Ve Samsunun Gülleri buluştu

Müthiş Samsun panoraması önünde çok güzel buluşma olmuş....:nazar:Hepinizi tanıdığıma çok sevindim...Dostluğunuz daim olsun...Sevgilerimle...a.s.a.s.

sagomist tamam canım ben varım 21 de amosis cafede görüşürüz balam her buluşmada da bir daha ki ayın çekilişini yaparız herkes katılıyoo değil mi

soldan sağa sırayla;
grazly,gulcenilkksemsed55in ablası,kendisi,sagomist,beloş,sagomistin arkadaşı tuğba,monsreeeooo,sarıbocuq,ekrulum mor ametist ve gülnur

5593.jpg

miss alyaderin ve ben saruboceq
5648.jpg

kadının çilesi diye başlık at dediler ama çile değil zevk hıhıııhhhh
5679.jpg

ekrlum mor ametist miss alya derin ile
5689.jpg

gulcenilkksemsed55 ve beloş
5696.jpg

bende varım gün işine(bu kadar zor kadın havaları yeter :tomato:herkes anlamıştır artık heralde ne denli zor bir kadın olduğumunaniknanik)...ama her gün için buluşmamızda bir sonraki günün kişisini belirleyelim...:1closedeyes:bana ne bana ne:dilcikar:(ille arız açıkarmam lazım....eeee zor kadın olmak kolay değil:roflol:)

bende varım gün işine(bu kadar zor kadın havaları yeter :tomato:herkes anlamıştır artık heralde ne denli zor bir kadın olduğumunaniknanik)...ama her gün için buluşmamızda bir sonraki günün kişisini belirleyelim...:1closedeyes:bana ne bana ne:dilcikar:(ille arız açıkarmam lazım....eeee zor kadın olmak kolay değil:roflol:)

seni yerim ben zor avradım benim:jeyyar: neyseki ikna oldun ha ayrıca rsismler çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şakkıdı

[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=dscf0321e.jpg] [/URL]

(yolların fatihi....sarı böcükkkkkkkk...laf aramızda değme erkek kullanamaz böyle araba...birkaç kere levyeyi kapıp iniyordu ama ...abla idare et....acı dedik de zor ikna ettik :mymeka:kafamçokkarıştı)

böcüğüm çok şükürrrr...bu yaşlı kadın uğraşıp duruyordu...sen şimdi bir güzel döşersin resimleri....bu pozuda ekledim...ama sen düzeltiverirsin artık...o kadar beceremedim:(((

saruboceq ve beloş gözlerim kaymış ne biçim resim bu beee:mymeka:

5724.jpg

soldan sağa sırayla;monsreeeoo,grazly,saruboceq,ekrulum mor ametist,
oturanlar;gulcenilkksemsed55,gulnur,beloş

5732.jpg

saruboceq ve gulcensemsed55 ve termoskaydirigubbakcemile
5741.jpg

grazly ve sagomist
4.jpg

çok güzel bir gündü..gerçekten..hepinizi çok sevdim be..nerenizi sevdiysemsüprizzzzz
eve bi geldim..kocam sıkılmış evde atmış kendini sahile yürüyüş yapmaya çıkmış.aradım hemen koşa koşa geldi..
sizinle daha pazar buluşmıcam anacım.siz kaşarlanmışınız ben bırakamam kocamı filan..opuyorumnanaktan
neyse işin içine para girerse niye olmasın ama düşünürüz..50 yetale mi olacak gün.karar verelim..
neysem kocam çağırıyor ben kaçaropuyorumnanaktan

Back