- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
beni nasıl unutdun bacım ben unutulacak kadınmıyım aşkolsunhihoyyyt
annnnnnammmm ablaların en güseli laff aramızda (senlen ben en güzeliydik diğerleri az güzeldi ) zemuszemus seni unuturmuyum bennnnnnnnnn hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni nasıl unutdun bacım ben unutulacak kadınmıyım aşkolsunhihoyyyt
aa ne gzuel sago anam maşallah sana bıtenemm ne gzuellık ole arkadaslar hepınız harıkasınız dılerım kı dostlugunuz daım olur nıce bulusmalarınızı goruruz sevgıler:)..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=dscf0314k.jpg][/URL]
kız böcüğüm ne rahime varmış sende...rahimene sağlık:roflol::roflol::roflol:
tatalım tşk ederim senin güzelliğin o kk girdiğim için bir kere daha çok mutlu old ifade etmek istiyorum hihoyyyt
annnnnnammmm ablaların en güseli laff aramızda (senlen ben en güzeliydik diğerleri az güzeldi ) zemuszemus seni unuturmuyum bennnnnnnnnn hihoyyyt
![]()
soldan sağa...ayşegül,gülcan(gülcem...ane unuttum niki),gülnur,sarıböcük,belos,ekrulum,gülcan'ın kardeşi..yaaa ben ihtiyarladım ismini unuttum çok özüüüürrrmafoldumben......ve Alya'cığım tabii:ecrin_bebek:aha böyle asılıyor emziğe...sago,tuğba ve crazy biraz önce kalkmışlardı burda yoklar maalesef...
herkesin yorumlarına teşekkürler. gülnurcumun sayesinde çok güzel birgün geçirdik iyiki bu topiği açıp bizleri buluşturmuş, ona burdan çok teşekkür ediyor güzel yanaklarından öpüyorum :1hug:devamını bekliyorum:enbuyukkk:
![]()
soldan sağa...ayşegül,gülcan(gülcem...ane unuttum niki),gülnur,sarıböcük,belos,ekrulum,gülcan'ın kardeşi..yaaa ben ihtiyarladım ismini unuttum çok özüüüürrrmafoldumben......ve Alya'cığım tabii:ecrin_bebek:aha böyle asılıyor emziğe...sago,tuğba ve crazy biraz önce kalkmışlardı burda yoklar maalesef...
herkesin yorumlarına teşekkürler. gülnurcumun sayesinde çok güzel birgün geçirdik iyiki bu topiği açıp bizleri buluşturmuş, ona burdan çok teşekkür ediyor güzel yanaklarından öpüyorum :1hug:devamını bekliyorum:enbuyukkk:
hehe beni gönderdiniz resim çekindiniz deeemiiii aşkolsun aşkolsunnnn vallaha şangıt deyin kırıldı kalbimmmmm
maşaallah hepiniz çok güzelsiniz amaa samsun çarşı da buluşmuşsunuz ben orada kahvaltı yapmayı
çook özlemiştim sayenizde biraz hasret giderdim...sevgiler hepinize ve samsun'a :))
canım ablam yaaaa iyi buraya üye oldum iyiki sizleri buldum iyiki bu topiği açtım ve iyiki sizleri tanıdım hepinizi çoooooook sevdim.ayrıca bu buluşmaya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu arkadaşlığımız devam etsin istiyorum çünki çok değerli dostlar edindim.tabiki bu son buluşma olmayacak devamı mutlaka gelecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3