• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Samsunun Gülleri buluştu

ne yapalım şekerim...Allah'tan iyiki çekinmişiz yoksa şööööle eli ayağı normal,insan sıfatında bir resmim olmayacakmış:dilcikar:...çabuuukk öbür pozları çıkar ortaya:oklava:garson'un çektiğine bilem razıyımsenağlama

banane beni çekmediniz oynama yapcam resimlerede bak görrrrrrrrr beni çekmen hemi kötükedihüso

kızlaaarrr samsunun güzelleri harikasınız...ne güzel bir buluşma olmuş mekanda çok güzel ohh sefanız olsun...dostluğunuz daim olsun inş.....opuyorumnanaktan

samsunlu kızlar yani buluşanlar hadin bide gün yapalımmmmmmm

aha bak şimdi konuşacağım..duramıyorum:tomato::tomato:arkadaşlar bunlar ne diyosa doğrudur...ayyy bilmemki...müsait olabilirmiyimki:dilcikar:.."gün" lerime bir bakmam lazım..."zor kadın"smile iii:roflol::roflol:

yaw kızlar çıldıracam sayfalar çok zor açılıyoooo evde misafir varr resimleri göremedimmm offf ya:(((((
artık yarına kaldı öpüldünüz bayanklar

samsun çarşı değil canım toptepede meşe tesisleri unutmuşun sen samsunuzemuszemus

ama sen gel...seve seve ağırlarız seni...yeniden ve yine samsunnnnzemuszemushihoyyytgüzel dilekleri ve yorumlarıyla topiğimizi şenlendiren arkadaşlar ...hepinizi o güzel bakmanızı sağlayan,o güzel yüreklerinizden kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok teşeşkkür ederiz............opuyorumnanaktan

kısslllaaaarrrrrrrr günmü dedinizzzdelikafadulden
bayılırımm vallaaaaahihoyyyt
bence süperrrr olurrr alkisalkisalkis

yaw kızlar çıldıracam sayfalar çok zor açılıyoooo evde misafir varr resimleri göremedimmm offf ya:(((((
artık yarına kaldı öpüldünüz bayanklar

hadi ordan..seni tanımayana anlat o çıldırma masalını...çılgınlık senin doğal halin...yaşar'ın teyzesi:roflol::roflol:

aha bak şimdi konuşacağım..duramıyorum:tomato::tomato:arkadaşlar bunlar ne diyosa doğrudur...ayyy bilmemki...müsait olabilirmiyimki:dilcikar:.."gün" lerime bir bakmam lazım..."zor kadın"smile iii:roflol::roflol:

ablammmmm hadi ama nazlanma benimde 3 günüm var ben bakmadan balıklama atladım bak sagomist ilk sıraya beni yazzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ablammmmm hadi ama nazlanma benimde 3 günüm var ben bakmadan balıklama atladım bak sagomist ilk sıraya beni yazzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak

ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak[/QUO

ablam ilk sıra sagomistin olsun resimleri o siteye koydu ayın 21 de amisos ta
ikinci sıra benim buluşmayı ben ayarladım yeri ilk buluşmada söylerim:Saruboceq:
gerisini siz ayarlayım

ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak[/QUO

ablam ilk sıra sagomistin olsun resimleri o siteye koydu ayın 21 de amisos ta
ikinci sıra benim buluşmayı ben ayarladım yeri ilk buluşmada söylerim:Saruboceq:
gerisini siz ayarlayım

he balım aynen ilk benim ikinci senin 3. sarıböcük 4. tuğba 5.gülsenem 6.ekrulum 7 onun ablası ok oldumu beğendinizmi kızmayın ha hihoyyyt

ok ozaman kızlar gün ayarlıyorruz bakalım hayırlısı plan yapalım birlikte ama bi ekin beni sizi biçerimmmm haaaaaaaa toplam 8 kişi oluyoz hadin kızlar güne girekin ayda bir 50 tl varmısınız yine dışarda olsun buluşma herkes kendi sırasında yeri tayin etsin ilk sıra benim vallaha resimlerin acısını çıkarrım ha benim ilk sıram günü bilem yaptım 21 haziran ilk gün bende amisos kafeteryada buluşuyoz ok gelenler parmak kaldırsın gelmeyenler ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya vereliniortak

sizinle herşeye varım ben aa bu şarkı sözümüydü negüzelde uydu:1hug:

Back