- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
Samsunlularr muhteşem görünüyorsunuzz....Ben boşuna demiyorum Samsunlu bayanlar çok güzel oluyorlar diye....Dostluğunuz daim olsun inş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belos sen nerdesin kayıp hatun buluşmanız olmasa seni göreceğimiz bile yoktu kaçak senin ifadeni daha sonra alacağız merak etme opuyorumnanaktan
Samsunlularr muhteşem görünüyorsunuzz....Ben boşuna demiyorum Samsunlu bayanlar çok güzel oluyorlar diye....Dostluğunuz daim olsun inş...
günaydın hatunlar,yaa ne güzel bir gündü beee hepinize çoookkk teşekkür ederim .resimlerde en az bizim kadar muhteşem çıkmış :)) çekenlerinde ekleyenlerinde ellerine sağlık. çok hızlısınız bu arada ablalar yaa gün filan ne iş kaydirigubbakcemile3 ilk gün maceramı sizlerle memnuniyetle yaşamak isterim benide ekler misiniz güncülere sırnaşık şey
yaw ankarammm 06 ım handanımmmmmmopuyorumnanaktan
bizim topiğe uğradım birkaç kere yeni hatunlar katılmışşş
valla selam bile almıyolar bende küstümmm:dilcikar:girmiyoommm daaa
senide göremedimmm
aslında epeydirde giremedimmmm ben kulübe buluşmayıda ablam ekrulum haber verdii anlayacannn şekercimmm
öptümm bidenem
hepiniz o kadar güzel çıkmışsınız ki eğlendiğiniz çok belli
dostluğunuz daim olsun
kıskandım
Ahhh ahhhhh, gelemedim anasını sattımının işyerimden izin alıp
Çok güzel mekan seçmişsiniz ya,süpersiniz kıslar.Alya derin en güzeliniz ama :ecrin_bebek: Ne kadar ciddi bakmış resimlerde maşallah
kızlaaarrr samsunun güzelleri harikasınız...ne güzel bir buluşma olmuş mekanda çok güzel ohh sefanız olsun...dostluğunuz daim olsun inş.....opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz hayatım o senin güzelliğin bursanın kızlarıda afet-i derya oluyor o nedenle ağustosta gelin alıyoruz oradan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Rica ederimmma.s.
Aaa e güzell hayırlısı olsun ozamann inş...
fotolarınıza imrenerek baktım KOKLAYA KOKLAYA TEK TEK öpüyorum Samsun'un güzel güllerini......
belma ablacım bana gelenler bunlar
fatoşa söyledim ben alyayı tek de çok çektim birde ilk başta bir fotomuz vardı kırmızı gömleğimle alya üzerime kusunca bide kaka yapınca değiştim arabada..siz daha gelmemiştiniz.o fotoda yok
tekrar bakacak bakalım
Aman da amanhihoyyyt Samsun şubesi de buluşmuş.
hihoyyyt
1-2 tane foto var ben mi bulamadım yoksa..?
Hepiniz çok hoşsunuz güzel bir gün geçirdiğiniz de belli yüzlerinizden..:asigim:
canım günaydın sen yorgunluktan dolayı arkadan geliyorsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
gün yapıyoruz hepimiz birbirimizi çok sevdik kopmak istemiyoruz bu dostluğu pekiştirmek adına güne karar verdik ilk gün sağomistte 21 de amisos da :dance::dance::dance::dance:
haaaaaa unutmadan günü kim alıyorsa mekanı o ayarlıyor ve resimlerde çekilip buraya konuluyor böyle karar aldık.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayşegülüm kendimle gurur duyuyorun iyiki bu topiği açtım azmettim buluşmayı yaptım hem de arkadaşlarım memnun kaldıki bir de güne döktük işi buda ayrıca gurur kaynağı benim için şimdi pc nin önünde keyifle çayımı yudumluyorum:enbuyukkk: