesareti yakalamış,yürekli arkadaşlar...onları tebrik ediyor,samimi yürekleri içinde onlara teşekkür ediyorummmm...Berşule bu kadar özverili ve emek isteyen çalışmalarda bulunup,bunları imkan dahilinde kıldığın için sanada çok teşekkür ediyorum hakkını helal et lütfen...ben kk yı tek vücut olarak görüyorum onun içinde benim gözümde kk yılın üyesi..........
son olarak önerildiğim bir kaç kategori içinde en seçildiğim (en ilginç ve farklı nick)ekrulum mor ametist'e....bir arkadaş şöyle demiş "acaba gerçekten bir anlamı varmı merak ediyorum":))))))))tabiiki var olmaz mı???ben kişilerin seçtikleri nick lerine hiç düz bakmam...o nickler karakterler hakkında inanılmaz bilgi verir...kahraman veya özel kişilerin adlarından seçilen nickler ...o kişi ve temsil ettiği karaktere olan özeni ve hayranlığı...yada onaylamayı...kendini onda bulmayı gösterir... gibi....seçilen nesneler...kelimeler...deyimler...tamamına yakını rastgele değil...düşünülerek seçilirler...hatta bir anlamı olmayanların bile bir anlamı veya ardında hizmet ettiği bir düşünce vardır.....:)))
eğer burada sitenin,üşenmeden en uzun yorumunu yapan,destanlar yazan üyesi kategorisi olsa idi ...kalıbımı basarım büyük ihtimal tek önerilen üyesi olurdum:roflol::roflol:tek olmasamda,kesinlikle sayfa düzenini sağa ittirecek kadar oyum olurdu:roflol::roflol::roflol:ben de böyleyim işte...beni okuyanlar kaldıkları yeri işaretleyerek ertesi günde devam edebilirler:roflol:
herkese sevgi ve selamlar...ayrıca adminlerin,modların ve tüm üyelerin bu vesile ile yeni yıllarını kutluyor...başta sağlık olmak üzere,başarı, huzur,mutluluk ve bol hayırlı bereketlli helal kazançlar diliyorum......a.s.a.s.