- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
he balım aynen ilk benim ikinci senin 3. sarıböcük 4. tuğba 5.gülsenem 6.ekrulum 7 onun ablası ok oldumu beğendinizmi kızmayın ha hihoyyyt
gülsenem başkası gülseren öğrenemediz adımı küsüyorum ha:1closedeyes:
sizinle herşeye varım ben aa bu şarkı sözümüydü negüzelde uydu:1hug:
izmir bulusması gibi ne kadar cok katılım olmus yaa
fotolardaki sıcacık bir gulusle ne kadar samımı oldugunuz ve ne kadar güzeell bir gun gecırdıgınızı burdan gorebilmek bizlerin burada tebessum ederek resımlere bakmamızı sağlıyor...
kısslarr dostlugunuz daim olsun insallahher bulusmanız boyle güzell olsun a.s.
izmir bulusması gibi ne kadar cok katılım olmus yaa
fotolardaki sıcacık bir gulusle ne kadar samımı oldugunuz ve ne kadar güzeell bir gun gecırdıgınızı burdan gorebilmek bizlerin burada tebessum ederek resımlere bakmamızı sağlıyor...
kısslarr dostlugunuz daim olsun insallahher bulusmanız boyle güzell olsun a.s.
sağol balım teşk ederim inş gün yaptık resimlerimiz koyarız yine bakarsınız onlarada
aaaaa bak o allahın emri hergünümüzüm resimleri konulacak:dance::dance::dance:
ekrulum senin profiline msj attım okusana
okudum yavriiiimm okudum....cevapta yazdım...milleti gecenin bu saatinde telf'le tacizde ettim...msn den fatoşa yetiştimmm...resim upload ettim..:bbo:yaşım 41 hepinize yetişmeye gayret ettim...ama yaptımmm:lepi:..çok şükür bugün aştım kendimi...Allah'ım sen mahçup etme yarabbimmm:Saruboceq::roflol:
okudum yavriiiimm okudum....cevapta yazdım...milleti gecenin bu saatinde telf'le tacizde ettim...msn den fatoşa yetiştimmm...resim upload ettim..:bbo:yaşım 41 hepinize yetişmeye gayret ettim...ama yaptımmm:lepi:..çok şükür bugün aştım kendimi...Allah'ım sen mahçup etme yarabbimmm:Saruboceq::roflol:
en zoruda bana yetişmek ha valla tebrik iderim ablam güzel ablam en güzeli senlen bendik orada aramızda kalsın (diğerleri az güzeldi )hihoyyyt
en zoruda bana yetişmek ha valla tebrik iderim ablam güzel ablam en güzeli senlen bendik orada aramızda kalsın (diğerleri az güzeldi )hihoyyyt
[URL=http://img199.imageshack.us/my.php?image=dscf0320.jpg][/URL]
Alya ekrulum teyzesinin cumbasında ....ohhh sırtını dayamış yumuşak yere..belos teyzesinin tacizine acayiip trip atmış :roflol:...ama varya bu sarıböcüğün yanında alya'yı kucağında tutan yandı..:bbo:anında elinizde fünyesi çekilmiş bir el bombası tutar kadar bir hassasiyet içinde oluyorsunuzkafamçokkarıştıdemedi demeyin....dikiz aynasından bir bakış.."yalnız o oturamaz!!"..."eeee şey ehm,öhm..haklısında benim ufak bir göbiş olayım var"...(yani demek istiyorumki kızının sırtı boş değil...ekrulum teyzesi göbişle arkadan destek veriyor:1ninca:)...hani olrda bu ana_kızın olduğu ortama yolunuz düşerse bunu kulağınızın arkasına not ediverin...:roflol::roflol::roflolvallahi resim yan duruyordu ben o kadar becerikli değilim artık siz kafanızı çevirin bir zahmet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?