Ve Samsunun Gülleri buluştu

ohhh çok şükür böcüğüm düzenledi ....resimleri...ellerine sağlık olsun....opuyorumnanaktan..

çok güzel bir gündü..gerçekten..hepinizi çok sevdim be..nerenizi sevdiysemsüprizzzzz
eve bi geldim..kocam sıkılmış evde atmış kendini sahile yürüyüş yapmaya çıkmış.aradım hemen koşa koşa geldi..
sizinle daha pazar buluşmıcam anacım.siz kaşarlanmışınız ben bırakamam kocamı filan..opuyorumnanaktan
neyse işin içine para girerse niye olmasın ama düşünürüz..50 yetale mi olacak gün.karar verelim..
neysem kocam çağırıyor ben kaçaropuyorumnanaktan

bizim gönlümüzü yaptın teşekkürler ellerine gözüne sağlık şimdi kocanın gönlünü yap bari bizde seni sevdik öpüyorumopuyorumnanaktan

çok güzel bir gündü..gerçekten..hepinizi çok sevdim be..nerenizi sevdiysemsüprizzzzz
eve bi geldim..kocam sıkılmış evde atmış kendini sahile yürüyüş yapmaya çıkmış.aradım hemen koşa koşa geldi..
sizinle daha pazar buluşmıcam anacım.siz kaşarlanmışınız ben bırakamam kocamı filan..opuyorumnanaktan
neyse işin içine para girerse niye olmasın ama düşünürüz..50 yetale mi olacak gün.karar verelim..
neysem kocam çağırıyor ben kaçaropuyorumnanaktan

ellerine sağlık hayatım teşekkür ederiz hadi kocanın gönlünü yap çünki birdahaki pazara gün var:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gülnur'cuğum çok eğlendim ne yalan söyleyeyim önceki gece sadece iki saat uyumuştum...sabah oğlanın sınav streside bindi o uykusuzluğa ve yorgunluğa...eyvah dedim bugünü nasıl atlatacağım...şaka bir yana yüzümün yogunluğunu felan makyajla telafi etmeye çalışmıştım:(sizlere karşı ayıp olmasın diy:(......elim ayağım hep şişti...ama öyle sıcak bir ortam oluştuki uykusuzluğumu anlamadım bile (normalde sallanırım)...stresim uçtu gitti üstümden...hepinize teşekkür ederim ...çok güzel bir gün oldu....ama eve gelir gelmez elimi ayağımı yıkayıp üç saat kadar uyumuşum ...o ayrı tabii:))))))

cok guzel bı gundu cok memnun kaldım agzım kulaklarımda hihoyyyt herkezı cok sevdım benım ıcın ozel bı gundu bıdahakı gunu sabırsızlıkla beklıyorum hepınızı optum ıı gecelerrrrrrrrrrrr

gülnur'cuğum çok eğlendim ne yalan söyleyeyim önceki gece sadece iki saat uyumuştum...sabah oğlanın sınav streside bindi o uykusuzluğa ve yorgunluğa...eyvah dedim bugünü nasıl atlatacağım...şaka bir yana yüzümün yogunluğunu felan makyajla telafi etmeye çalışmıştım:(sizlere karşı ayıp olmasın diy:(......elim ayağım hep şişti...ama öyle sıcak bir ortam oluştuki uykusuzluğumu anlamadım bile (normalde sallanırım)...stresim uçtu gitti üstümden...hepinize teşekkür ederim ...çok güzel bir gün oldu....ama eve gelir gelmez elimi ayağımı yıkayıp üç saat kadar uyumuşum ...o ayrı tabii:))))))

ben çözdüm seni ablam sen şekerleme yapamadan kendine gelemiyorsun:roflol::roflol:
benim için çok özel bir gündü .bu buluşma gerçekten unutamayacağım hatıralar arasına girdi.iyiki bu buluşmayı yaptım kendimle gurur duyuyorum çünki sizler gibi çok özel arkadaşlara sahip oldum.umarım bu dostluk ömür boyu sürer.

ayrıca bu buluşmaya geldiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
sizleri çooooook seviyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yine sımsıcak bir buluşma, yine birbirinden güzel kk hanımları.
Erkulum çok hoş bir elektriğin var:1hug: daha öncede buluşma
resimlerini görmüştüm maşallah....:nazar:
Alya Derin kocaman kız olmuş, sımsıcak bakışları:asigim:
Allah bağışlasın böcüğüm yavrunu. Annelik daha bir
yakışmış.:lepi: Hepiniz harikasınız. Dilerim en kötü gününüz
böyle geçsin ve dostuluğunuz hiç bitmesin.
Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgiler...a.s.

ayy ayy ne güzel bayanlar varmış samsunumuzdaaa.
maşallah diyorum tek tek.kızlar baydınız beni harika muhteşemsiniz tek kelimeyle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

karadenizin has hatunları allah sevdiğinize bağışlasın hepicinizi.:Saruboceq:

sizlerle gurur duydum yaa :1hug:.oohhh bin kere maşallaahhhh :nazar:

devamına canlarım.:içelim:

cok guzel bı gundu cok memnun kaldım agzım kulaklarımda hihoyyyt herkezı cok sevdım benım ıcın ozel bı gundu bıdahakı gunu sabırsızlıkla beklıyorum hepınızı optum ıı gecelerrrrrrrrrrrr

ablam herkez gibi ben de memnun kaldım. birdahaki buluşma artık ayın 21 de gün yapıyoruz ya o zaman amisosda:dance:onun dışında ekstra buluşmalarımız tabiki olacak
bu kadro asla bozulmasın:nazar::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar:

ayy ayy ne güzel bayanlar varmış samsunumuzdaaa.
maşallah diyorum tek tek.kızlar baydınız beni harika muhteşemsiniz tek kelimeyle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

karadenizin has hatunları allah sevdiğinize bağışlasın hepicinizi.:Saruboceq:

sizlerle gurur duydum yaa :1hug:.oohhh bin kere maşallaahhhh :nazar:

devamına canlarım.:içelim:

sağol tatlım benim :1hug: bu güzelliği ancak güzel gözler görebilir:lepi:
samsundan kucak dolusu sevgilera.s.

Yine sımsıcak bir buluşma, yine birbirinden güzel kk hanımları.
Erkulum çok hoş bir elektriğin var:1hug: daha öncede buluşma
resimlerini görmüştüm maşallah....:nazar:
Alya Derin kocaman kız olmuş, sımsıcak bakışları:asigim:
Allah bağışlasın böcüğüm yavrunu. Annelik daha bir
yakışmış.:lepi: Hepiniz harikasınız. Dilerim en kötü gününüz
böyle geçsin ve dostuluğunuz hiç bitmesin.
Sakarya'dan hepinize kucak dolusu sevgiler...a.s.

güzel dileklerin için teşekkür ederiz hayatım:1hug:
samsundan da kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

Back